2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende çok takıntılıyım canım ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım hemde 5. Aydan sonra düşün 4 ayda 24 kilo
Kabus gibiydi resmen ama oğlum henüz 4 aylıktı ben tekrar hamile olduğum kiloya 64 kg olmuştum dikkat edince hamilelik kilosu hemen gidiyor
Ama bu kez çok daha dikkat etmek istiyorum sağlık sorunları yaşamamak için

Herkes isim konusunu netlestirdi mi? Iki ismi olacak inşallah. Birini eşim koydu, naif bi isim, hiç itirazim olmadi. Diğerini ben koyacağım.
Kv kp gorumcem falan her gün ismi şu olsun bu olsun diyor.
Eşim de dün "ikinci ismini annesi koyacak, artık kimseden isim önerisi duymak istemiyorum, annesi karar verecek" dedi. O an perdeler ucusmaya başladı, only youuuuu şarkısı çalmaya başladı fonda, hatta gozlerimden kalpler bile çıkmış olabilir ❤ sağolsunlar ailesi de birsey demedi. Herkes benim iki dudagimin arasina bakıyor su an ve hala karar veremiyorum

İlk hamileliğim öncesini sonrasını pek bilmiyorum. Genelde öyle söylüyorlar. Bu beni rahatlatıyor. Ama sanki sonrasını değilde şuanı çok takıyormuşum gibi geliyor bana. Kollarıma bakıyorum yüzüme falan bakıyorum hemen gözlerim doluyor.

Her kafadan bir ses çıkıyor bizde de. Hala net değil. Eşim yorumsuz son zamanlarda. Sen koy bu sefer dedi en son dün

ay çok güldürdün beni canım ya maşallah eşine ne güzel kapatmış konuyu bizimde ismimiz kesinleşmedi henüz Allahtan bize karışan yok

ben hiç aş ermedim. can çekmesi de değil benimkisi sadece açlık hissi bastıramıyorum bu hissi illa yiyeceğim önceden doyduğumda minicik bir lokma dahi olsa yutamazdım şimdi o minicik lokma kalmıyor kocaman bir ekmek oluyor hadi şunuda yiyeyim hadi şunu da yiyeyim diyorum

Ni5AN ins bende de biran once gecer ben de sabahtan beri yatiyorum ayaga kalktikca daha da sertlesiyor onu farkettim.gecmis olsun canim sana da
Sağol canım dinlenince geçer büyük ihtimal ama geçmezse mutlaka doktoruna danışırsın.
Ay ne güzel eşine bravo. Erkekler böyle net olunca aile ısrar edemiyor susuyorlar hemen :)

Valla aynı ben Sanki midemin kapasitesi yokmuş gibi. Dolsa bile o açlık hissi hemen geri geliyor gibi. Çok garip

Vitamin ilacı çok iştah açıyor ben gece yatmadan içiyorum sende öyle dene istersen

aa olabilir hiç aklıma gelmedi. bugün unuttum ilaçlarımı evde akşam gidince içeyim ozaman birde öyle deneyeyim bnakalım fark edecek mi
Ben ilk hamileliğimde gündüz içiyordum iştahım tavan yapmıştı bi kaç yerde okudum gece için diye öyle yapıyorum sanırım o yüzden çok iştahlı değilim

Nunutte dikkat etmeye çalışıp, yine de olmuyorsa bence şu dönemde çok da zorlama kendini. Neticede hayat boyu insanın başına 2 3 kere gelecek birşey bu. Sağlık olsun da, verilir inşallah bebelerin arkasında koşa koşa beyaz ekmek, pilav, makarnayi azaltmayi deneyebilirsiniz. Aciktiginizda salata, yoğurt, kuru meyveler, musli vs yiyebilirsiniz. Her gün yürüyüş, imkaniniz varsa yuzme, hafif ve hamileliğe uygun pilates hareketleri yapabilirsiniz.
Ben kilo veremiyorum, o yuzden almamaya gayret etmek zorundayim. Ne kadar az alirsam benim icin o kadar iyi, çünkü kilo verebilen bi bunyem yok malesef.

Dik oturmakta cok zorlanıyorum. Özellikle yemek yerken masaya doğru dik oturunca inanilmaz rahatsız ediyor. Hep arkama yaslanmali ve cok az da olsa kayık oturmaliyim ki paşa rahat etsin. Son aylarda ne olacak bilmiyorum

Dik oturmakta cok zorlanıyorum. Özellikle yemek yerken masaya doğru dik oturunca inanilmaz rahatsız ediyor. Hep arkama yaslanmali ve cok az da olsa kayık oturmaliyim ki paşa rahat etsin. Son aylarda ne olacak bilmiyorum
bende aynıyım biz orta sehpamız da yiyoruz sehpa biraz kısa olunca eğilmek zorunda kalıyorum sıkışıyor mudur nedir nasıl rahatsız ediyor beni illa sırtımı yaslamalıyım ya da dediğin gibi kayık oturmalıyım eşim yatarak ye diyor aklı sıra alay ediyor yemek masası büyük oraya kurmak zor geliyor ama sanırım artık orda yememiz lazım

kızlar lohusa takımınızı ne renk almayı düşünüyorsunuz? özellikle erkek anneleri. ben mavi almak istemiyorum yeşil lila falan olmaz mı ya maviden cidden sıkıldım bir ara en sevdiğim renkti ama sanki hayatın değişmez kuralı gibi kız bebekler kızbebek anneleri pembe, erkek bebekler erkek bebek anneleri mavi her yerde

Bu dediklerini çok yapmaya çalışıyorum. Yüzme pilates değilde. Mesela biraz midem kazınsa salata meyve falan yöneliyorum. Ama kesmiyor. Daha dolu dolu daha doyurucu şeyler geçiyor gözlerimin önünden

Krem-beyaz düşünüyorum ben cnm. Maviden böööö geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…