2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sakin ol canım inşallah bişey olmayacak kanaman çokmuydu

inşallah canım ya çok zor valla tutuna tutuna yürüyorum bazen genelde evde temizlik yapınca oluyor 2 güne anca kendine geliyor belim valla

Herkesde olmuyo mesela herkesin bünyeye gore farklilik gösteriyo demekki kiminde kasık agrisi cok oluyo benim sadece bel ve kalca kötu agriyor dikkat edicez artik dinlenerek is yapıcaz artik agırlasiyolarda zor olucak.

Cnm sakin ol dualarımız seninle kotü bisey yoktur bence aklına kötu seyler getirme.

Sakin ol canım inşallah bişey olmayacak kanaman çokmuydu
Herkesde olmuyo mesela herkesin bünyeye gore farklilik gösteriyo demekki kiminde kasık agrisi cok oluyo benim sadece bel ve kalca kötu agriyor dikkat edicez artik dinlenerek is yapıcaz artik agırlasiyolarda zor olucak.
Kızlar cok korkuyorum yaa az miktarda bir ya da iki damla bişey ama cok korkuyorum yaa

canım sakin ol sivilcenin kanı olabilir az mıydı? bizi haberdar et bebişin iyidir Allahın izniyle hiç merak etme

Azdı inşallah sivilce kanıdır bebeğin hareketleri iyi gibi inşallah be vesvese yapıyorumdur ama elde değil cokda korkuyorum
valla canım vesvese sokmamak elde değil burda yazıyoruz moral oluyoruz ama gel de içimize anlat dıştan sakin olsakta içimizi yiyoruz. dünde ben çok kötüydüm belli etmemeye çalıştım ama içim içimi yedi yinede sabrettim. imkanın varsa git gör bebişini için rahat etsin

Demekki normal bi agri bu cnm acaba hemoraid den mi diyodum ben hemoraid ameliyati olmustum bi 10 sene oldu gerci umarim tekrarlamaz sanirim onunla ilgisi yok cunku kemik agriyor resmen buyuk ihtimalle vucut kendini doguma hazirliyo..
Ben baktım netten bebeğin konumundan dolayı oraya baskı yapmasından oluyomuş

Hemen randevu aldım 13:30 da göreceğiz inşallah

Kızlar yaklaşık 1,5-2 haftadır falan aşırı gözüm seyiriyor. Sadece sağ gözüm ama. Artık kontrolü benden çıkmış gibi önceden durup durup seyirirdi. Şimdi durmaksızın.

totoroo İnstada fotosunu paylaştığın dolaba o üstündeki aksesurlara bayıldım. Güle güle kullanın

Nunutte teşekkür ederim canım , darısı size inşallah

bir garip oblomov oğlanın adı kesin olarak netleşti Ali Mete

Günaydın Kızlar...
Bende çok beğendim çok yakışmış. Mutlu günlerde kullanın odanızı :)
Bu arada Ali ismini inanılmaz severim :)
Başa baktım da çok az kişi isme karar vermiş ama anca sanırım daha isim konusunda insanlarda emin olmak istiyor ve gerçekten isim düşünmek zor sonuçta bütün bir ömrü bu isimle geçirecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…