2017 Mart Anneleri Kalan Son 3 Ay Buraya:)

Dr'una bir sorsan bence dediğim gibi ben araştırmıştım rahimin genişllemesinden bu arda çatlaklarımız oldumu kızlar
Canım ben bademyağı sürüyorum ama onu da üşenmekten her gün sürmüyorum inan ki. Şu an gözle görülür bir çatlak yada varis gibi bişey yok ama doğumdan sonra derinin büzüşmesinden kaynaklı olabilir diye tahmin ediyorum. İnşallah çok da olmaz :)

Epidural ve spinalle ilgili herkes farklı birşey yaşadığı için ben hiç o konulara girmek istemiyorum o nedenle normal doğum yanlısıyım ama tabi doktorum sonlara doğru ne derse o olacak. Bebeğin eşi biraz rahme yakın olduğu için sezeryan olma ihtimalim var. Kızlar bu arada evham mıdır nedir sürekli kabus görüyorum ben. Rüyamda ya erken doğum yapıyorum ya kanamam olduğunu görüyorum. Kafayı yedim sanırım :)

25 +3 çok şükür çok sıkıntım yok bu aralar sadece kalkıp oturmakta zorlanıyorum birde bende çok uyku var onun dışında şükürler olsun
Ahh o uyku yok mu.. İnsan doyamıyor. Çalışırken ne zor uyuyamamak. Akşam olsa da eve gidip uyusam diye saat sayıyorum her gün :)

Canım ben epilasyona gitmiştim. O nedenle çok tüğ sorunum yok ama genitalde illaki olabiliyor ve göbekten göremiyoruz. Eşler bu günler için var.. Ağda beni psikolojik olarak korkuttuğu için hiç gitmedim ve gitmediyi de düşünmüyorum kuaföre.

Benimki de geceleri tepiniyor özellikle. Etraftaki ses kesilince meraklanıyorlar sanırım :) göbek deliğin bence de rahmin genişlemesinden kaynaklıdır canım ama doktoruna yine de bir sor derim. Gerçi ben doktoruma ne sorsam hep normal deyip duruyor. Tuhaftır ki ona sorduktan sonra da geçiyor :)

Kızlar ben bu şeker yüklemesi olayına girmek istemiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama yapmıycam sanırım bunun için geçen hafta dr sordum gel önce dedi gittim kontrolden sonra yaptır sağlık ocağında sonra bana at dedi ama çokta önemliymiş gibi konuşmadı bende ysptırdığım tüm testlerden sonra gerek duymuyorum

Ben de yaptırmadım canım ama doktorum tokluk şekerine bakalım dedi. Çünkü ailede şeker var. Bu arada bizim sağlık ocağındaki hemşire sağlık ocağında yapmıyoruz dedi. O nedenle hastanede yaptırıcam.

Bende sağlık ocağına drum tokluk şekerini istedi derim bende onu yaptıriyim çünkü bizim ailedede şeker rahatsızlığı var

Merhabalar bende yaptırmayı düşünmüyordum ancak tombul bebek riski veya bebekte şeker hastalığı riski oluşma riski olduğunu duydum o yüzden yaptırdım

Merhaba francaistux bebeğin ne kadar şuan ve kilosu ne kadar ki dr şeker yüklemesi istedi ve yaptıysan sonuç ne?

Merhaba francaistux bebeğin ne kadar şuan ve kilosu ne kadar ki dr şeker yüklemesi istedi ve yaptıysan sonuç ne?

Geçen hafta gittim 880 gr olmuş bebeğim . 50 lik yaptık ilk yüksek çıktı doktor ikinciyi istedi onda ise normal çıktı doktor şeker yok ancak insülin direncin var dikkat et dedi

Maşallah oğluşuna bende bugün 26 haftalık oldum geçen hafta bende gittim 816 gr dı ayy kafam karıştı şimdi gitsemmi gitmesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…