- 1 Ocak 2017
- 615
- 701
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #18.841
kızlar geçen hafta tetanoz aşısı olduğum gün kan da vermiştim sağlık ocağına. kardeşim bugün gidip almış sonuçlarımı değerlerim baya düşmüş. olması gerekenlerin altına değil ama mesela önceden 789 olan b12 475e düşmüş kan ilacı kullandığım haldebunun gibi olan çok değer var. burdan anlıyorum ki takviyeleri kullanmak gerçekten önemli hiç içmesek kimbilir ne olacak
Nasıl şeyler düşündün cnm süsleme için mi hediyelik olarak mı??Pinterestte gerçekten çok güzel fikirler var. Bende baya bir şeyler hazırladım. Daha yapım aşamasına geçemedim ama olsun.
Eki Görüntüle 2020771 kizlar buda bebisle bizim son halimiz sicaktan ayaga kalkacak derman yok
Bizde böyle olduk teyzeleri :) Göbiş çıktı iyice totalde 6 kilo aldım hala alıyorum :)
kızlar 3 gündür tansiyonum 8-5 civarı ve nabzım buna karşılık 100lerde. sürekli midem bulanıyor, aşırı halsizim, yemek bile yiyemiyorum. bu bir kısır döngü oldu, tuzlu ayran ve su içiyorum ama nafile. gidip serum mu taktırsam acaba? sıcaklardan mı yoksa başka sebebi olabilir mi sizce?
Nasıl şeyler düşündün cnm süsleme için mi hediyelik olarak mı??
Ben evdeki odamı süslemek istiyorum denizci konseptiyle. Neler yapılabilir bilemiyorum araştırmadım henüz. Fikirlerinize açığım
Bizim de hastane süsliycek odayı, evde de oda yapamıycam kızıma verdik çocuk odasını. Bebiş bizimle kalıcak ilk günler sonra yatağıyla komodini oturma odasına taşınıcak. Ben de kendi odamı süslemek istiyorum abartıya kaçmadanŞu süslemelere ikramlıklara hiç hevesim yok kızlar ya halbuki kız annesi olarak daha çok özenmem gerekiyordu sanırım. Yapmasam kızıma haksızlık yapmış olur muyum bilmiyorum nasılsa hatırlamicak : ) misafirlere lokum falan ikram ederiz diye düşündüm bi de magnet hazırlatırım yetmez mi acaba. Doğum yapacağım hastanede oda zaten süslü oluyormuş. Evde bebek odası yapamicam salona park yatak alacağız hani öyle salonu da süsleyemem sanırım.
Canım ikizdi degil mi? Eminim cok zordur ama yattigin yerden eglenceli birseyler yapmaya calissan? Önüne videolar açıp bebeklerine el emegi ufak orguler, keceden susler vs hazirlasan en azindan vakit geçer. Az da olsa kendini unutursun. Şurada kaldı 3 ay kadar bi süre, en kotu ihtimalle, gecmez desen yine gecer. Yanında küçük çocuğun olsa cok zor olurdu ama iki evlat sahibi birden olacaksın. Anne olmak kolay degil, seninki duble maşallah ❤Bazen o kadar bunalıyorum ki. Bazı günler de tam tersi neşe doluyum. Bugün de depresifim baya. Yatmak ne kadar zormuş. Hiçbir işi yapamıyorum. Doktor hafiften hareket etmeye başlayabilirsin dedi ama yok yani az bişey dolansam evde çok ağrım oluyor. Tezgah başında durmak eziyet zaten. Yemek bile zor yapıyorum ki temizlik hayal artık onu hiç demiyorum bile. Çok ağrıma gidiyor istediklerimi yapamamak.
Canım ben de mevlit için mini yasin cüzleri oluyor onlardan hazirlattiracam.kalici çok anlamlı bir hediye olur, geçmişlerimize bir Fatiha okunur diye düşündüm.Magnet cok anlamsiz degil mi, sanki herkes yolda daha eve gitmeden atıyor gibi geliyor bana. Hastaneye sadece kapı süsü ve süslü çikolata yaptirmak istiyorum. Ama evde salon masasina bol suslemeli, ikramli, parti kavanozlu falan bi şeker bufesi hazirlariz diye düşündüm. Salon masasina mavi tulden etek dikmek istiyorum inşallah. Ustune de cam fanuslarla, ayakli sunumluklarla falan hoş seyler hazırlanır gelenler için. Onun dışında cocuk odasi ne kadar sade olursa o kadar seviyorum. Perde ve haliyi bile cok cok az desenli sececegim, sade ve soft olsun istiyorum. Yatak odamdaki besige de cibinlik vs almayacagim, zaten cok buyuk degil odam, iyice daralmasin, bi kapi susu yeter diye düşündüm.
Mevlid hediyesine kafam takıldı, sanırım bi 80 kişi kadar olur, evim müsait. Cok pahaliya kacmadan ne olabilir? Minik yuzuk şeklinde zikirmatikler olur mu diye düşündüm, en azından çöpe gitmeyecek bi hediye. Veya küçük mutfak havlusu olabilir. Yani işe yaramayacak birsey olmamali,en önemli kistasim bu. Bebek arabasi seklinde sekerlik vs pek sevmiyorum. En iyisi yuzuk seklinde elektronik tesbih geldi aklima. Belki bi de kulahlarda mevlid şekeri veya seker hamurlu kurabiye olabilir. Acaba bunları dogumdan once mi hazirlamali?
Limonlu kahve derler ishale ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Yiyebildigin kadar muz ye, zeytinyağlı yemeklerden uzak durKızlar bişey sorcam afedersiniz ishal oldum mide bulantısı da var tabi karın ağrısıni demiyorum bile napsam ki bebişi etkiler mi sizce ?
Evet bunlari ben de beğeniyorum. Ama tanesi 5 lira falan, 80 kisi icin dusunursem cok maliyetli olur benim için malesefCanım ben de mevlit için mini yasin cüzleri oluyor onlardan hazirlattiracam.kalici çok anlamlı bir hediye olur, geçmişlerimize bir Fatiha okunur diye düşündüm.Eki Görüntüle 2020937
Sağol canım yarın ilk işim muz almak olacak çok kötü bi durumLimonlu kahve derler ishale ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Yiyebildigin kadar muz ye, zeytinyağlı yemeklerden uzak dur
Evet tanesi 5 lr.bi küçük boyu da 3.5 lr.dedigin gibi kişi sayısı önemliEvet bunlari ben de beğeniyorum. Ama tanesi 5 lira falan, 80 kisi icin dusunursem cok maliyetli olur benim için malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?