- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.401
İnsallah gerçeğide nasip olur canım bende çıktım doktordan çok şükür iyi geçti bir tek plasenta nin arkasında kanama olabilir dedi onu da haftaya doktorumla gorusucem seninki yarım saat sūrdumu ya bana çok kısa geldi hiçbir şey anlamadım CD verdi ama doğru düzgün bir şey göremedim acaba oradan anlaşılır mı :)Ay gerçekten mi :) Hhehe şaşırdım valla kıyamam yavrumu kucağıma aldım demek :) Ah gerçeği de nasip olsun.. İnsan çok heyecanlanıyor ya, inşallah için rahat çıkarsın doktordan :)
İnan ben de bu kadar vurulan hamile ilk kez duydum
1 ay arayla verdi.. Doktora sorucam olmadı gitmem
Ay ben gördüğümden bile bişey anlamadım ki cd açıp baksam anlamazdım yineİnsallah gerçeğide nasip olur canım bende çıktım doktordan çok şükür iyi geçti bir tek plasenta nin arkasında kanama olabilir dedi onu da haftaya doktorumla gorusucem seninki yarım saat sūrdumu ya bana çok kısa geldi hiçbir şey anlamadım CD verdi ama doğru düzgün bir şey göremedim acaba oradan anlaşılır mı :)
çoook güzel maşAllah bende telefonla görüntü almayı düşünüyorum hem daha güzel düzenlerim ne yapalım burda öyle imkan yokbana verdiler cd:)
izliyorum elini agzina sokuyor yüzünü kapatıyo maşallah yerim ben ya:)
ayrıntılı da gördüm çok şükür herşey yolunda..
çok sağol canımTeşekkür ederimm :) Evet ya cd çok mesele değil, ben de merak ediyordum da zaten basılı olarak da alıyorsun, olmazsa olmaz bişey değil. Az kalmış senin randevuya da, inşallah güzel haberler alırsın :)
Bu arada bebek aşağıda diye çok korkmayın bizimki kafasını bayaaa aşağıya sokuşturmuştu, cihazı oraya indirirken zorlandı, ama doktor normal diyor buna. Biz kendimiz bilsek o haline paniklerdik.
Hahah çok eğlenceli bi durum amaçoook güzel maşAllah bende telefonla görüntü almayı düşünüyorum hem daha güzel düzenlerim ne yapalım burda öyle imkan yok
çok sağol canımevet yaa onlar her yeri dolaşıyolar şimdi aynı böyleyim zaten Eki Görüntüle 1906846
Bende anlamadimki haftasonu az kanamam olmuştu onu söyledim plasentanin arkasindan olabilir dedi bir de rapora kısmen plesanta previa yazmış ama eve gelince aradılar raporda değişiklik yapmamız lazım diye neresini yanlış yazdılar anlamadım diğer her şeyi normal yazıyor yarın almaya gidicemAy ben gördüğümden bile bişey anlamadım ki cd açıp baksam anlamazdım yineNeden kesin konuşamadı acaba. Riskli bi durum olsa tedbir alınırdı sanırım.
İnşallah plasenta durumunu düzeltirlerBende anlamadimki haftasonu az kanamam olmuştu onu söyledim plasentanin arkasindan olabilir dedi bir de rapora kısmen plesanta previa yazmış ama eve gelince aradılar raporda değişiklik yapmamız lazım diye neresini yanlış yazdılar anlamadım diğer her şeyi normal yazıyor yarın almaya gidicem
Gözün aydın canım sorunsuz problemsiz geçmişİnsallah gerçeğide nasip olur canım bende çıktım doktordan çok şükür iyi geçti bir tek plasenta nin arkasında kanama olabilir dedi onu da haftaya doktorumla gorusucem seninki yarım saat sūrdumu ya bana çok kısa geldi hiçbir şey anlamadım CD verdi ama doğru düzgün bir şey göremedim acaba oradan anlaşılır mı :)
Ya iste benimki de yarim saat boyunca olctu etti. Asagilara dogru bakti sonlarda da. Olcmustur heralde. Neyse hayirlisi olsun:) ben zaten bi kere daha giricem detayliya o zaman sorcam.Teşekkür ederimm. Ya bazen önde çıkıyor bazen tam gününde çıkıyor. Organ ölçümlerine göre bi kaç gün önde ama doktora gittiğimde tam gününde oluyor çok takılmıyorum :) Ama azıcık kilosu olacak mı anlamadım, toplu toplu nasıl doğururum bilmem artıkMühim olan sağlığı, inşallah iyi bakabilirim ona. Dün bir de doktor çıkışı azıcık zararlı bişeyler de yedim, kaçamak yaptık ama dayanamadım valla. Servikal uzunluğu ölçtü mü bilmiyorum, garip garip terimler geçti hep, ben de anladığım şeyleri aradan çıkarıp sordum çok müdahale etmedim fazla dikkatle inceliyor diye. Çok fazla ölçü yazıyor karşılığı nedir bilsem bi bakarım aslında. Yarım saat anlamadığım şeylere baktı durdu, incelemiştir diye düşünüyorum.
Ya çok takılıyoruz bu kadar pimpiriklenmek de iyi değil. Kötü bir durum olsa kontrol etmeyecek değiller ya, biraz güvenmek lazım doktora da.. Fazla okuyup okuyup telaş etmeyelim :)Ya iste benimki de yarim saat boyunca olctu etti. Asagilara dogru bakti sonlarda da. Olcmustur heralde. Neyse hayirlisi olsun:) ben zaten bi kere daha giricem detayliya o zaman sorcam.
Aman canım sen ona ne bakıyorsun, içinde geliyorsa al. Ben 12 haftalıktı ilk kıyafetini aldığımda .
Kendi 6 aylıkken almış ama ne farkı varHiç işte saçmalıyo bazı insanlar ya.zaten şubatta alıcam her şeyini şuan sadece bakıyorum.hayır o al dese alıcam alma dese almıcam deliiii
Benim rahim agzi uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. Karından ölçülüyor mu bilmiyorum bir sorunYa iste benimki de yarim saat boyunca olctu etti. Asagilara dogru bakti sonlarda da. Olcmustur heralde. Neyse hayirlisi olsun:) ben zaten bi kere daha giricem detayliya o zaman sorcam.
Çok teşekkür ederim canım kanamayı takmıyorum da rapora baktıkça plasentayla ilgili şey kafama takılıyor 7 mm ayrılma gibi bir şey yazıyor tıbbi terimleri çevirerek ben böyle anladım doktora da gosteremedim zaten eve gelince aradılar raporda değişiklik yapacaklarmış inşallah o kısmı düzeltirlerGözün aydın canım sorunsuz problemsiz geçmişkanama okadar çok kişide oldu burda o yüzden aklını bulandırmasın birşey olsa doktor bilgi verirdi. :)
Rahim agzi vajinal bakildi bana. Benimki ikiz olduğu için rahim agzi boyu çok önemseniyor. tek gebeliklerde böyle birşey duymayan çocuk sahibi arkadaşlarım varYa çok takılıyoruz bu kadar pimpiriklenmek de iyi değil. Kötü bir durum olsa kontrol etmeyecek değiller ya, biraz güvenmek lazım doktora da.. Fazla okuyup okuyup telaş etmeyelim :)
bana da kanama alani var dedi benim doktora gitmeme var sen sorunca cevabi beni etiketleyerekbyazar misin ?İnsallah gerçeğide nasip olur canım bende çıktım doktordan çok şükür iyi geçti bir tek plasenta nin arkasında kanama olabilir dedi onu da haftaya doktorumla gorusucem seninki yarım saat sūrdumu ya bana çok kısa geldi hiçbir şey anlamadım CD verdi ama doğru düzgün bir şey göremedim acaba oradan anlaşılır mı :)
Ya iste benimki de yarim saat boyunca olctu etti. Asagilara dogru bakti sonlarda da. Olcmustur heralde. Neyse hayirlisi olsun:) ben zaten bi kere daha giricem detayliya o zaman sorcam.
Benim rahim agzi uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. Karından ölçülüyor mu bilmiyorum bir sorun
Evet evet, hep internette okumaktan aşırı fikir alışverişinden aslında rahat bırakamıyoruz :) Ben de burada duydum zaten. Senin riskli gebelik sınıfında olduğu için takibi de farklı olur tabi :)Rahim agzi vajinal bakildi bana. Benimki ikiz olduğu için rahim agzi boyu çok önemseniyor. tek gebeliklerde böyle birşey duymayan çocuk sahibi arkadaşlarım var
Yoksa. Bence de haklisin doktorun gözünden birşey kaciyor mu acaba diye çok düşünüyoruz. Biraz güvenmek , rahat olmak lazim. Allah a emanet bebisler
Tabi yazarım canım sonuç kağıdında bi değişiklik yapacaklarmış yarın onun için gidicem gitmişken de doktora sorarım 1 hafta bekleyemicembana da kanama alani var dedi benim doktora gitmeme var sen sorunca cevabi beni etiketleyerekbyazar misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?