2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Canım galiba büyük 13-14 ün üzerine çıkmamalı diye biliyorum tansiyonda. Kaldı ki belirli aralıklarla ölçtüğünde hep bi 13 varsa bile bi doktora söylemek lazım

kızlar merhabalar,
erkek isim konusunda çooooook kararsısız, alttaki isimlerden en çok hangileri güzel?

Rumi
Nefes
Bilge Kağan
Ateş
Gazel
Nefes ve gazel kız ismi gibi. nefes bey, gazel bey den çok nefes hanım, gazel hanım daha uyumlu sanki. Bilge de unisex bu ara kızlar da çok duyuyorum.

Kızlar merhaba, bugün 50 gr ilk şeker yüklemesini yaptırdım bi açken bir de şekerli sudan 1 saat sonra kan verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak inşallah bir sıkıntı yoktur. Çok az kilo alan hamile arkadaşlarda bile şeker çıkınca gözüm korktu açıkçası. Ben çok kilo almadım yoktur diyordum ama bakalım inşallah temiz çıkar

kızlar merhabalar,
erkek isim konusunda çooooook kararsısız, alttaki isimlerden en çok hangileri güzel?

Rumi
Nefes
Bilge Kağan
Ateş
Gazel
Canm Ateş ismi Peygamber'imizin koyulmasını istemediği isimlerdenmiş geçen gün tv de tanınmış bir hoca söyledi. İnanıp inanmamak senin elinde ama görünce yazmak istedim. Ha havalı bir isim orası ayrı ama

aynen çok istedik çok uğraştık Rabbim en sonunda nasip etti inşallah doğduktan sonrada yardım eder ama her güzelliğin zorluğu vardır inşallah uykusu güzel uslu bebişlerimiz olur

Uykusuzluk çok zor oluyor bende aynı psikolojiye girmiştim her bebek aynı değil ama benim oğlum gibi gözleri hiç kapanmayan uykuyu hiiiiç sevmeyen olursa anne sonunda böyle oluyor

ablamın oğlu öyle malesef 2 yaşında hala gece uykusu yok ablam bazen ne söylediğini bilmezdi ertesi gün söylerdim böyle böyle dedin diye yok hatırlamıyom derdi

canım evde ölçmekten ziyade rutin kontrollerinde doktorunun mutlaka tansiyonuna bakması lazım zaten düzensizlik varsa sana evde takip etmeni söyleyecektir. standartlara göre 12-8 normal derler ama artık onunda hükmü yokmuş kişinin kendini iyi hissettiği tansiyon onun normal tansiyonu diyorlar çünkü kimi insanın tansiyonu hep yüksektir kiminin de hep düşük. ama hamilelerde olması gereken sınır kesin vardır doktora sorup öğrenebilirsin. benim her kontrolde ölçülüyor ve normal çıkıyor

Yalniz olmadigimi bilmek güzel. Sabah 6da uyudum, o da asla derin bir uyku olmadı. Hep kesik kesik, sürekli uyanarak, donerek ve sabah 6ya kadar aralıksız hareket etti bebeğim. Her gece boyle. Kacta uyursam uyuyayim, gece surekli hareket ettigini hissediyorum uyuyana kadar. Acaba normal mi, bi sıkıntısı mı var anlayamıyorum

Aynen ben de dua etmekten baska yapacagimiz hicbir sey yok. Soz konusu bebisler olunca dahada hassaslasiyoruz.

Tansiyon için akşamları aynı saatte ölçüp bir yere not almamı istemişti doktorum son 2 ay.
Özellikle çok ödem toplayanlarda ve yüksek tansiyona yatkın olanlarda gebelik zehirlenmesi riskine karşı günlük ölçüm tavsiye ediliyor.
Tansiyonunuz yüksek çıksa bile gebeler için özel tansiyon hapları var, yeter ki farkına varalım önlemini alalım.
Benim normalde 9/5 tansiyonum ama hastanede 12/8 çıkıyor, heyecandan sanırım
Cumartesi ben de bir aydan sonra hem şekere hem kontrole gideceğim. İnşallah kordon dolaşıklığı geçmiştir bir umut

Merhaba tesekkurler iyi dileklerin icin inşallah sizde saglikla kavusursunuz bebeklerinize ozele gitmiyorum ben devlette sinem hanim var onunla iletisim halindeyim zaten yeni geldim yalovaya pek bir yer bilmiyordum onla basladim simdilik iyi gidiyor memnunum. Bursa yi da pek bilmiyorum Istanbul u da

B
Benim dr um sevk falan vermedi sadece ayrıntılı ultrason yaptiralim dedi cevre illerde de yaptirabilirsin dedi yalovada devlette yapılmıyormus tam olarak da bilemedigim icin yalovayi ve bursayi burdaki arkadaslardan yardim istedim teşekkür ederim verdigin bilgiler icin sagol canım

Arkadaşlar merhaba.dün yine ishal oldum ben.sonra baya düşündüm neden ne yedim diye ve benim laktoz intoleransim olduğu aklıma geldi.kesinlikle süt tüketmiyorum zaten.sonra doktorun verdiği magnezyum ve decavitin içeriğini okudum ve laktoz varmış ondan ishal oluyormuşum.bugün imom başladım onda yokmuş sadece.hemde gastroentereologumdan randevu aldım birazdan gideceğim.crohn hastalığın var ama şuanda aktif değil.bilgi almak için hem de içim o rahatlatır.başka zarar verecek etkileyecek bisey var mi diye soracağım.ben 5 ayda 4 kilo almıştım.bu ay nerdeyse hiç almadım sürekli ishal oluyorum ve Bulan tim başlamıştı.sanırım laktozdan.İnşallah atlatırım ve bundan sonra yeyip içtiğim herşeyin içeriğine bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…