2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

aynen canım malesef ki çok kesin ve kati kararları var. her ay her sene yeni bir şey çıkıyor yediklerimizden içtiklerimize hatta mutfakta kullandığımız tavaların yapıldığı malzemelere kadar. bence sağlık sektörü de artık ticari bir sektör. biz yaptırdık biz olmadık demek istemiyorum ama gerçekten böyle bir şeye sebep oluyorsa ya aşıların içerikleri düzeltilmeli ya da oluşabilecek her ihtimal karşısında aileler bilgilendirilmeli.

Erkeklerde sünnettin zararlı olduguna dair ciddi yazılar okudum mesela, cinsel bozuklukların çogunun temeli sünnet kaynaklı imiş =)
Kur'anda da yer almamış , gelenek gibi bişey ama yaptırcaz mecbur

günaydın kızlar herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamadım tatil falan derken yazamadım bi türlü iş başı yaptım bakalım bebişler iyidir inşallah ben toplamda 4.5 kilo aldım şimdilik 2 hafta sonra tetanoz aşımı yaptırcam kısmetse bakalım siz yaptırdınız mı

KIZLAR biz ihtiyaçların bi kısmını karşıladık park yatak mı beşik mi konusunda kararsızım biiraz sizne almayı düşünüyorsunuz

Günaydın kızlar...
Ben çatlaklar için krem cs almadım bu sefer. Hindistan cevizi yağının içine bepanten ampul kırıyorum onu sürüyorum. Şimdilik yeni çatlağım yok tüylenme de yapmadı

Erkeklerde sünnettin zararlı olduguna dair ciddi yazılar okudum mesela, cinsel bozuklukların çogunun temeli sünnet kaynaklı imiş =)
Kur'anda da yer almamış , gelenek gibi bişey ama yaptırcaz mecbur

Günaydın kızlar :)
Evet bizde eşimle aynı konuda konuştuk :) Sünnette bütün koruyan deri alınıyormuş ama mecbur dediğin gibi eğer sünnet ettirmezsek aileler krize girer resmen :)tamam sağolsunlar hiçbirşeye karışmıyorlar ama o kadar da değil :)

hem aileler krize girerler hem de cocuk ilkokul ve ortaokul çağlarında dışlanabilir, erkeklerde o muhabbetler oluyomuş çünkü soyunurken falan bakıyolarmış ne var ne yok diye

Sünnetin gelenekle alakası yok adı üzerinde sünnet olduğu için yapıyoruz bu arada çoğu ülkede de sağlıklı olduğu düşüncesiyle de yaptırılıyor enfeksiyondan koruduğu için deri içerisinde enfeksiyon riski fazla oluyor o yüzden dersinin bir kısmı alınıyor tamamı değil eskiden sokaklarda sünnetçi gezerdi kimisi fazla alıyor kimisi az alıyordu deriyi muhtemelen cinsel bozukluklar ehli olmayan kişiler tarafından yapıldığı içindi şimdi öyle değil

ben cinsel bozuklukların sünnet ediliş biçiminden ziyade yaş faktöründen kaynaklanan psikolojik problemden kaynaklandığını düşünüyorum zira 13 yaşında ya da daha büyük yaşta sünnet olanlar varmış eskilerde. ayrıca sünnetin sadece bizim dinimizde değil diğer bir çok dinlerde de kabul görülmüşlüğü var çünkü fazla deri alınarak enfeksiyon pislik birikme riski ortadan kaldırılıyor. zaten dinimiz akıl mantık ve temizlik dinidir çok şükür.

hem aileler krize girerler hem de cocuk ilkokul ve ortaokul çağlarında dışlanabilir, erkeklerde o muhabbetler oluyomuş çünkü soyunurken falan bakıyolarmış ne var ne yok diye

Eşim lisede görevli aynı şeyi oda söyledi bir görsen dedi tüm ergenlerden tiksinirsin :) ama sonuçta bizde ergen olduk ve bizim çocuklarımızda o süreçten geçecekler ve bende çok küçükken yaptırmayı düşünüyorum hem daha çabuk iyileşiyormuş hemde daha iyi sağlık açısından diyorlar :)

Bu arada saat ikide kontrolüm var :) bir aydır bebeğimi görmüyorum :) hem şeker yüklemesi olayını soracağım hemde kilo ile ilgili bir şey diyecekmi bakalım heyecanlıyım şimdiden :)
aynen sor ne dicek , seninle doğum tarihimizde aynı görünüyo bebeğin kilosu kaç bakalım belki bana bebeğin kilosu yüzünden vs şeker taraması yaptır falan dedi 450 gr cıktı bizimki, yoksa ben 5 kilo almışım cok değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…