2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tamam canim tesekkur ederim verdigin bilgiler için

Canim bende bursadayim yazini bulamadim bundan alintiladim
Benimde doktorum istersem sevkli fakulteye gidebilirsin demisti ayrintili olarak prosedur nedir tam olarak bilmiyorum
Soyle yapabilirsin ben fakulteye gitmek yerine riskli gebeliklerde uzman baska bi doktora gittim o sikinti yok demisti
Tabi o doktora gitmeden fakultedeki prof. Ozel muay. Var genellikle fsm de ucretleri 500 -750 arasi degisiyo ama fakultede sira derdin olmuyo birde sana ayirdiklari zaman cok oluyo
Ama randevu almakta zor cunku yurtdisina seminerlere gidiyolar istedigin gune randevu bulamayabilirsin
Rabbim saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin

günaydın kızlar. çok yorgunum sanki gece taş taşıyorum sadece 5. ay güzel geçti 6dan sonrası zor olacak sanırım hanı 4-5-6. aylar hamileliğin bal ayıydı

kızlar bu arada tansiyona çok önem verin doktorlarınız ölçmüyorsa ölçtürün eşimin arkadaşının eşi bizden bir ay öndeydi erken doğum yaptı çok şişmiş tansiyonu ihmal mi etti acaba detay soramadım tabi ve bebeği de yüksek tansiyondan çok etkilenmiş bir süre küvezde kaldı ama malesef kaybetmişler bebeği. yazmayayım diyordum ama sebebinin tansiyon olduğunu öğrenince yazayım dedim çünkü önceki sayfalarda sanki doktorlarının tansiyon ölçmediğini yazanlar oldu diye hatırlıyorum

Bende 52 ile başladım şuan 59 um sıcak bel ağrısı demeyin bana 2 saat uykuyla çalışıyorum ev çok sıcak oluyor rabbim yardım etsin

Nunutte bir garip oblomov aynı yorgunluk gece uyuyamama vs bende de başladı işte bu hafta kendi etrafımda dönemiyorum, yardım olmadan koltuktan yataktan kalkamıyorum vs, çalışırken sandalye batıyo resmen kuyruk sokumuma , sanki 9 aylık gibiyim, havalar düzelince düzeliriz umarım ne diyim.

Naçizane bu durum için tavsiyem yabancı sitelerde bulduğum zencefilli şeker 3 gün içerisinde siyatik ağrısının ortadan kalktığı ile ilgili bilgilere rastladım umarım işinize yarar

Havalar düzelince de 9 aylığa pek bir şey kalmıyor. Allah yardımcımız olsun. Çok yoruluyorum. Ertesi gün nerediyse topuklarıma basamıyorum ağrıdan.

bir garip oblomov Ay Allah korusun canım. Evde ölçsek tansiyonumuzu sınır kaç olmalı mesela. Çok yükseldiğini veya çok düştüğünü nasıl anlarız.

BENDE FSM DE YAPTIDIM bi şey çıkmadı çok şükür tanıdık vasıtasıyla gittim 380 e yaptılar

Kızlar biz dünki gittiğimiz doktordan cok memnun kaldık hatta Bu sayfadan bir arkadasda bu doktora gitmiş on numra bi doktor ayrıntılı için İstanbul anadolu yakasında doktor arayısında olan arkadaslarıma kesinlikle tavsiye ederim medipol de Op. Dr. Hakan Şefik APAYDIN

Canim ayni sey bende de oldu ikili tarama sonu
Clarim normal sadece
Banada ayni sey soylendi herseyimiz yolunda qma bebegimin kalbinde kucuk bi beyazlik varmis fetal eko yaptirip yaptirmamakta kararsizim rbbime emanet bebeklerimiz gece gunduz dua ediyorum saglikla gelsin diye

Kızlar bende uyuyamıyorum ama sıcaktan. agrılarla bi sekilde basa cıkiyorum ama sıcak hic uyutmuyor bence yinede sükredelim bebisler dogunca hic uyuyamicaz belkide vucudumuz buna hazırlik yapiyo temmuz annelerini okuyorum da bazen.uykusuzluktan depresyona girenler var lohusalikda normal mi böyle seyler biz bu bebisleri cok istedik cok uğraştık sikayet etmek istemiyorum ama insaniz bizde iste zorlaniyoruz kolay degil.

Kızlar bende uyuyamıyorum ama sıcaktan. agrılarla bi sekilde basa cıkiyorum ama sıcak hic uyutmuyor bence yinede sükredelim bebisler dogunca hic uyuyamicaz belkide vucudumuz buna hazırlik yapiyo temmuz annelerini okuyorum da bazen.uykusuzluktan depresyona girenler var lohusalikda normal mi böyle seyler biz bu bebisleri cok istedik cok uğraştık sikayet etmek istemiyorum ama insaniz bizde iste zorlaniyoruz kolay degil.

Uykusuzluk çok zor oluyor bende aynı psikolojiye girmiştim her bebek aynı değil ama benim oğlum gibi gözleri hiç kapanmayan uykuyu hiiiiç sevmeyen olursa anne sonunda böyle oluyor

Uykusuzluk çok zor oluyor bende aynı psikolojiye girmiştim her bebek aynı değil ama benim oğlum gibi gözleri hiç kapanmayan uykuyu hiiiiç sevmeyen olursa anne sonunda böyle oluyor

Dogrudur cnm bizde yasıyarak görucez güzel duygular ama zorluklarida olucak elbet Allah saglik versin gerisi hallolur bosuna dememisler cennet annelerin ayagı altindadir rabbim yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…