2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Canım aynısı bana oldu işte ondan sonra serum verdi doktor hatta iki çeşit kan hapı kullanıyordum dikkat et o yüzden :)

kızlar 3 gündür tansiyonum 8-5 civarı ve nabzım buna karşılık 100lerde. sürekli midem bulanıyor, aşırı halsizim, yemek bile yiyemiyorum. bu bir kısır döngü oldu, tuzlu ayran ve su içiyorum ama nafile. gidip serum mu taktırsam acaba? sıcaklardan mı yoksa başka sebebi olabilir mi sizce?

Pinterestte gerçekten çok güzel fikirler var. Bende baya bir şeyler hazırladım. Daha yapım aşamasına geçemedim ama olsun.
Nasıl şeyler düşündün cnm süsleme için mi hediyelik olarak mı??

Ben evdeki odamı süslemek istiyorum denizci konseptiyle. Neler yapılabilir bilemiyorum araştırmadım henüz. Fikirlerinize açığım

Eki Görüntüle 2020771 kizlar buda bebisle bizim son halimiz sicaktan ayaga kalkacak derman yok

Bizde böyle olduk teyzeleri :) Göbiş çıktı iyice totalde 6 kilo aldım hala alıyorum :)

Maşallah kızlar Göbüşler çok şeker

Canım 4 gündür aynı sıkıntı bende de var. Ama tansiyonumu hiç ölçtürmemiştim. Hatta burada da bahsettim bilmiyorum gördün mü. Baş dönmesi ve ağrı, bulantı, gözde bulanıklık, halsizlik ile geçen akşam ayağa kalkamadım. Şuan bile çok iyi sayılmam ama o kadar da kötü değilim. Ani hareketlerde başım dönüveriyor hemen. Az önce doktordan geldim 8-5 çıktı benimde. Birazcık düşük dedi, pek önemsemedi açıkcası. Çok kötü olursan gel dedi sadece.

Bu tarz çok güzel şeyler var kapı süsü gibi hatta bir garip oblomov sende istiyordun denizci konsepti :) Pinterest hariika bir şey :)

Eklentiler

• 7220be539720f0892d36391f00b7f348.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 96
Şimdi doktordan geldim kızlar, kendi dertlerimden oğluşun kilosunu sormayı unuttum ben ya, doktor da bişey demedi Neyse ki çok şükür herşey yolunda iyimiş ya bu bile yeter. Ben 2 kilo daha vermişim. Bu aralar çok iştahsızım Eskiden de çok yemezdim ama bu aralar hepten zorla yemek yiyiyorum, bulantı da var3 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılcak

Kızlar gebelikte düşük tansiyondan değil yüksek tansiyondan korkmamız gerekiyormuş. Geçen 10 saat otobüs yolculuğumun ardından iki gün kendime gelemedim tansiyonum 4 lere düşmüştü. Ayaklarım davul gibi şişti saat başı kalkıp otobüsün koridorunda ayaklarımı sallamama rağmen. Mecbur kalmadıkça birdaha da otobüs yolculuğu falan yapmam önermem de.

Şu süslemelere ikramlıklara hiç hevesim yok kızlar ya halbuki kız annesi olarak daha çok özenmem gerekiyordu sanırım. Yapmasam kızıma haksızlık yapmış olur muyum bilmiyorum nasılsa hatırlamicak : ) misafirlere lokum falan ikram ederiz diye düşündüm bi de magnet hazırlatırım yetmez mi acaba. Doğum yapacağım hastanede oda zaten süslü oluyormuş. Evde bebek odası yapamicam salona park yatak alacağız hani öyle salonu da süsleyemem sanırım.

Bizim de hastane süsliycek odayı, evde de oda yapamıycam kızıma verdik çocuk odasını. Bebiş bizimle kalıcak ilk günler sonra yatağıyla komodini oturma odasına taşınıcak. Ben de kendi odamı süslemek istiyorum abartıya kaçmadan

Kızlar bişey sorcam afedersiniz ishal oldum mide bulantısı da var tabi karın ağrısıni demiyorum bile napsam ki bebişi etkiler mi sizce ?

Magnet cok anlamsiz degil mi, sanki herkes yolda daha eve gitmeden atıyor gibi geliyor bana. Hastaneye sadece kapı süsü ve süslü çikolata yaptirmak istiyorum. Ama evde salon masasina bol suslemeli, ikramli, parti kavanozlu falan bi şeker bufesi hazirlariz diye düşündüm. Salon masasina mavi tulden etek dikmek istiyorum inşallah. Ustune de cam fanuslarla, ayakli sunumluklarla falan hoş seyler hazırlanır gelenler için. Onun dışında cocuk odasi ne kadar sade olursa o kadar seviyorum. Perde ve haliyi bile cok cok az desenli sececegim, sade ve soft olsun istiyorum. Yatak odamdaki besige de cibinlik vs almayacagim, zaten cok buyuk degil odam, iyice daralmasin, bi kapi susu yeter diye düşündüm.
Mevlid hediyesine kafam takıldı, sanırım bi 80 kişi kadar olur, evim müsait. Cok pahaliya kacmadan ne olabilir? Minik yuzuk şeklinde zikirmatikler olur mu diye düşündüm, en azından çöpe gitmeyecek bi hediye. Veya küçük mutfak havlusu olabilir. Yani işe yaramayacak birsey olmamali,en önemli kistasim bu. Bebek arabasi seklinde sekerlik vs pek sevmiyorum. En iyisi yuzuk seklinde elektronik tesbih geldi aklima. Belki bi de kulahlarda mevlid şekeri veya seker hamurlu kurabiye olabilir. Acaba bunları dogumdan once mi hazirlamali?

Bazen o kadar bunalıyorum ki. Bazı günler de tam tersi neşe doluyum. Bugün de depresifim baya. Yatmak ne kadar zormuş. Hiçbir işi yapamıyorum. Doktor hafiften hareket etmeye başlayabilirsin dedi ama yok yani az bişey dolansam evde çok ağrım oluyor. Tezgah başında durmak eziyet zaten. Yemek bile zor yapıyorum ki temizlik hayal artık onu hiç demiyorum bile. Çok ağrıma gidiyor istediklerimi yapamamak.

Canım ikizdi degil mi? Eminim cok zordur ama yattigin yerden eglenceli birseyler yapmaya calissan? Önüne videolar açıp bebeklerine el emegi ufak orguler, keceden susler vs hazirlasan en azindan vakit geçer. Az da olsa kendini unutursun. Şurada kaldı 3 ay kadar bi süre, en kotu ihtimalle, gecmez desen yine gecer. Yanında küçük çocuğun olsa cok zor olurdu ama iki evlat sahibi birden olacaksın. Anne olmak kolay degil, seninki duble maşallah ❤

Canım ben de mevlit için mini yasin cüzleri oluyor onlardan hazirlattiracam.kalici çok anlamlı bir hediye olur, geçmişlerimize bir Fatiha okunur diye düşündüm.

Canım ben de mevlit için mini yasin cüzleri oluyor onlardan hazirlattiracam.kalici çok anlamlı bir hediye olur, geçmişlerimize bir Fatiha okunur diye düşündüm.Eki Görüntüle 2020937
Evet bunlari ben de beğeniyorum. Ama tanesi 5 lira falan, 80 kisi icin dusunursem cok maliyetli olur benim için malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…