2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ay deli oldum ya sürekli arıyordum şimdi bulum 6-7 lira kargo olsa sorun değil ama resman enayilik 21 lira kargo ücreti istiyorlar

+1 -1 hafta normal arkadaşım, geç döllenmeden bile farkeder doktorun gelişimi için ne dedi?ayrı hastanelerde ayrı makinalar bile farklı ölçebiliyor. Aklım kalmasın diye 1 hafta sonra tekrar kontrole git istersen, arayı kapatıp kapatmadığını görürsün.

Hepsiburadadan sık sık alışveriş yaparım. Genelde kargo bedava olan satıcılardan alırım ya da 150 tl ve üzeri kargo bedava olanlardan. 20 lira verme bence kargoya aynı ürünün farklı satıcıları varsa onları da incele.

Bi de geçen gün ishal olan arkadaş vardı doktora gitmişti doktor ne demişti takip edemedim gerisini? İshal ve mide bulantısı var bugün bende de karın ağrısıyla beraber doktora gitmem gerekir mi ki? Bi de neden oluyor acaba sıcaklardan olabilir mi? Bugün hava çok aşırı sıcak ve bunaltıcı : (

Arkadaslar bizim evde kullananacagimiz bir odamiz var, bebegin odasi yapmak istiyoruz nasipse ancak karyola mi alsam yoksa park yatak mi alsam karar veremiyorum. İlk aylar bizim odamizda yatacagi icin park yatagi yanimiza aliriz diye dusunduk, karyolayi tasiyamayiz surekli. Karyola alirsak oda takimi da almak gerek, acikcasi coook kararsizim. Siz nasil yapacaksiniz? Hangisi daha kullanisli olur? Fikir alabilir miyim sizden?

Doktor ayrıntılıda kalpte küçük bir beyazlık gördü ve isterseniz fetal eko yaptırabilirsiniz dedi de.kaybolabilir dogumdan sonra ama yinede bilin istedim dedi. Baska herhangi bir sorun cikmadi cok sukur.dua edin sorunsuz bir sekilde ben de bebiaimi kucagima alabileyim

merhabalar, ben şu yastığı aldım
https://hamileyastigim.com/urun/detay/happy-dreams-hamile-destek-yastigi

piyasaya göre fiyatı yüksek ama dolgusu çok güzel, diğerleri zayıf oluyor sünüyor, ona dikkat etmeni tavsiye ederim. bunda malzemeden kaçmamışlar ve kılıfı fermuarlı sürekli çıkarıp yıkıyorum. çok rahat ettirdi beni. onsuz bir uyku düşünemiyorum artık.

Benim de odam vardı, beşik ve dolap vs koyduk. Şimdi eşim bi anne yanı istiyor belli süre yanımızda olması için. Park yatak almayacağım bu durumda. Oda yapmanın da başka bir kafası var tabii.

Benim de odam vardı, beşik ve dolap vs koyduk. Şimdi eşim bi anne yanı istiyor belli süre yanımızda olması için. Park yatak almayacağım bu durumda. Oda yapmanın da başka bir kafası var tabii.
Oyle tabii ayri bi masraf oluyor ama en azindan odasi oluyor, her seyini bulabilecegim bir dolabi olsa tabiiki hic fena olmaz. Takim olarak bakmaya baslayacagim yakinda sanirim. Bana gereksiz diyenler oldu o yuzden tereddute dustum.

Benim odam büyük, su an misafir için aldığımız tek kişilik bir baza duruyor. Büyükçe bir dolap alacağım bebek için. 2 kapılı minicik bebek dolapları hicbirseye yetmiyor. Hem nasipse çocuğum tek kalsin istemem, kardesi olunca da kullanırlar. 5 kapılı bir dolap, su an zaten tek kisilik bir yatak var. Bir de yanima anne yani alacağım, tek tarafi açılan ikea modeli. Yanimdan ayirinca da odasina taşırım 60×120 uzun sure yatabilir. Bence boyle tercih edebilirsiniz. Karyola bana pek kullanisli gelmiyor, dediginiz gibi oda degismez, buyuyen karyolalar cok yer kaplıyor. Park yataklarin da ebatlari buyuk, eger yatak odanıza sigacaksa, bence park yatak daha kullanışlı, pratik. Gerekirse tatile bile katlar goturursunuz

Anne yani ni henuz arastirmadim kullanisli mi acaba? Eger odamiza sigacaksa -ki odam cok da buyuk degil- onu almak da mantikli olabilir yer kaplamamasi acisindan. Bebek rahatca hareket edebiliyor degil mi? Bos odada su an sadece iki kapili bir dolap var icine ceyizimin bir kismini koymustum, sizin dediginiz gibi de degerlendirilebilir aslinda, tesekkur ederim.

Ikeada hendvik besik var internetten bakabilirsiniz 60×120 eltimin 3 yasinda kizi hala yatiyor, çocuğun gelisimine bagli plarak uzun yatar. Bir de ikaenin sundvik besigi var, tek tarafindaki parmaklik çıkıp anne yanı olabiliyor 60×120. Yatak odasından ayirinca kendi odasina da koyabilirsiniz. Internetten bakabilirsiniz bana kullanışlı geldi

Doktorunuz da çok üstünde durmamış sanki, inşallah birşey yoktur. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…