- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.241
Ah ya zor olmaz mı.. Başka kimse yok mu ya da taksiyle gitme şansın. Yani streslendikçe iyi geleceğini de sanmam bu durumun. Elin kolun bağlı da çok zor. Bir önlem varsa bari erkenden alınsın. Fitili neden almak istemiyorsun ? Bir zararı mı varmış, en azından tedbir olurdu.Sagol canim,inan cekindim bugun de aramaya , insan cok duygusal oluyor nu donemde
İnşallah iyi haberlerle gelirsinKizlar haklisiniz Ata sagliktaki bir doktorla gorustum gecen gun gormustu beni direkt gel bakalim dedi. Ben gidiyorum haber verecegik size
Teşekkür ederimm inşallah her şey iyidir. Bir şey bilmeyince sakin kalmak kolay da bir aksilik olduğunu öğrenirsek ne tepki veririm hiç bilmiyorum. Olumlu düşünüyorum sadece, telkin ediyorum kendimi rutin kontrol gibi her şey iyi olacak diyorum, yapacak başka bir şey yok.Auralee cnm hadi güzel haberlerle dön inşallah :) merakla bekliyorum...
baharinbahcesi cnm çok geçmiş olsun bence bi Dr git yine de sen belki yatış felan vermesi gerekiyordur sonuçta senin hamilelik sürecin belli ara çekinme ya bnde çok çekiniyorum Dr ü aramaya ama Sende durum farklı hatta direk git bnce rahat edemiyorum parça geldi de
Evet yaaa teeee ne zaman yazmıştın muayene gününü..vakit geçiyorÇok şükür geldiŞimdi de saatler geçmiyor :)
Teşekkür ederimm inşallah her şey iyidir. Bir şey bilmeyince sakin kalmak kolay da bir aksilik olduğunu öğrenirsek ne tepki veririm hiç bilmiyorum. Olumlu düşünüyorum sadece, telkin ediyorum kendimi rutin kontrol gibi her şey iyi olacak diyorum, yapacak başka bir şey yok.
İşten çıkmama 3 saat kaldı, sonrası yolda geçecek :))Evet yaaa teeee ne zaman yazmıştın muayene gününü..vakit geçiyorakşam da olur bak şimdi:)
Aminn inşallah. Sen de güzel haberlerle gel inşallahBnde düşünüyorum cnm aynı şeyleri Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah yavrularınıza sağlık versin.. dua Etcez artık her şey iyi olsun güzel olsun diye :) bnm de cuma sabah inşallah iyi haberler alacağız içini rahat tut.. aynen rutin kontrol aslında merak etme :)
Kizlarr moralim cok bozukbiliyorsunuz durumumu. Dun yine kanamam vardi bu sefer daha kirmiziydi ama dudak kismi da aciyordu. Doktorumla gorustum regl sancisina benzer agrilarimi da soyledim. Erken kasilmalar olabilir dedi daha once verdigi fitili (endol) kullanmami onerdi. Ben de acaba acilma olabilir mi kanama rengi koyuydu ve aciyordu dedim. O da acilma varsa da vardir yapacak birsey yok. Devam ederse bakariz bir falan dedi. Acikcasi fitili falan kullanmak istemedim cunku kontrol olmadan bu fitili kullanmak istemiyorum acikcasi. Bir de bir gel bakalim demesini bekledim.
Az once yine tuvalete girdim sabahtan beri pembeli ve koyu akintim geliyordu ancak bu sefer ufak bir kirmizi parca geldi. Inanin ne yapacagimi bilemedim.
Doktorlar bizim kadar duygusal degiller profesyonel bakmaya calisiyorlar ancak yine de gel bakalim demesi gerekmez mi ? Artik neredeyse hergun lekelenmelerim oluyor.
Akşama detaylı ultrasonumuz var kızlar dua edin bizim için olur mu :) İlk kez sağlığıyla ilgili detaylı bir bilgimiz olacak, diğer testleri yaptırmadık malum. Çok heyecanlıyım
Önce kız sonra erkek sonra yine kız denildi 23. Haftadayım hala kesin bişe söylenmedi bence bekleyin 20.haftaya kadar bende bişeler almak istiyorm elim gidiyo aklım kalıyo ama alamıyorm :)Evet canim ya sorma gerçekten catlicam bir de sembolik te olsa bir iki bisey almak istiyorum :) kıza benziyor dedi erkekte çıkabilir ama.
Evet o yüzden krem tonlarında unisex biseyler alabiliriz cok içimizde kalmasın diye :) ben renkten dolayı degil de tamamıyla erkek yada kıza ait bariz belli birşeyler almak istiyorum birde ondan da sabırsızlık var biraz :) ama ilk ya ondan bu acelecilik iste :)Önce kız sonra erkek sonra yine kız denildi 23. Haftadayım hala kesin bişe söylenmedi bence bekleyin 20.haftaya kadar bende bişeler almak istiyorm elim gidiyo aklım kalıyo ama alamıyorm :)
Bu bukadar önemsiz bişeymide açılma varsa vardır yapcak bişe yok gibi cümleler kuruyor ? Benm karnımda sertleşme kasılma oluyordu kasıgımda agrı vardı doktoruma söyledim gell bakalım önlemimizi alalım dedii senin kanaman var ve agrında varr canm bnce ara başka hastaneden randevu al bugün git geciktirmeKizlarr moralim cok bozukbiliyorsunuz durumumu. Dun yine kanamam vardi bu sefer daha kirmiziydi ama dudak kismi da aciyordu. Doktorumla gorustum regl sancisina benzer agrilarimi da soyledim. Erken kasilmalar olabilir dedi daha once verdigi fitili (endol) kullanmami onerdi. Ben de acaba acilma olabilir mi kanama rengi koyuydu ve aciyordu dedim. O da acilma varsa da vardir yapacak birsey yok. Devam ederse bakariz bir falan dedi. Acikcasi fitili falan kullanmak istemedim cunku kontrol olmadan bu fitili kullanmak istemiyorum acikcasi. Bir de bir gel bakalim demesini bekledim.
Az once yine tuvalete girdim sabahtan beri pembeli ve koyu akintim geliyordu ancak bu sefer ufak bir kirmizi parca geldi. Inanin ne yapacagimi bilemedim.
Doktorlar bizim kadar duygusal degiller profesyonel bakmaya calisiyorlar ancak yine de gel bakalim demesi gerekmez mi ? Artik neredeyse hergun lekelenmelerim oluyor.
Hayirli haberlerle donersin insallah cnm cok gecmis olsunKizlarr moralim cok bozukbiliyorsunuz durumumu. Dun yine kanamam vardi bu sefer daha kirmiziydi ama dudak kismi da aciyordu. Doktorumla gorustum regl sancisina benzer agrilarimi da soyledim. Erken kasilmalar olabilir dedi daha once verdigi fitili (endol) kullanmami onerdi. Ben de acaba acilma olabilir mi kanama rengi koyuydu ve aciyordu dedim. O da acilma varsa da vardir yapacak birsey yok. Devam ederse bakariz bir falan dedi. Acikcasi fitili falan kullanmak istemedim cunku kontrol olmadan bu fitili kullanmak istemiyorum acikcasi. Bir de bir gel bakalim demesini bekledim.
Ay yalniz cok guzel bir odaymis bnm yavrucugumun odasi bile olmayacak besikle idare etcekEki Görüntüle 1906415 Kızlar gorselde ekledıgım duvar aydınlatmasını nerden bulabılırım baktım ama bulamadım cok hosuma gıttı de :)
Ya aynen bende öyle beyaz krem rengi filan almayı çok istemiyorum yani alsam bile üstünde mutlaka resimli baskılı bişe olur e haliyle kız erkek ayrımı yine oluyor :) bizimde ilk ama sabretmeyi öğretiyor bu bıdıklar :) allah size bağışlasın kuzunuzu sağlığı yerinde olsunda herşey alınır :)Evet o yüzden krem tonlarında unisex biseyler alabiliriz cok içimizde kalmasın diye :) ben renkten dolayı degil de tamamıyla erkek yada kıza ait bariz belli birşeyler almak istiyorum birde ondan da sabırsızlık var biraz :) ama ilk ya ondan bu acelecilik iste :)
Amin cümlemizin insallahYa aynen bende öyle beyaz krem rengi filan almayı çok istemiyorum yani alsam bile üstünde mutlaka resimli baskılı bişe olur e haliyle kız erkek ayrımı yine oluyor :) bizimde ilk ama sabretmeyi öğretiyor bu bıdıklar :) allah size bağışlasın kuzunuzu sağlığı yerinde olsunda herşey alınır :)
Dimi canım bende bu kadar olmasada bıraz suslu yapmak istıyorum gıttı gıdıylor ve ıkea da varmıs allah insallah sanada nasp eder benim odamda kucuk artık bıseyler yapmaya calısıcamAy yalniz cok guzel bir odaymis bnm yavrucugumun odasi bile olmayacak besikle idare etcek
Canım benimde senin haftalar dayken doktor belli değil dedi çok ısrar ettim kıza benziyor dedi 18 hafta da pipisini gösterdi bebişim ama yinede ayrıntılıdan sonra bişiler alıcam kuzuma çünkü çok yanılmalar olabiliyor :)Evet canim ya sorma gerçekten catlicam bir de sembolik te olsa bir iki bisey almak istiyorum :) kıza benziyor dedi erkekte çıkabilir ama.
Offf sen de bendensinAhh Can'ım bir de beni düşün, ben napayım.hamile olduğumu öğrendim,ertesi gün eşim Doğuya gitti.4aydır görmüyoruz birbirimizi.ben de çalıştığım için memleketimde bile değilimdaha hiçbir kontrolüme eşim gelemedi
Neyse bebişlerimiz ve biz iyi olalım da bu zor günler de geçecek inşallah...
Doktorundan memnunsan sorun yok canım.biz biraz duygusal olduğumuz için öyle gelebiliyor bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?