2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eki Görüntüle 2022217 yastık yerine şöyle bi şey öneriyorlar. Kullanan oldu mu hiç daha önce?
Ben kızımda kullanmıştım farklı bir markanınkini çok da memnun kalmıştım evde hangi odadaysam onunla götürüyordum uykuda çok rahat ediyordu ana kucağını sadece ev dışında kullanmıştım ama çok kısa süreli kullanılıyor gerçekten

Hoşbulduk canım hem rayda hem burda gerçekten de kadar arkadaşıyız inş bizlerde güzel haberlerimizi paylaşacağız
İnşallah canım. Serklaj olmadan önce bende bu hafta şunu yapar haftaya şunu alırım diyordum. Şimdiyse sadece günleri sayıyorum... ne kadar acı bir durum. Gebeliğimiz boyunca sevinçli olamıyor heyecanlanamıyor ve gördüğümüz hiçbirşeyi bebek en az 30. Haftaya gelesiye alamıyoruz...

günaydın sevgili güzel anneler

fiyat çok iyi geldi bana ben mothercare den bi uzun kenarlık bi yatak örtüsü iki çarşafa 340 lira civarı bisey verdim çünkü

başka bisey yok içinde, sonra karaca home da seti gördüm iade edip ordan alayim dedim ama sikayetleri okuyunca eşim de istemedi, hatta paketleri açtı bunlar güzel ogluma iyisini alcaz dedi tabi dedi

canim yaaaa içimi nasıl rahatlattın anlatamam sana ben de yorgan yastık arıyorum deli gibi bebek bi doğsun duruma gore alalım o zaman, belki bizde senin gibi yaparız

iyi ki varsınız hanımlar

Günaydın ❤ istanbulda booool yagmurlu, firtinali, gok gürültülü bir hava var. Tam evde otur utuleri bitir diyor
Bebeğim artık yarım saat hic ara vermeden kipirdiyor. Acaba rahatsız mi oluyor, yerlesemiyor mu diye üzülüyorum. Geceleri ve sabah inanılmaz hareketli. Gun içinde otursam bile bu kadar hissetmiyorum. Bir de, eğer bebek gevşek ve rahatsa ben de cok rahat hareket ediyorum. Ama bebek sertse, kasilmişsa, içimde kocaman bi taş oturmuş gibi hic rahat hareket edemiyorum

Evet bende hiçbişey almaya cesaret edemiyorum diğerlerinde hevesle almıştım bi iki şey .hatta aldığım ilk şey görüntülü bebek telsiziydi ama kullanmak nasip olmadı şimdi gördükçe almak istiyorum ama insanın içinde bi burukluk oluyo ya yine bi aksilik olursa die o yüzden şimdilik hiçbişey almıycam bende 30 dan sonra alırım heralde

Sakarya ya doğru gelsin yaaa burası o kadar basık ve boğucuki yağmur yağsa rahatlıycaz

Valla sabah korkarak uyandım hemen tüm pencereleri kapattım o nasıl bi yagmurdu acayip gökgürültüsü vardı

o kasılmalar neden oluyor acaba. dün akşam yemekten sonra çok rahatsız etti beni kasıklarım sepsert oldu ne oturabildim ne kalkabildim. dediğin gibi hareket halindeyken çok rahatım ama kasılıp kaldı mı berbat

Günaydın benimde bu sabah çok hareketli ydi hatta karnım açken bu kadar çok hareket etmesine şaşırdım açıkçası :)

kızlar nevresim takımları konuşulmuş yatak için. ben sepet beşiğime 1 tane yaptıracağım sonra beşiği kullanım sıklığıma bağlı olarak yedeklemeyi düşünüyorum zira hiç yatmayadabilir. ayrıca çok ucuz fiyatları da yok malesef 250den aşağıya bir şey bulunmuyor birde setlerin hepsinin içinde keşke kenarlıkları olsa çoğunda yok benim yaptıracağımda şık bir şey olsun istiyorum kenarlıkları günlük nevresimlere uyar mı bilmem ya da şıktan vazgeçip daha sade bir şey yaptıracağımbu arada piyasada sepet beşik için özel takımda yok diktirmek gerekiyor setler hep normal yatak beşiklere göre

Kızlar merhaba bugün görüş günümüzdü çok şükür oğluşum iyi kilosu falan herşeyi normal de ben biraz fazla kilo almışım en son 1ay önce 69 dum bugün tartıldım 72 çıktım doktorumuz bi diyetisyene danışıp ondan liste almamı söyledi sizler nasıl besleniyorsunuz ? kilo kötü bir şey olduğu için bugün itibariyle kendime bi liste oluşturmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar hepsiburadada anne bebek festivali kampanyası var. Seçili anne bebek ürünlerinde sepette %20 indirim tavsiye ederim. Ben baya bir şey aldım. Lansinoh ikili elektrikli göğüs pompası, weewell buhar makinesi, göğüs ucu kremi, kalkanı, koruyucusu, avent emzik, biberon falan aldım bi bakın derim.

Sen yine iyiymişsin canım ben 88 kiloyla hamile kaldım dün tartıldım 91 olmuşum

evden çıktığımda yağmurluk giydim semsiye aldim baktim bisey yok tüh bisuna giydim dedim, servise bindim bir yağmış başladı aman Allahım ne yağmak

eve nasıl gidicez yaaaa o kadar kötü ki aksam trafiği düşünemiyorum bile

keşke uyuyakalsaydim işe gelemiyorum derdim ne güzel olurdu bu durumda nasıl eve gidicem yarın işe gelicem kabus gibi, sen evde misin ne güzel yaaa

benim minik pek hareket etmiyo ya sürekli yatar dinlenirsem oynuyo ama hem is hem ev... akşamları biraz oynuyo sabah biraz onun dışında çok az, üzülüyorum yavrum benden daha çok yoruluyo diye

inşallah gönlünce bulursun yaptirirsin canım ya insan ona bile stres oluyo

benim ikili çarşafti aldığım ama besigim 70×140, normal alıp kucultturmek saçma olur demi en azından kumaşı deseni begenirdin kumascida hazır gibi secenek olmuyo pek

Kızlar aranızda elevit kullanan var mı , içindeki E vitamininin domuz ve ürünlerinden elde edildiği Bayer firması tarafından onaylanmış. Bilgilerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…