2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar iyi akşamlar işten grldim ölüyorum ayak bileklerim son günlerde o kadar şişiyo ki cok rahatsız oluyorum artık. Bol suda içiyorum bu şişmeler için ne yapmamız gerekiyor
Bol su, her gun bir şişe meyvesiz ve şekersiz maden suyu, tuzu azaltmak ve ayakları çok sarkitmamak, uzun süre oturmamak, uzun sure yurumemek öneriliyor

Aslında bugun hiç bişey yapasım gelmedi ama dus aldım ufak tefek ev işleri başkada bişey yapmadım belkide yorgunluktur farkında olmadan su yoruyor hep gerci bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur ya belki gereksiz şüphedir inş

Suan gorunen tek sorun bu bakalim ben 28.haftada tekrar ayrintiliya girecegim.sende icini ferah tut insallah bisey cikmaz hakkimizda hayirlisi

Merhaba kızlar.kac gündür yazacam unutuyorum.geceleri ayaklarimin alti çok fena yanıyor dayanamıyorum.surekki yikiyorum ama fayda etmiyor.ayni sorunu yaşayan var mı,nedeni ne acaba ?

Merhaba kızlar.kac gündür yazacam unutuyorum.geceleri ayaklarimin alti çok fena yanıyor dayanamıyorum.surekki yikiyorum ama fayda etmiyor.ayni sorunu yaşayan var mı,nedeni ne acaba ?
Benim de gece gunduz yaniyor tabanlarim. Babetle bile yanıyorum, ayakkabilardan nefret eder oldum. Bugün istanbul 40 derece gösteriyordu hissedilen. Bence yanmamiz normal

bende aynıyım yaa

Benim de gece gunduz yaniyor tabanlarim. Babetle bile yanıyorum, ayakkabilardan nefret eder oldum. Bugün istanbul 40 derece gösteriyordu hissedilen. Bence yanmamiz normal
Benim sadece gece yatağa yattığım an başlıyor.sanki sıcak su dökülmüş te yanıyor gibi bir yanma var normal üstü.cok rahatsız ediyor beni

Ben yaşıyorum ve cok kotü alev alev yaniyor sadece gece olsa iyi her zaman avuc iclerim ve ayaklarimin alti fena bende surekli yıkıyorum ama gecmiyor

Benim birde kuyruk sokumu olan yer cok agriyo popomun üstune zor oturuyorum ayaktayken bisey yok oturunca cok kotü agriyor yatarken de belim agriyor bunlarida yasiyomusunuz???
Bende oturunca kuyruk sokumu çok ağrıyo. Sandalyede uzun süre oturamıyorum. Doktoruma sordum sürekli pozisyon değiştir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…