- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #18.421
Canım önerdiğin güvenilir bi site var mıBilemem ama bence olmaz çünkü zaten göbek yeni gerilmeye başlıyor, Birde alırsan internetten almanı öneriyorum eczanelerle internet arasında çok fiyat farkı var.
Bende çok takıntılıyım canım ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım hemde 5. Aydan sonra düşün 4 ayda 24 kiloBen baya takıyorum ya. Hiç bu kadar tombik olduğumu hatırlamıyorum. Tartıda ağırlaştım tamam ama görünüşümün de çok değiştiğini düşünüyorum. Bende diyete uymak istedim ama yok canımın çektiğini yemek istiyorum.
İlk hamileliğim öncesini sonrasını pek bilmiyorum. Genelde öyle söylüyorlar. Bu beni rahatlatıyor. Ama sanki sonrasını değilde şuanı çok takıyormuşum gibi geliyor bana. Kollarıma bakıyorum yüzüme falan bakıyorum hemen gözlerim doluyor.Bende çok takıntılıyım canım ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım hemde 5. Aydan sonra düşün 4 ayda 24 kilo
Kabus gibiydi resmen ama oğlum henüz 4 aylıktı ben tekrar hamile olduğum kiloya 64 kg olmuştum dikkat edince hamilelik kilosu hemen gidiyor
Ama bu kez çok daha dikkat etmek istiyorum sağlık sorunları yaşamamak için
Çok şık duruyor bağlanınca aklında olsunben bu aralar baya duygusalım benimde gücüme gider heraldetül iyi fikirmiş mavi tüllerden alıp içine bağlanabilir
Her kafadan bir ses çıkıyor bizde de. Hala net değil. Eşim yorumsuz son zamanlarda. Sen koy bu sefer dedi en son dünHerkes isim konusunu netlestirdi mi? Iki ismi olacak inşallah. Birini eşim koydu, naif bi isim, hiç itirazim olmadi. Diğerini ben koyacağım.
Kv kp gorumcem falan her gün ismi şu olsun bu olsun diyor.
Eşim de dün "ikinci ismini annesi koyacak, artık kimseden isim önerisi duymak istemiyorum, annesi karar verecek" dedi. O an perdeler ucusmaya başladı, only youuuuu şarkısı çalmaya başladı fonda, hatta gozlerimden kalpler bile çıkmış olabilir ❤ sağolsunlar ailesi de birsey demedi. Herkes benim iki dudagimin arasina bakıyor su an ve hala karar veremiyorum
Herkes isim konusunu netlestirdi mi? Iki ismi olacak inşallah. Birini eşim koydu, naif bi isim, hiç itirazim olmadi. Diğerini ben koyacağım.
Eşim de dün "ikinci ismini annesi koyacak, artık kimseden isim önerisi duymak istemiyorum, annesi karar verecek" dedi. O an perdeler ucusmaya başladı, only youuuuu şarkısı çalmaya başladı fonda, hatta gozlerimden kalpler bile çıkmış olabilir ❤ sağolsunlar ailesi de birsey demedi. Herkes benim iki dudagimin arasina bakıyor su an ve hala karar veremiyorum
Ağızdan laf çıkmış bi kere, ışık hızıyla koy hemenHer kafadan bir ses çıkıyor bizde de. Hala net değil. Eşim yorumsuz son zamanlarda. Sen koy bu sefer dedi en son dün
İlk başlarda aşerdiğim zaman aynı senin gibiydim illaki
Yicem aklıma geleni hatta abartıp yiyemediğim zaman ağladığım bile oldu
Oğlumu okuldan almaya gidiyordum kebapçının önünden geçerken burnuma öyle koktu ki yanıma para almamıştım yakındı okul o an girip yiyemediğim için gözlerim dolmuştu bi iki damla akmıştı zor tuttum kendimi eve gidince hemen sipariş vermiştim o ayrı düşün yarım saat bekleyecek tahammülüm yoktu
Sağol canımNi5AN ins bende de biran once gecer ben de sabahtan beri yatiyorum ayaga kalktikca daha da sertlesiyor onu farkettim.gecmis olsun canim sana da
Ay ne güzelHerkes isim konusunu netlestirdi mi? Iki ismi olacak inşallah. Birini eşim koydu, naif bi isim, hiç itirazim olmadi. Diğerini ben koyacağım.
Valla aynı benben hiç aş ermedim. can çekmesi de değil benimkisi sadece açlık hissi bastıramıyorum bu hissi illa yiyeceğim önceden doyduğumda minicik bir lokma dahi olsa yutamazdım şimdi o minicik lokma kalmıyor kocaman bir ekmek oluyor hadi şunuda yiyeyim hadi şunu da yiyeyim diyorum
Vitamin ilacı çok iştah açıyor ben gece yatmadan içiyorum sende öyle dene istersenben hiç aş ermedim. can çekmesi de değil benimkisi sadece açlık hissi bastıramıyorum bu hissi illa yiyeceğim önceden doyduğumda minicik bir lokma dahi olsa yutamazdım şimdi o minicik lokma kalmıyor kocaman bir ekmek oluyor hadi şunuda yiyeyim hadi şunu da yiyeyim diyorum
aa olabilir hiç aklıma gelmedi. bugün unuttum ilaçlarımı evde akşam gidince içeyim ozaman birde öyle deneyeyim bnakalım fark edecek miVitamin ilacı çok iştah açıyor ben gece yatmadan içiyorum sende öyle dene istersen
Ben ilk hamileliğimde gündüz içiyordum iştahım tavan yapmıştı bi kaç yerde okudum gece için diye öyle yapıyorum sanırım o yüzden çok iştahlı değilimaa olabilir hiç aklıma gelmedi. bugün unuttum ilaçlarımı evde akşam gidince içeyim ozaman birde öyle deneyeyim bnakalım fark edecek mi
bende aynıyım biz orta sehpamız da yiyoruz sehpa biraz kısa olunca eğilmek zorunda kalıyorum sıkışıyor mudur nedir nasıl rahatsız ediyor beniDik oturmakta cok zorlanıyorum. Özellikle yemek yerken masaya doğru dik oturunca inanilmaz rahatsız ediyor. Hep arkama yaslanmali ve cok az da olsa kayık oturmaliyim ki paşa rahat etsin. Son aylarda ne olacak bilmiyorum
Bu dediklerini çok yapmaya çalışıyorum. Yüzme pilates değilde. Mesela biraz midem kazınsa salata meyve falan yöneliyorum. Ama kesmiyor. Daha dolu dolu daha doyurucu şeyler geçiyor gözlerimin önündenNunutte dikkat etmeye çalışıp, yine de olmuyorsa bence şu dönemde çok da zorlama kendini. Neticede hayat boyu insanın başına 2 3 kere gelecek birşey bu. Sağlık olsun da, verilir inşallah bebelerin arkasında koşa koşa beyaz ekmek, pilav, makarnayi azaltmayi deneyebilirsiniz. Aciktiginizda salata, yoğurt, kuru meyveler, musli vs yiyebilirsiniz. Her gün yürüyüş, imkaniniz varsa yuzme, hafif ve hamileliğe uygun pilates hareketleri yapabilirsiniz.
Ben kilo veremiyorum, o yuzden almamaya gayret etmek zorundayim. Ne kadar az alirsam benim icin o kadar iyi, çünkü kilo verebilen bi bunyem yok malesef.
Krem-beyaz düşünüyorum ben cnm. Maviden böööö geldikızlar lohusa takımınızı ne renk almayı düşünüyorsunuz? özellikle erkek anneleri. ben mavi almak istemiyorum yeşil lila falan olmaz mıya maviden cidden sıkıldım bir ara en sevdiğim renkti ama sanki hayatın değişmez kuralı gibi kız bebekler kızbebek anneleri pembe, erkek bebekler erkek bebek anneleri mavi her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?