2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar hamileyken denize giren varmı bi sakıncası oluyor mu sizce ben girdim şuanlık birşey olmadı inş. olmaz,doktorum girebilirsin dedi zaten.
Merhaba,
Ben gecen hafta sonu ufak bir tatil yaptim iki gun boyunca girdim ama sudan ciktigim gibi bikinimi degistirdim, enfeksiyon riskini en aza indirmek icin elimden geleni yaptim, deniz ve guneste cok kalmamaya ozen gosterdim semsiyenin altindaydim, hamilelik yaz donemine gelince boyle oluyor yapacak bisey yok :)

Almış olabilirsin. Bir günde bile kilo değişimi oluyor bu dönemde

-Kızlar benim kız benle dalga geçiyor. Çalışırken pıt pıt sürekli atıyor. Bide masa başı işim. Oturuyorum hep.
Karnımı açıp dikizliyorum. Hiç kıpırdama bile yok

Ben yatak odasına bunu koyacağım bir de ana dizi alacağım gündüzleri onu kullanırım odada diye düşündüm

Ben kullandım halada kullanıyorum 2 yasinda olmasima ragmen weewell in telsizi benimki analog olandan anne kisminda konusma ozelligi yok ama cok uzun mesafe cekiyor bizim aile apartmani her kattan cekiyor bidr bahceden hatta sokaktaki komsunun evindem bile memnunum yani.
Hem pilli hem hem prize takilanlar daha iyi oluyor duruma gore kullanabiliyorsunuz.bence goruntulu olmasina gerek yok cunku aglayinca illaki kosuyosunuz yanina yada hangi sesin aglamaya doncegini hangisinin uyku arasi konusmasi oldugunu anliyosunuz.

Canım anca geldik doktordan 500 gr mış adamım bendde 4 kilo almışım doktorum bebek ile ilgili herşey iyi dedi. Şeker yüklemesi için ben yaptırmak istemiyordum ama doktorum yapalım ben istiyorum dedi bizde tamam dedik ama bir ay sonra yapacak birde tekrar kan istedi ve kan değerlerim çok düşükmüş serum verdiidrar yollarında iltihap varmış toz verdi Birde geçen ay troidim 2 olmuşu yine 3'e çıkmış hapın mg'sini yükseltti Anlayacağın canım sıkkın biraz ama bebişim iyi allahtan

Wewellin de cok cesidi var. Sizinkinin modeli nedir?

Kızlar az önce eşim aradı bir arkadaşının eşi hamileydi 7 aylık Bebek ölmüş henüz sebebini öğrenemedim hem çok üzüldüm hem çok korktum ya riskli dönemleri atlattık diyoruz ama her şey Allah'tan..yine de etkilendim ya eşime de kızdım söylemeseydi keşke

allah sabır versin annesine babasına zor bir durum

KIZLAR biz ihtiyaçların bi kısmını karşıladık park yatak mı beşik mi konusunda kararsızım biiraz sizne almayı düşünüyorsunuz
Biz park yatak aldık. Benim için görsellikten cok kullanış önemli o yüzden böyle bir karar verdik eşimle. Sumny baby 618 delmon aklında bulunsın cok uzun arastırmalarım sonucu buna karar verdik ve aldık biz

Merhaba kızlar,bebek telsizi ben de kullandım iki oğlumda.hala bozulmamissa 3.ye de kullancam inşallah.cocuklar bir ara oynadılar baya.ama kesinlikle bebek telsizi olmalı diyorum.misafir geldiğinde bebek uyurken yanda balkonda mutfaktsyken çok işe yarıyor.benimki görüntüsüz klasik eski bir model 7 yıl önce hediye gelmişti.
Bu arada benim bebiş kendini yüksek bir yerden bırakır gibi bi hareket ediyor.bir anda güm diye oturuveriyor sanki,tekme hafif kalır .
Kızlar bu arada tost makinası siparişi verdim uzun araştırma sonucu.insallah pişman olmam.aramizda essenin tost makinasını kullanan var mı?
http://m.n11.com/esse-sandwichgrill...M3wrgkH-wCL_qeiWV27q-kwO-OiuGyUUQsaAuig8P8HAQ

Etrafa ne sorsam hersey hamilelikten ama oyle galiba. Icimizde insan büyüyor, az birşey değil. Her seyimizin duzeni, dengesi bozuldu. Artık tırnağım kirilsa hamilelikten bileceğim
Bebeklerimiz iyi olsun da hiç önemli değil canım ama vücudumuzun değiştiği büyük bir gerçek değişik şeyler oluyor :)

Ultrason cihazindan fark ediyor canım hatta gercek kilosu bile farklı olabiliyor oglumda doktorum son muanemde bebek 3700 gr demisti 3 gun sonra dogum yaptım 3300 dogdu oglum doktorum cihazin yanilma payi oldugunu soylemisti zaten yani okadar takilma doktor normal diyorsa sorun yoktur. Detayliya 20 24 arasi bakiliyor canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…