2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende telamisin taşıyıcılığı var akdeniz anemisi ama ilacı yok doktorda bebeğe sıkıntı yapmaz dedi ama ikinciyi düşünürsem mutlaka daha erken başlayacağım :)
kuzenimde de vardı akdeniz anemisiydi sanırım sürekli doktor kontrolündeydi ama 2 hamileliğinde de sorun yaşamadı inşallah sende kolaylıkla atlatırsın canım

oy maşallah yavrulara sen dinlenmene devam et canım bak nasıl düzeliyor

Kızlar bizim kıyafetlerimizin hepsi hazır sagolsun teyzem Amerikada herseyin en guzeli almıs ben ona hakkını nasıl ödeyeceğim biberonlarımız bile var ben teyzeme buradan ne gönderiyim nasıl teşekkür edeyim bilmedim

Bizim de hic elimiz degmeden bir suru şeyi oldu. Esimin kuzeni 4 aylik, onun beşiğini degistireceklermis, size verelim ister kullanin begenmezseniz verin dediler. Ama gayet beğendim, tek tarafi açılıp anne yanı olması onemli benim icin, o da var, kullaniriz inşallah.
Babannesi halasi sagolsun her gittigimizde hic eli bos donmuyoruz. Nevresim, battaniye, pantolon, hep birseyler alıyorlar.
Odasinin mobilya takımını da annemler alacak.
Abimin iki oglu var, yazliktan onların kuculenleri ve park yatak gelecek. Kısmetli çocuğum babasina yük olmadan geliyor
Bi menkibe gibi birsey vardi insallah yanlış hatirlamiyorumdur. Biri peygamber efendimize soruyor, bir kişiyi sevindirecek kadar imkanim var kimi sevindireyim? Peygamber efendimi de cevap veriyor, bir çocuğu sevindirirsen annesi ve babasi da dahil olarak üç kişiyi sevindirmiş olursun. Bunun anlamini şimdi daha iyi anlıyorum. Bi corap bile hediye alinsa, oglum sevildigi ve düşünüldüğü için çok mutlu oluyorum. Sanırım anne olmak böyle birşey. Allah isteyen herkese yaşatsın ❤

Ayy kızlar sanki artık zaman geçmek bilmiyor ya da ben çok sabırsızlanıyorum. Hele 4 gun hastane yattim. Oradaki bebekleri anneleri sevincleri gorunce ben artik dayanamyrm maşallah bebişlere her ikiside cok tatlı :) Allahm bunlar ne güzel şeyler böyle

Mucizeler yA allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

amin canım sağlıkla sıhhatle inşallah

ay birde bana sor beni telaş sardı istemek yapmak güzelde nasıl bakıcam diye

Kasım genel olarak erkek bebek ayı sanırım :))) ben bisey sormak istiyorum detaylı ultrason tam tarihi verir mi 22 haftalık hamileyim detaylı ultrasona göre yada 2-3 gün den fazla yanılma payı olabilir mi? Bebeğimin hareketlerini hala hissedemedim sadece ara sıra kelebek gibi kanat çırpış hissediyorum

Canım benim cuma günü suyum fazla çıktı 4-5 gün boyınca şeker ve şekerli hiçbirşeyi meyve dahil yemedim dün gittim suyum normale dönmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…