2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Auralee ilginç ama seni rüyamda gördüm :) doğum yapmıştın çok çok güzel bir bebeğin olmuş beklenen tarihimiz aynı ya ayrıntılı sonucunu merak ediyordum galiba ondan gördüm :) maşallah doktor çok guzel seyler söylemiş benimde bugün randevum çok heyecanlıyım inşallah güzel gecer

Öyle deme, tetanoz basit bir çizikten de bulaşabiliyor. İlla pas olması gerekmiyor. Ama hamile iken yapmaları saçma sapan birşey. Zaten aşıların hepsi şaibeli. Ben yıllar önce 5 doz yaptırmıştım ömür boyu koruyuculuğum var, evde kedi köpek bol olduğu için. Yine de hamile iken yaptırmazdım herhalde
Bence hamile kalmayı düşünen kadınlara önceden yapılmasını tavsiye etmeliler, ama maalesef sağlık sistemi yerlerde sürünüyor

Doğru canım 2 cm zaten hiç bişey buyurse ilk aylar büyüyor bu saatten sonra bişey olmaz Allahın izniyle..
Ben ilk devlette öğrendim.. mübarek öyle bir korkuttu ki hamile olduğuma doğru düzgün sevinemedim.. kendi doktorum da rahmin dışında old için bebegi etkilemeyeceğini böyle çok doğum yapanın old nu söyledi

Evet ilk gün bişi yoktu 2 gündür ağrıyo bide soluma yaptırmışım üstüne yatamıyorum
benimde sola yaptılar . Sol omzuma

Orası öyle. NeyseEbakalim herkes vurunuyor bebislerimize zarar gelmesinde

Tetanoz aşısı normal şartlarda şöyle oluyor. İlk dozdan bir ay sonra 2. doz, bundan altı ay sonra 3. doz, bundan bir yıl sonra 4.doz, iki yıl sonra 5. doz(beş yıl koruyor), beş yıl sonra da 6. doz yapılırsa ömür boyu tetanozdan koruyor. Ama hamilelikte belki uygulama farklıdır.

Ay gerçekten mi :) Hhehe şaşırdım valla kıyamam yavrumu kucağıma aldım demek :) Ah gerçeği de nasip olsun.. İnsan çok heyecanlanıyor ya, inşallah için rahat çıkarsın doktordan :)
4 demediler bana 2 doz . Birini dun vurundum birinide aralık in 2 de vuruncak. 4 doz ilk defa duyuyorum
İnan ben de bu kadar vurulan hamile ilk kez duydum
1 ay arayla verdi.. Doktora sorucam olmadı gitmem

bebegime daha bişey almadim ama hediyeler geliyor:)
gelince alasım da gelmiyo maalesef
bi tane alasim geldi kızıma bişey:)

Auralee canım gözün aydın güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim demek yüzünü poposunu bile gördünüz . Bende sabırsızlanıyorum görmek için. Sen CD olayını söyleyince içim rahatladı çünkü benim gideceğim yerde CD vermiyorlar. Benim ayrıntılı doktorun yoğunluğundan dolayı ayın 11ine alındı 1 hafta önceye bakalım bizimki neler yapıcak

bana verdiler cd:)
izliyorum elini agzina sokuyor yüzünü kapatıyo maşallah yerim ben ya:)
ayrıntılı da gördüm çok şükür herşey yolunda..

Teşekkür ederimm :) Evet ya cd çok mesele değil, ben de merak ediyordum da zaten basılı olarak da alıyorsun, olmazsa olmaz bişey değil. Az kalmış senin randevuya da, inşallah güzel haberler alırsın :)
Bu arada bebek aşağıda diye çok korkmayın bizimki kafasını bayaaa aşağıya sokuşturmuştu, cihazı oraya indirirken zorlandı, ama doktor normal diyor buna. Biz kendimiz bilsek o haline paniklerdik.

Ben de yurtdışındayım ne aşı ne detaylı..hiçbişey yapmıyolar hoş ben kendimi çok Allah a emanet hissediyorum genel olarak ama..inşallah hepimizin bebeği sağlıkla,kolaylıkla gelir dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…