2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sagol canim,inan cekindim bugun de aramaya , insan cok duygusal oluyor nu donemde
Ah ya zor olmaz mı.. Başka kimse yok mu ya da taksiyle gitme şansın. Yani streslendikçe iyi geleceğini de sanmam bu durumun. Elin kolun bağlı da çok zor. Bir önlem varsa bari erkenden alınsın. Fitili neden almak istemiyorsun ? Bir zararı mı varmış, en azından tedbir olurdu.

Teşekkür ederimm inşallah her şey iyidir. Bir şey bilmeyince sakin kalmak kolay da bir aksilik olduğunu öğrenirsek ne tepki veririm hiç bilmiyorum. Olumlu düşünüyorum sadece, telkin ediyorum kendimi rutin kontrol gibi her şey iyi olacak diyorum, yapacak başka bir şey yok.

Bnde düşünüyorum cnm aynı şeyleri Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah yavrularınıza sağlık versin.. dua Etcez artık her şey iyi olsun güzel olsun diye :) bnm de cuma sabah inşallah iyi haberler alacağız içini rahat tut.. aynen rutin kontrol aslında merak etme :)

Evet yaaa teeee ne zaman yazmıştın muayene gününü..vakit geçiyor akşam da olur bak şimdi:)
İşten çıkmama 3 saat kaldı, sonrası yolda geçecek :))
Aminn inşallah. Sen de güzel haberlerle gel inşallah

Canım bence sen doktorunu dinleme, içim rahat etmedi hocam de, git. Benim 3.ayda olduğunda ki tekrarlamıştı yani perdeden olduğunu biliyordu ama yine de bişey vermeden gel bir göreyim dedi ve iğne olmuştum gittiğimde de. İçinin rahat etmesi bu süreçte her şeyden önemli, onun için git doktora boşver ne dediğini.

Evet canim ya sorma gerçekten catlicam bir de sembolik te olsa bir iki bisey almak istiyorum :) kıza benziyor dedi erkekte çıkabilir ama.
Önce kız sonra erkek sonra yine kız denildi 23. Haftadayım hala kesin bişe söylenmedi bence bekleyin 20.haftaya kadar bende bişeler almak istiyorm elim gidiyo aklım kalıyo ama alamıyorm :)

Önce kız sonra erkek sonra yine kız denildi 23. Haftadayım hala kesin bişe söylenmedi bence bekleyin 20.haftaya kadar bende bişeler almak istiyorm elim gidiyo aklım kalıyo ama alamıyorm :)
Evet o yüzden krem tonlarında unisex biseyler alabiliriz cok içimizde kalmasın diye :) ben renkten dolayı degil de tamamıyla erkek yada kıza ait bariz belli birşeyler almak istiyorum birde ondan da sabırsızlık var biraz :) ama ilk ya ondan bu acelecilik iste :)

Bu bukadar önemsiz bişeymide açılma varsa vardır yapcak bişe yok gibi cümleler kuruyor ? Benm karnımda sertleşme kasılma oluyordu kasıgımda agrı vardı doktoruma söyledim gell bakalım önlemimizi alalım dedii senin kanaman var ve agrında varr canm bnce ara başka hastaneden randevu al bugün git geciktirme

Hayirli haberlerle donersin insallah cnm cok gecmis olsun

Ya aynen bende öyle beyaz krem rengi filan almayı çok istemiyorum yani alsam bile üstünde mutlaka resimli baskılı bişe olur e haliyle kız erkek ayrımı yine oluyor :) bizimde ilk ama sabretmeyi öğretiyor bu bıdıklar :) allah size bağışlasın kuzunuzu sağlığı yerinde olsunda herşey alınır :)

Amin cümlemizin insallah

Evet canim ya sorma gerçekten catlicam bir de sembolik te olsa bir iki bisey almak istiyorum :) kıza benziyor dedi erkekte çıkabilir ama.
Canım benimde senin haftalar dayken doktor belli değil dedi çok ısrar ettim kıza benziyor dedi 18 hafta da pipisini gösterdi bebişim ama yinede ayrıntılıdan sonra bişiler alıcam kuzuma çünkü çok yanılmalar olabiliyor :)

Offf sen de bendensin akraba,tanıdık falan yok mu? Eşinin arada bir gelme imkanı da mı yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…