2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar iyi akşamlar işten grldim ölüyorum ayak bileklerim son günlerde o kadar şişiyo ki cok rahatsız oluyorum artık. Bol suda içiyorum bu şişmeler için ne yapmamız gerekiyor

benim de ayaklarım ve ayak bileklerim şişiyor canım. el parmaklarım da şişiyor hafif, yüzüklerimi zor çıkartıp takıyorum. kremliyorum... bu şişmeler için benim hem diyetisyenimden hem doktorumdan aldığım öneriler şöyle:
* her gün bol yürüyüş
* her gün bol su (3 lt'ye ulaşılacak)
* tuzu azaltmak. sofrada yemeğe ekstra koymamak, tencere yemeğinin içindeki kadarla yetinmek. kaşar yerine dil peyniri, beyaz peynir yerine lor peyniri tüketmek, zeytin yememek.
bu sıcaklarda yürüyüşü bol yapmakta zorlanıyorum şahsen. dün gece çıktım 10,30'dan sonra onda bile kan ter içinde kaldım ama ayağımın topikliği azalmıştı sanki.

Kızlar miğdem cok yanıyor ya sizin nasıl

benim de midem yanıyor bu aralar. 3-4 ay civarı yoğundu. sonra geçmişti ama şimdi yine başladı. yemeklerden sonra düzgün oturamıyorum, sindiremediğimi hissediyorum. büyüklerin yorumuna göre bu aralar saçları çıkıyor ondanmış da bu fikri pek sallamıyorum

Benim birde kuyruk sokumu olan yer cok agriyo popomun üstune zor oturuyorum ayaktayken bisey yok oturunca cok kotü agriyor yatarken de belim agriyor bunlarida yasiyomusunuz???

canım aynı benim aşadıklarımı birebir anlatmışsın ilave olarak sabit hareket eteden ayakta drunca belim kitleniyor sanki çalışıyorum bide çok zorlanıyorum

günaydın kızlar.
bir kaç gündür moralim çok bozuktu sürekli kötü haberler aldım birde dün bebişimin hareketleri çok kısıtlı olunca iyice fenalardaydım. bugün maşallahımız var şükürler olsun ah annelik şimdiden içimize işledi rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi. Gerçekten bizler için şu an en güzel dua buymuş

AslındA saclarrın cıkması miğdeyi rahatsız etmesiyle alakalı daha önceden bende bişey duymustum senin gibi sallamıştım:) ama suan sende soyleyince bi sok oldum acıkcası olabilirmiki

Aslında miğdeye değmesi değilde miğdeyi etkilemesi neyse ne ama banda sacma geldi :)

Günaydın kızlar. Doktor ishal için sizin önerileriniz gibi önerilerde bulundu. Patates, muz hatırladıklarım bunlar.
Bunlara rağmen hala devam edip 2 günden fazla sürerse ilaç tedavisine başlıyormuş. Bu sayede kızımı görmüş oldum

Benim birde kuyruk sokumu olan yer cok agriyo popomun üstune zor oturuyorum ayaktayken bisey yok oturunca cok kotü agriyor yatarken de belim agriyor bunlarida yasiyomusunuz???
Günaydın bende de ara ara kuyruk sokumu ağrısı oluyo haftada 1 felan oluyo ben de ortası delik minderler var işyerinde onunla oturuyorum o rahatlatıyor biraz

Kızlar mide yanmasıyla bebeğin saçlı olmasının hiçbir ilişkisi yok.iki oğlumda da fena halde yanardi midem.kaburga kemiklerimde hissederdim o yanmayi o dereceydi.ama iki oğlum da kel doğdu .1 yaşından sonra saçları çıkmaya başladı

AslındA saclarrın cıkması miğdeyi rahatsız etmesiyle alakalı daha önceden bende bişey duymustum senin gibi sallamıştım:) ama suan sende soyleyince bi sok oldum acıkcası olabilirmiki

mide yanmasının tek açıklaması rahim büyüyor ve midemizi sıkıştırıyor kızlar. birde hassasız yeterince her bir organımız hassaslaştı resmen

yanlış anlama olmasın ben bebek saçlı diye mide yanıyor demiyorum :) sadece büyükler öyle dedi dedim ama sallamıyorum çünkü yeterince bilimsel şey okumaya çalışıyorum ve okuduklarım da reflü ve mide yanması problemlerinin hamileliğin rutininde olup her zaman görülebilecek bir şey olduğunu anlatıyor zaten

canım aynı benim aşadıklarımı birebir anlatmışsın ilave olarak sabit hareket eteden ayakta drunca belim kitleniyor sanki çalışıyorum bide çok zorlanıyorum

Evt cnm o da var cok ayakta durunca ve yorulunca bende kitleniyorum yuruyemiyorum hatta sakat gibi bi yerlere tutunarak yurüyorum Allah yardimcımiz olsun cnm. Bebisleri kucagimiza alınca unutucaz hepsini.

Günaydın bende de ara ara kuyruk sokumu ağrısı oluyo haftada 1 felan oluyo ben de ortası delik minderler var işyerinde onunla oturuyorum o rahatlatıyor biraz

Demekki normal bi agri bu cnm acaba hemoraid den mi diyodum ben hemoraid ameliyati olmustum bi 10 sene oldu gerci umarim tekrarlamaz sanirim onunla ilgisi yok cunku kemik agriyor resmen buyuk ihtimalle vucut kendini doguma hazirliyo..

Kızlarrr cok dua edinn sabah kalktım KANAMAM OLDUGUNU GÖRDÜM ufak bi sivilcem vardı umarım onun kanıdır ama bebeğin hareketlerinde cansızlasmada vardı şimdi hastahaneye gideceğiz ne olur dua edinnn kızlar cok korkuyorum

Evt cnm o da var cok ayakta durunca ve yorulunca bende kitleniyorum yuruyemiyorum hatta sakat gibi bi yerlere tutunarak yurüyorum Allah yardimcımiz olsun cnm. Bebisleri kucagimiza alınca unutucaz hepsini.

inşallah canım ya çok zor valla tutuna tutuna yürüyorum bazen genelde evde temizlik yapınca oluyor 2 güne anca kendine geliyor belim valla

Bende oğluma hamileyken mide yanmasından ağlardım özellikle son ay gecem gündüzüm birbirine karışmıştı hep saçlı doğacak diyorlardı bilimsel hiç bir dayanağı yok tabiki
Ama oğlum kulaklarına varana kadar kıl yumağı gibi doğdu bir ayda döküldü tabi
Saçları omuzlarına geliyordu annem getirdi oğlumu bak dedi şapkasını bi çıkardı ben şok upuzun simsiyah saçlıydı

öncelikle sakin ol. 1 ay önce bir akşam ansızın bende de kanama oldu ve hastanede bebeğimi görene kadar yaşadığım ömür törpüsü nedeniyle seni çok iyi anlıyorum. bunun çok sıradan bir nedeni olabileceğini "unutma" ve zor olduğunu biliyorum ama soğukkanlı olmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…