- 30 Aralık 2015
- 129
- 34
- 48
- Konu Sahibi Aslitirass
-
MaşallahBenim kontrolüm bu ay en son gittiğimde kilosu 816 grdı 25. Haftasında sizin ki kaçıncı haftasında kaç gr
Amin inşallah aynıyız seninle dün 27+1di bugün 27+2Ayy maşallahAllah nazarlardan korusun sağ salim alalım kucaklarımıza bu arada bende şuan 27+2 aramızda 1 gün var
Prensesim olcakYok pardon aynıymışız:)) cinsiyeti neydi senin
Çok şükür çok rahat bi hamilelik geçiriyorum bebeğin kafası 19.haftadan beri asagida geçen gün çok yürüdüğüm için biraz rahime baskı hissettim onun dışında henüz bişey yaşamadım. Bi de 6 kilo aldım.Ya bişey sorucam canım karnında kasılmalar oluyor mu oluyorsa ne sıklıkta
Allah kucaklarımıza sağ salim aldırsın inşallahBenimde prensim olucak hayırlısı ile☺
Hareketleri yun kazak giysem bile dışarıdan bariz görünüyorYa bişey sorucam canım karnında kasılmalar oluyor mu oluyorsa ne sıklıkta
Gece gündüz farketmiyor valla sürekli açız her açlık hissettiğimde patır patır vuruyor doyunca yine vuruyor. 16.haftadan beri durmadı tekmeleriOyy maşallah yaramaz bir kız anlaşılan benimde özellikle geceleri tam bir tırtıl
Yatarken sola yatıyorum gece bakıyorum sagimdayim tekrar sola yatıyorum sabah kalkıncada sırt üstü uyanıyorumBen 18. Haftada hisettim kıpırtılarını ben dinlenme pızisyonuna geçince çok kıpırdıyor:) birde uyurken özellikle yattığın bir pozisyon var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?