2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selamlar kızlar kontrolumuz vardı bugün bebisi görmeye geldik 28 cm ve 350 gr. kilosu bana çok düşük geldi vitamin ilacını düzenli kullanamadim ondan büyük ihtimalle bitmişti yarın tekrar saglik ocagindan alayim bari..

Şeker yükleme testini sordum doktora yaptirabilirsin dedi 24 haftanın icindeymisim 23+0 dn sonra yapilabilirmis kan tahlili istedi bir de şeker testi sonucuyla tahlil sonuçlarım çıkınca gosterecekmisim doktoruma sonuçları.. ilk ben yaptıracağım sanırım şeker yüklemeyi

Doktorun ne dedi canım kilosuyla alakalı
Ben 25-26 haftalardan sonra yapıldığını biliyordum şeker yüklemeyi

Bende senin gibiyim canım ikinci hamileligim benim 4. doz olcak yarın yaptiracagim

Merhaba canım,doktorun ne dedi kilosuyla ilgili? Bol muz ve yumurta bebeğe kilo aldırıyor özellikle son ayda.bacak kemiği ölçümü haftasıyla uyumluysa sorun yok bence.bu haftalarda o önemli bildiğim kadarıyla.30.haftadan sonra kilo alımı çok önemli bebekler için.
Şeker yüklemesi de 24-27.haftalar arası diye biliyorum ben

Doktorun ne dedi canım kilosuyla alakalı
Ben 25-26 haftalardan sonra yapıldığını biliyordum şeker yüklemeyi
Bebisin kilosuyla ilgili hiç yorum yapmadı canım. Şeker yükleme için de özellikle sordum bu haftada yapilirmi erken degilmi diye yok 23 haftadan sonra yapılır dedi 28 e kadar..

Yarın hem kan tahlili,hem şeker yuklemesi,hemde tetanoz aşımi olacağım..inşallah bir sorun çıkmaz bayilmam dusmem bir yerde aç karna yapıldigi icin şeker yuklemesi bir de sıcakta falan Allah'tan uzak degil yakin sağlık ocagi

Arkadaşlar tünaydın...
Dün bahsettim ama arada kaynadı sanırım, doktor bana düşük kan seviyesi için serum verdi var mı aranızda serum taktıran böyle ?

Doktorun bişey demediyse bi sıkıntı da yoktur merak etme sen yine de bolca kaşar muz süt yumurta yoğurt falan tüket canım birde çavdar ekmeği çok besleyiciymiş bebek için
Hepsini aynı gün niye yaptırıyorsun aşını ertesi güne bırak istersen ağır gelmesin bir arada olunca

Çikolata felan yedim ama tık yok 2 gündür Dr. A sordum gel bakalım dedi şimdi. Dr. Dayım canım

Çikolata felan yedim ama tık yok 2 gündür Dr. A sordum gel bakalım dedi şimdi. Dr. Dayım canım
Bu dönem düzenli olmazmış hareketleri canım benimde bazen çok hareketli bazen tık Yok
Büyüdükçe daha düzenli olacak hareketleri
İyi yapmışsın doktora gitmekle için rahat eder

canım kan için aç olacaksın tetanoz için tok ama şeker yüklemesi hiç yaptırmadığımdan bilmiyorum yani yanında yiyeceğin bir şeyler götür birde şekerli suyu içince miden bulanırsa diye yanında biri olsun mutlaka komşun falan yok mu? ya da eşin gelemez mi? ben kan tahliliyle tetanozu aynı gün oldum kanı aldı sonra karnımı doyurmam için beklediler beni sonra aşımı yaptılar. bende yalnızdım ama senin ekstradan şeker yüklemen de var

Yushus canım bu arada bulgur pilavı da ye bebeğe kilo aldırıyor benim kaşarla yumurtayla ya da muzla aram hiç yok ama haftada 2 kere falan mutlaka bulgur pilavı yapıp yerim.yanında da mutlaka kurubakliyat

[/url][/IMG]

Bir çok değer bakmış ama hemen hemen hepsi düşük resim yüklemeye çalıştım sonuçları ama yüklenmedi sanırım

kan ilacı yazmamış mıydı? acaba süt ürünleriyle bir mi kullandın canım ondan mı etki etmedi. olmadı kendinde takviye yapacaksın canım yeşil mercimek ye pekmez iç tabi doğal olanından. azda olsa katkısı olur bence

Dun ben de tedirgindim hareketini hissedemedim diye. Doktor kontrolumuz vardi. Doktora gittigimizde hareketlendi baktiginda pedal ceviriyodu sankiDinleniyomus demekki bebegim

_eftelya_ canım en son ayrıntılıya girecektin merak ettim seni
Merhaba YaKaMoZz-z

Ayrıntılıya daha dün girebildim,Cerrahpaşa da... Ve bana bebeğin cinsiyetinin kız değil erkek olduğunu söylediler 7. Haftadan itibaren bana hep kız olabileceği söylenmişti,tam 5 doktor söyledi hemde,kesin diyende oldu.Çok şaşkınız.Ama renkliye geçip pipisini görmek istediğinde göstermedi,bacakları kapalı duruyordu.Hiçte yerinde durmuyordu,kalp incelemesi için ara verdik hatta,bi yemek ye,sonra bakarız dedi...
Herşey normal dendi.Ama elimde ne görüntü var ne bişey.Bi tane fotokopi verdi o kadar...

Kızlar selam.
Detaylı için levent semt polikiniğine geldim. Kuzenim ebe , o yönlendirmişti

Sorun şu ki detaylı ultrason 30-40 dk süren herşeyine derinlemesine bakılan bsy değilmiydi?
Benimki hem renkli değildi hem 6-7 dk sürdü. Sdece bir iki yerine bakıp bi kağıt verdi herseyin normal olduğu yazıyo
Çok içime sinmedi. Sanki baştan sacma oldu gbi bilemiyorum normalmi sizce bunla yetinmelimiyim?

Merhaba canım çok sevindim bi problem çıkmamasına
Bana dosya yaptılar her organını ayrı ayrı görüntüleriyle açıklamalarıyla hemde
CD de mi yok saçma olmuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…