2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İnsallah gerçeğide nasip olur canım bende çıktım doktordan çok şükür iyi geçti bir tek plasenta nin arkasında kanama olabilir dedi onu da haftaya doktorumla gorusucem seninki yarım saat sūrdumu ya bana çok kısa geldi hiçbir şey anlamadım CD verdi ama doğru düzgün bir şey göremedim acaba oradan anlaşılır mı :)

Ay ben gördüğümden bile bişey anlamadım ki cd açıp baksam anlamazdım yine Neden kesin konuşamadı acaba. Riskli bi durum olsa tedbir alınırdı sanırım.

bana verdiler cd:)
izliyorum elini agzina sokuyor yüzünü kapatıyo maşallah yerim ben ya:)
ayrıntılı da gördüm çok şükür herşey yolunda..
çoook güzel maşAllah bende telefonla görüntü almayı düşünüyorum hem daha güzel düzenlerim ne yapalım burda öyle imkan yok

çok sağol canım evet yaa onlar her yeri dolaşıyolar şimdi aynı böyleyim zaten

Ay ben gördüğümden bile bişey anlamadım ki cd açıp baksam anlamazdım yine Neden kesin konuşamadı acaba. Riskli bi durum olsa tedbir alınırdı sanırım.
Bende anlamadimki haftasonu az kanamam olmuştu onu söyledim plasentanin arkasindan olabilir dedi bir de rapora kısmen plesanta previa yazmış ama eve gelince aradılar raporda değişiklik yapmamız lazım diye neresini yanlış yazdılar anlamadım diğer her şeyi normal yazıyor yarın almaya gidicem

İnşallah plasenta durumunu düzeltirler

Gözün aydın canım sorunsuz problemsiz geçmiş kanama okadar çok kişide oldu burda o yüzden aklını bulandırmasın birşey olsa doktor bilgi verirdi. :)

Ya iste benimki de yarim saat boyunca olctu etti. Asagilara dogru bakti sonlarda da. Olcmustur heralde. Neyse hayirlisi olsun:) ben zaten bi kere daha giricem detayliya o zaman sorcam.

Ya iste benimki de yarim saat boyunca olctu etti. Asagilara dogru bakti sonlarda da. Olcmustur heralde. Neyse hayirlisi olsun:) ben zaten bi kere daha giricem detayliya o zaman sorcam.
Ya çok takılıyoruz bu kadar pimpiriklenmek de iyi değil. Kötü bir durum olsa kontrol etmeyecek değiller ya, biraz güvenmek lazım doktora da.. Fazla okuyup okuyup telaş etmeyelim :)

Benim rahim agzi uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. Karından ölçülüyor mu bilmiyorum bir sorun

Gözün aydın canım sorunsuz problemsiz geçmiş kanama okadar çok kişide oldu burda o yüzden aklını bulandırmasın birşey olsa doktor bilgi verirdi. :)
Çok teşekkür ederim canım kanamayı takmıyorum da rapora baktıkça plasentayla ilgili şey kafama takılıyor 7 mm ayrılma gibi bir şey yazıyor tıbbi terimleri çevirerek ben böyle anladım doktora da gosteremedim zaten eve gelince aradılar raporda değişiklik yapacaklarmış inşallah o kısmı düzeltirler

Ya çok takılıyoruz bu kadar pimpiriklenmek de iyi değil. Kötü bir durum olsa kontrol etmeyecek değiller ya, biraz güvenmek lazım doktora da.. Fazla okuyup okuyup telaş etmeyelim :)
Rahim agzi vajinal bakildi bana. Benimki ikiz olduğu için rahim agzi boyu çok önemseniyor. tek gebeliklerde böyle birşey duymayan çocuk sahibi arkadaşlarım var
Yoksa. Bence de haklisin doktorun gözünden birşey kaciyor mu acaba diye çok düşünüyoruz. Biraz güvenmek , rahat olmak lazim. Allah a emanet bebisler

bana da kanama alani var dedi benim doktora gitmeme var sen sorunca cevabi beni etiketleyerekbyazar misin ?

Benim de sonlara doğru baktı, bakarken demişti bu rahim ağzı diye ama uzunluğunu demediydi ama ben de sormamıştım açıkçası, rapora baktığımda kollum uzunluğu diye yazdığını gördüm. Belki sende de öyle yazıyordur canım.

Benim rahim agzi uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. Karından ölçülüyor mu bilmiyorum bir sorun

Karından da ölçülüyor, benim öyle ölçüldü misal.

Ruhsal durumunuz nasıl? Ben hamileliğimin başından bu yana hiç bu kadar hormonlarımın etkisinde kalmamıştım. Mutsuz bir ruh hali, evden işe işten eve koşturmaca başka bir şey yok, değişen vücuduma büyüyen göbeğime alışmaya çalışma, geceleri sağdan sola dönememe, kemik ağrısı bacak krampı ile uyanma, saçma rüyalar görüp etkisinde kalma vs... bebeğimi çok seviyorum, onun hissetmesinden çok korkuyorum ancak nasıl geçecek bunlar şu anda bilmiyorum:)

Selam kızlar umarım herkes bebişiyle mutlu günler geçiriyor
A101 e gelen küvetlerden alan varmı
Varsa içine uygun file buldunuzmu
Ben bulamadım da küvet baya büyükmüş

Evet evet, hep internette okumaktan aşırı fikir alışverişinden aslında rahat bırakamıyoruz :) Ben de burada duydum zaten. Senin riskli gebelik sınıfında olduğu için takibi de farklı olur tabi :)

bana da kanama alani var dedi benim doktora gitmeme var sen sorunca cevabi beni etiketleyerekbyazar misin ?
Tabi yazarım canım sonuç kağıdında bi değişiklik yapacaklarmış yarın onun için gidicem gitmişken de doktora sorarım 1 hafta bekleyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…