2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
herşeyin iyi geçmesine sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hadi bakalım, darısı kucağa almalara

Hadi gozun aydin canim. Masallah baya onde cikmis az etli butlu olsun daha iyi:)
Benimki de 1 hafta 10 gun onde cikarken en son haftasiyla uyumlu cikti demekki kizim gibi bir citir cerez gelecek yine:))) saglikli sihhatli olsunlar. Servikal uzunlugu olctumu senin? Bana dr bilgi vermedi ama olcmustur heralde dimi? Kafama takildi da.

Teşekkür ederimm. Ya bazen önde çıkıyor bazen tam gününde çıkıyor. Organ ölçümlerine göre bi kaç gün önde ama doktora gittiğimde tam gününde oluyor çok takılmıyorum :) Ama azıcık kilosu olacak mı anlamadım, toplu toplu nasıl doğururum bilmem artık Mühim olan sağlığı, inşallah iyi bakabilirim ona. Dün bir de doktor çıkışı azıcık zararlı bişeyler de yedim, kaçamak yaptık ama dayanamadım valla. Servikal uzunluğu ölçtü mü bilmiyorum, garip garip terimler geçti hep, ben de anladığım şeyleri aradan çıkarıp sordum çok müdahale etmedim fazla dikkatle inceliyor diye. Çok fazla ölçü yazıyor karşılığı nedir bilsem bi bakarım aslında. Yarım saat anlamadığım şeylere baktı durdu, incelemiştir diye düşünüyorum.

Ya kizlar bende gecmek bilmeyen kaşıntı var 1 kez ilaç kullandım gecmedi diye 2.kez doktora söyledim ilaç verdi 4 5 tane kullandm 2 gündür kullanmiyorum yine basladi kaşıntı hic gecmeyecek mi bu nedir ya

Amin canm teşekkür ederim h&m den ve e bebekten birseyler aldim müsait bir zamanda atarm inşallah foto.
Yelek alt üst takim tulum ic badi corap felan aldm dayanamayip :)
çok teşekkür ederim..ben yurtdışındayım, burda çok pahalı herşey, Türkiye'den yapmayı düşünüyorum da alışverişi bi görüp kıyaslayım ona göre karar vereyim istiyorum da:)

Auralee canım dr memnun kaldınmı cd olayı ne oldu
Evet doktoru sevdim ben, bütün çektiği fotoğrafları cd olarak da verdi. Bir tane de kısa video var. Ama şöyle söyleyeyim yüzü haricinde bakılan hiç bi yerinin neresi olduğunu anlamadım kesit kesit bakılıyor çünkü, çok karmaşık geliyor Yani video olsa da oturup izlenecek bir şey yok sıkıcı oluyor.

hadi ya hayaller ve gerçekler diyosun

hadi ya hayaller ve gerçekler diyosun
Ayak kemiğinin dibine kadar gidiyor mesela, ne var orada belli değil. Uzun süre ölçümler yapılıyor, damarları dinliyor kan akışına bakıyor. Tek tek organlara gidiyor. En son yüzüne baktık renkli, o güzeldi :) bi ara da poposunu gördüm ayakları büzüştürmüş :) Yani her şey anlaşılmasa da sağlığıyla ilgili olumlu şeyler duymak çok güzel. Keyif aldım, ama tekrar açıp izlemezdim :) Doktor anlayışlı biri, sorulan her şeyi güzelce açıklıyor. Ben kordon dolanmasından korkuyordum mesela onu sordum, o çok basit bir şey hiç bi zararı yok bebeğe dedi. Ama doktorun randevular baya dolu, yazık adam koştur koştur 2 hastane arasında. Haftaya hiç yeri kalmamış zaten. Belki rumeli hastanesinde daha çok zamanı olabilir.

Bu alışveriş muhabbetine bayılıyorum. Okulda 6 aylık hamile bi arkadaş var. Alışveriş yapmış baya bişe almış. Bana sen bekle daha diyip duruyo gıcık oluyorummmmm.
Aman canım sen ona ne bakıyorsun, içinde geliyorsa al. Ben 12 haftalıktı ilk kıyafetini aldığımda .

Evet oldu ya, kaldıramıyordum. Ama 2-3 güne geçiyor. Bütün dozları vurduracak mısın sen?

Oğlumda yaptirmamistim bi problemde olması. Herkes bu sefer yaptır deyince mecbur gittim , ama bu devirde bu asiyi saçma buluyorum. Artik küflü paslı aletler kullanilmiyorki tetanoz aşısi vurunalim. Yurtdışındaki arkadasim hic vurunmamis tahminim sadece bizim ülkemizde var

Ya bi de 4 doz çok geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…