2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ayaklarımız şişti ya hani. Numaralarımıza falanda yansıdı hatta. Doğumdan sonra normale dönüyor dimi? Çok sevdiğim yeni bir sandaletim ayağıma olmuyor çok üzüldüm

Bu arada kızlar İnternetten nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ?
ben şuana kadar canlı canlı hiç bişi almadım hep sanal mothercare, e-bebek, joker, civil , hepsiburada, n11, instagram, letgo .. hangisinde ne hoşuma giderse,uygun ve kaliteli geldiyse aldım, kargocu abiler kankam oldu artık =)

Kızlar ayaklarımız şişti ya hani. Numaralarımıza falanda yansıdı hatta. Doğumdan sonra normale dönüyor dimi? Çok sevdiğim yeni bir sandaletim ayağıma olmuyor çok üzüldüm
benimde ayakkabılarım sıkmaya başladı. doğum yapan arkadaşlarımdan biri doğumdan sonra ayaklarının 1 numara büyük kaldıgını söyledi. başka biri de normale döndüğünü söylemişti. umarım normal haline döner. bende yeni bir sandalet aldım 1 numara büyük almak zorunda kaldım.

Bu arada kızlar İnternetten nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ?

internetten joker ve mothercare'dan alışveriş yaptım en çok. bir iki şeyi gittigidiyor'dan aldım. bir de sarev'den bir battaniye aldım mağaza aramayayım diye. işyerinden bi abiye de boyna ebebek'ten kargo geliyo :)

Normale dönsün lütfen
annem doğurunca özellikle ayaklardaki şişliklerin hemen ineceğini söylüyo
:)
İnşallah
Zaten öyle olmazsa benim genel olarak her şeyim çöp.

Kızlar merhaba herkese. elinay19 canım ne yaptın ne dedi doktor. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Güzel annişler şu hamile yastıklarından kullananınız var mı hiç ben geceleri bacak kalça ağrısından uyuyamıyorum. Sırt üstü yatınca geçiyor anca. Onu da yatamıyoruz malum sol taraf yatmak önemli. Kullanan ve memnun kalan varsa yazabilir mi

onlardan almadım ama evde bir tane küçük kare yastık ile bir tane yumuşak baş yastığını kullanıp destek alıyorum. küçük yastığı sola yattığımda dizlerimin arasına koyup yükselti yapıyorum. diğer baş yastığını ise solumda dikey olarak tutuyorum ki yatarken uyku hâli sola yığılıp karnımı ezmiyim diye. ikisi gece içinde yer değiştirip duruyo zaten kol bacak arasında

Ben en az üç aydır kullanıyorum, valla büyük aşk yaşıyoruz kendisiyle. Bi bir hafta başka yerdeyken en çok yastığımı özledim.

Valla ben de seninle aynı durumdayım canım ama yastıklar yerinde durmuyor işteama bazen cidden ağlayacak kadar oluyorum ağrılardan magnezyum da kullanıyorum soda da içiyorum ama bana mısın demiyor

Ben en az üç aydır kullanıyorum, valla büyük aşk yaşıyoruz kendisiyle. Bi bir hafta başka yerdeyken en çok yastığımı özledim.
Nerden aldın peki canım tavsiye edebileceğin bir yer var mı çok ihtiyacım var benim de internette güvenemedim bir türlü

Ben kendim internette modelini gorup diktim cok rahat cok kullanışlı bağımlılık yapıyor belli bir zamandan sonra

Ben kendim internette modelini gorup diktim cok rahat cok kullanışlı bağımlılık yapıyor belli bir zamandan sonra
Ben de çok okudum netten rahatlığını kullananlardan ama bir türlü denk gelip alamadım güvenemediğimden. Makinam yok olsa ben de dikerdim kesin düşünmüştüm

kızlar herkese merhaba bugun detaylı ultrason taramam vardı bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş acaba ne yapmalıyım genellikle hep 1-2 gunluk bir fark olur ya da olmazdı nelere dikkat etmeliyiz bilgisi olan var mı?

Ayy canım cok sukur giç bi sıkıntımız cıkmadı 4 boyutlu ultrason a girdik bu bahaneyle cok sukur herseyimiz yolunda bu arada hamile yastıgı kullanorum cok rahat canım alabilirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…