2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İsim konusu çok öznel bence arkadaşlar. İçinize sinen olduktan sonra kafanızı bulandırıp başkalarına sunmayın, direkt seçimimiz bu deyin bence. Kimi klasik , kimi modern seviyor, kimimiz tek , kimi çift isim düşünüyor. Eşle birlikte ortak içe sinen isim bulduktan sonra tamamdır bence, herkesi mutlu etmek ya da herkese beğendirmek zor. Tam içinize sinmişken birinin bir lafı sizi soğutabilir, canınızı sıkabilir.
İsimleriyle mutlu sağlıklı ömürler olsun inşallah.

Beeennn bende 22+2 haftalık hamileyim dün tartıldım 3 kilo almışım ve aşırı iştahlıyım ağzım hiç boş durmuyo ama ben aralarda çok meyve yiyorum yemekten çok meyve yani belki o yüzden az almış olabilirim ama kilo almaya çok verimli bi vücudum var 88 kiloyla hamile kalmıştım 91 olmuşum inş en fazla bi 3 kilo daha alırım ve gebeliğimi zamanında sağlıkla bitirebilirim

Amin canım bizde ilk hamileliğimden beri kzımız olusa adını melek koyacağız dedik 2 kez hamile kaldım ama erken doğumda kaybettim kızlarımı şimdi yine kız ve biz melek koyacağız Rabbim izin verirde yaşarsa tabii etraftan o kadar çok konuşan varki melek koyma başka isim koy die kendi annem de dahil ama bu bizim kararımız başka birilerinin sözüne kulak asmıyoruz bence kimse de takmamalı eğer sizin bebeğinize koymak istedikleri ismi size koy deyip duruyorlarsa doğur kendin koy o zaman deyin bakın bi daha diyebiliyorlarmı ben çok faydasını gördüm ilk evlendiğim sırada bebek yap sevelim die çok söylelen oldu ama biz istemiyoduk kv komşuları bile sıkıştırıyodu yani bi gün patladım artık bebek sevesiniz varsa kocanız yanınızda gidin yapın dedim bidaa bana baskı yapamadılar bende rahata erdim sizede tavsiye ederim BASKICI TOPLUMA HAYIIRR

Kızlar "Tohum Bombası" diye bir şey varmış duydunuz mu ?Ben fidan verecektim hediye olarak ama malum mevsim çokta fidanlık değil tohum fidanı düşündüm nasıl sizce ? Tohum dağıtacaktım ama araştırırken nette tohum bombası duydum ve araştırırken hoşuma gitti :)

Canım kesinlikle medella.sagma hızını kendin ayarliyorsun ve göğsünü yıpratmiyor hiç.en büyük avantajı da istediğin biberonu takabiliyorsun sağmak için.kendi özel biberonu kullanma zorunluluğu yok.ayrica sesi de çok az ,hiç rahatsız etmiyor.ben küçük oğlumda almıştım.benden sonra iki kardeşime verdim onlar da kullandı maasallahi var bu defa da ben kullancamm yine inşallah

http://www.hepsiburada.com/medela-m...sJKS_aorDuWRYnfz0FvYd1jLp_vnkFxYaApBaEALw_wcB

İsim konusunda saygı duymayan insanlara çok kızıyorum.
Bir arkadaş hamile, benden 2 ay kadar önde.
İlla iki isim güzel tek isim kötü oluyor dedi durdu... Çocuğuna iki isim koyacak.
Kendisi tek isimli.
Ben de iki isimli olduğumdan tek isim koyacağım.
Tamam sevmiyorsun da yorum yaparken nazik ol be kadın...

Çok ilginçmiş ya tohum bombası güzel orjinal bir fikir ben klasiktir buzdolabı süsü falan hep oyle bir düşüncedeydim farklı bi hediye istiyordum bu hediye hem yararlı hem de orjinal bende arastırıyım

Kızlar sut sagma makinasini tercih etmenizin sebebi calisiyo olmaniz mi?
Cogu kisi aliyo kullanım amacları neler acaba?

24+4 teyiz. Hamile kaldığım kilodayım hala. İlk 3 ay bulantı ile 2 kilo verdim. Onu aldım sadece. Benim bir de ikiz. Bazen düşünüyorum neden kilo almıyorum bir terslik mi var diye ama bebeklerim gayet iyi kilo olarak. Yediklerimiz direk bebeklere gidiyor herhalde :) bebekler iyi olduktan sonra kiloyu düşünmüyorum artık :)

Çok ilginçmiş ya tohum bombası güzel orjinal bir fikir ben klasiktir buzdolabı süsü falan hep oyle bir düşüncedeydim farklı bi hediye istiyordum bu hediye hem yararlı hem de orjinal bende arastırıyım

Kesinlikle çok güzel bende beğendim yapımı falanda çok kolay kendin yapmak istersen :)

Kızlar sut sagma makinasini tercih etmenizin sebebi calisiyo olmaniz mi?
Cogu kisi aliyo kullanım amacları neler acaba?

Ben çevremden emzirmeyle birlikte sağmanın sütü artırdığını duyduğum için almıştım oğlumda. Ne kadar süt talebi varsa vücut da o kadar üretim yaparmış. Yani bebeğin emmesinin yanında bir de sağarsan vücut daha çok süt üretmem gerek diye düşünürmüş demişlerdi. Bence gerçekmiş bu teori, ben faydasını gördüm bu konuda.
Bir de ben emzirme sırasında süt düğümlenmesi gibi bazı tatsız durumlar yaşadım, sadece bebeğin emmesi yeterli olmuyordu o zamanlarda. Bazen de oğlum az emdiği için, emmek istemediği için zorda kalıyordum. Hep sağdım o zamanlarda.
Bir artısı da mesela eşimle yemeğe çıkmak istedik, ben sağdığım sütlerden alıyordum biberonla yanıma. Dondurucudan çıkarıp çözdürüp gideceğim yerde de sıcağa yakın ılık su içerisine koyup ısıtıp veriyordum oğluma. Böylelikle önceden sağdığım sütü kullanıyordum, o esnada göğsümde biriken ve eve döndüğümde oğluma fazla gelen kısmını da tekrar sağıp atıyordum dondurucuya.
Bir arkadaşımın bebeği de memeyi tutmayı reddetti. Çok uğraştı ama bir türlü almamıştı kızı memeyi.. O da bir süre sağıp sütünü kaşıkla vermişti. Sonradan tuttu memeyi bebek ama zorlu da olsa bu uğraşı sayesinde hem biberona alıştırmamış olmuştu hem de mamaya ihtiyaç kalmamıştı.
Yani sadece çalışan anneler için değil genel olarak faydası olabilecek birşeymiş tecrübe ettiğime göre :)

Bende 22 haftalığım sadece 1.5 kilo aldım. Ama bebeğin herşeyi normal. Bence bu aydan sonra seri şekilde alacağız

Bencede:))
Kendi kilo alimim bu noktada en son dusundugum seylerden birisi.
Yeter ki o ultrason cihazina girdigimde kizimin saglikli oldugunu ogreneyim... Bu ara iyice agirlastim, buyuyoruz yavas yavas.. Saglikli olsun baska hicbir istegim yok allahimdan.

Günaydın kızlar,
Bütün günün yorgunluğunu gece yatamayıp ağrı çekerek yaşayanınız var mı benim gibi. Yattığı yere yığılıp sağa sola bile dönmekte zorlanan. Uykusu bölünüp arada sancıyla uyananan?

Benımde oyleydi ama hamile destek yastıgı aldık cok rahat yatıyorum attık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…