2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
grasman gerek derken canim ben yalovada yasiyorum burda ayrintili yok cevre illere yonlendirdi dr
Kendi doktorun mu sevk etti canim tarama testlerinde veya ultrasonda bir sorun gozuktu diye mi yoksa normal ayrintili usg icin mi gorunmek istiyorsun.Bildigim kadariyla riskli gebelikler icin soyle oluyor doktorun sevk ediyor gidiyorsun hemsire var ilgilenen hemsireye sevkini veriyorsun o hocaya gosteriyor hoca kabul ederse yani riskli gorurse belli gunu var perinatologlarin o gun icin randevu al diyorlar o randevuyu aliyorsun sonra randevu gununde gidince bakiyorlar heralde.ben bu sekilde oldugu icin bursada oldugum halde ugrasamadim en az iki kez gitmen gerek ayarlamak icin.zaten haftana gore gec kalabilirsin randevularin dolu olma ihtimali yuksek o yuzden uludag universitesinde sira bulman cok zor malesef

Son düzenleme:
Tarama testi falan yaptirmadim canım hic dr da ayrintili ultrason yaptiralim dedi ama yalovada yokmus risk falan yok bildigim kadariyla

Tarama testi falan yaptirmadim canım hic dr da ayrintili ultrason yaptiralim dedi ama yalovada yokmus risk falan yok bildigim kadariyla
Sevk etmediyse bakmayabilirler de zaten haftan geciyor derler gibime geliyor sevket yilmaz da riskli gebelik bolumu var perinatolog da var cok iyi ilgileniyorlar ama riskli gebelik deilse radyolog bakiyor cok kisa suruyor ve icine sinmeyebilir zaten orada da sira bulman zor su asamada.sana tavsiyem ozelleri arastirman.dorukta yaptirabilirsin mesela ama orayi da hemen arayip randevu alman gerek dolu oluyor cunku.riskli bir gebeligin yoksa dorukta radyolog bakiyor 175 tl 3 boyutlu cd falan da veriyorlar.zaten devlet hastanelerine en az iki kere gitmen gerektigini dusunursek yol parasina bir seferde gidip ozelde yaptirabilirsin.bence vakit kaybetmeden doruktan randevunu al canim

Son düzenleme:
Ben kızımda park yatağı 3 yaşına kadar kullandım bebekliğinde gittiğimiz tatillerde hep yanımda götürdüm oteldeki yataklara göre çok daha hijyenik oluyor.Benim dolap sıkıntım da yoktu boş odam olmasına rağmen oda hazırlamamıştım. Iyiki de öyle yapmışım şimdi onun zevkine göre yaşına göre çok daha kullanışlı bir oda hazırladık.çevremdeki çoğu kişi çok büyük hevesle çok ciddi paralar harcayarak bebek odası hazırladı ve neredeyse hepsi sonradan çok pişman oldu. Hatta o dönemde bende çok özenmiştim ama iyiki mantıklı davranmışım.

Günaydınlar hepinize
Çok yemememe , dikkatli beslenmeme rağmen 2 kilo almışım 1 haftada nasıl oluyosa ,gözüm korktu son 3 aydan cünkü bu aralar göbeğiminn ağırlıgından uyuyamıyorum sağa-sola dönerken zorlanıyorum ,arkadaşların bahsettiği yastıktan alıcam sanırım ve cok yorgun hissediyorum sıcaklarla beraber, bir an evvel gecsin şu son aylar

Slm kızlaarrr pek gırmesemde okuyorm topıgı.kılo durumunuz nasıl fıstıklar bılgı verın bıraz.ben 62yle hamıle kaldm suan 68 ım.25.hafta bıtıcek yarın ve 6 kılo almıs bulunuyorm gozum korkuyo acıkcası cunku her yedıgıme dıkkat edıyorm yuruyus yapıyorm ona ragmen aldm 6 kılo.hemsıre normal 6 ayda 6 kılo dıyo ama son aylar ne olacak bu aylarda boyleyse

bende 64 ile kaldım sabah 70 i gördüm, yani 6 kilo almşm ama gercekten cok yemedim, son aylarda ayda 2 kilo falan diyolar bakalım nasıl olcak..

grasman gerek derken canim ben yalovada yasiyorum burda ayrintili yok cevre illere yonlendirdi dr
Merhaba merymavi,ben Aralık anneleri topigindenim.arada sizleri de okuyorum.Sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağıniza. Bu arada bende yalova'da oturuyorum . O yüzden cevap yazmak istedim.Özel yalova hastanesinde her perşembe bir perinatolog oluyor.ben ilk bebegimde o gelen perinatologun İstanbul bagdat caddesindeki merkezine gitmiştim. Orda 2 ortak çalışıyor. Ben orda diğerine muayene olmuştum ve cok ilgiliydiler.ben bu doktorun da iyi olduğunu duydum.ağustos için alicam bende randevu.ara bir sor istersen.bu arada sen kime muayene oluyorsun?bursa'da da pek çok yer var çeken. Burtom'dan Fehmi bey iyidir,sonomar falan var.bi de fsm Bulvarı'nda bir yer söylediler.

Gunaydin herkese
Bende 10 gun falan dikkat etmedim tatile gittik diye sonuc 3 kilo almisim. Son 3 ay gercekten cok dikkat etmek gerekiyormus anlamis oldum.

Al bendende okadar bende 1 haftada iki kilo almışım ödemler arttı ya belki ödemdir diye avutuyorum kendimi

bende 64 ile kaldım sabah 70 i gördüm, yani 6 kilo almşm ama gercekten cok yemedim, son aylarda ayda 2 kilo falan diyolar bakalım nasıl olcak..
Ins cok almayız yaaaa.gerı bız cabalayıp verıcez cunku. hedefm 75 ı gecmemek ıns basarabılırm

Günaydın kızlar. Siz yine azıcık azıcık kilolar almışsınız Benim maşallahım var, 50 ile hamile kalıp 60la yola devam ediyorum. Ve hayatımda ilk kez 60lı rakamlara geçmenin verdiği hüznü iliklerime kadar yaşıyorum

Kızlar gün geçtikçe daha mı zor oluyor. Yoksa bir bana mı öyle geliyor. Yürürken zorlanıyorum. Hemen belime, kasıma, ayağıma, bacağıma ağrılar giriyor. Yatarken gece sürekli uyanıyorum. Çünkü kendi etrafımda bile dönemiyorum. Ayrıca sıcaklar beni mafetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…