2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Güle güle giysin bebeğin ne aldın kaça aldın onu da paylaşsanaaa

Benimki clexane 0.4 Can'ım benimde öyle çok morluklarım yok ama bazı yerlerde bezeler oldu
ben hibor 0.2 kullanıyorum yapıp bittikten sonra çok bastırmıyorum hafif bastırıyorum birde dik batırıyorum canım hiç morarmadı hiç beze olmadı doktor bile göbeğimi görünce sordu ilacını kullanıyomusun diye.

Insallah iyi geçer canım içini ferah tut ben atlattım ayrıntıyi iyi geçti çok şükür
inşAllah bakalım eşim yaptırmak istemiyor birşey çıkar stress olurum diye biz 2 li 3 lü taramaları da yapmadık bunu da vicdanım el vermedi yaptırmak istedim. İnşAllah hep güzel haberler alırız

Ben kullanıyorum Can'ım ben şimdilik göbeğe devam ben ama başlarda kola çok yapmıştım yalnız bacağa bşr kere yaptım onda da çok acıdı yapamadın sanırım
Suan kac haftalik oldu sizin gobekden biraz daha dev etsem mi ki bacakdan ben de zorlanirim gibi geliyor. Coraspirinde kullaniyorsun degil mi.

Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama bende ne morluk oldu ne kızarıklık göbeğimin birgün sağ tarafına birgün sol tarafına yapıyorum ne beze oldu ne morluk. sizin iğnenin markasını ne.
Bn cleaxcene kullaniyorum 04 du bnm 06 aliyorum bir aydir onunlada ilgili olabilir bnm gobegim gerildigi icin kola gecmistim ama sizde hala gobekden yapiyorsaniz biraz daha devam edeyim cesaret buldum

Haydi gözün aydın :) Allahım korusun meleğini, tüm meleklerimizi inşaallah:)

Bn cleaxcene kullaniyorum 04 du bnm 06 aliyorum bir aydir onunlada ilgili olabilir bnm gobegim gerildigi icin kola gecmistim ama sizde hala gobekden yapiyorsaniz biraz daha devam edeyim cesaret buldum
Ben hibor 0.2 kullanıyorum benimde gerildi batırması zor oluyor ama yapması ve sonrası kolay. Kolu hemşire tarif etti hiç denemedim. Ben sadece iğne kullanıyorum bu arada 5000lik :)

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 23 haftalık hamileyim ve doktorum bana ayrıntılı ultrasondan falan bahsetmedi? İkili ve üçlü testler çok iyi gelmişti onun için mi istemedi? Benim gibi olan var mı

Genelde bu haftalarda yapılıyor ama bilemedim ki.. hatirlatsaydin keşke

Amin canım. Ben hamile kalmadan önce tedavi görüyordum ve tedaviyi bıraktığım ay hamile kaldım. Sürekli takipteydim yani ve hiç miyomdan söz edilmedi. Hamile kalınca aynı doktora devam ettim ve yine miyom lafı geçmedi ta ki radyolojiye gidene kadar. Radyolojide 2 cm miyom var dedi doktor ama başlangıçta olsaydı daha büyük olması gerekmez miydi?? Kafam çok karışık, kendi doktoruma tekrar gideceğim bakalım o ne diyecek?? Bu arada tetanoz aşısı oldum, hafif bir ağrı dışında sıkıntı yok.

Başka doktora gitmelisin hemen evet doktorlar gayet soğuklanlı oluyorlar bu durumda.. Acaba doktora göre önemli bi durum yok mu ki gel dememiş . Bacaklarını havaya kaldırıp uzanıp dinlen ve doktora git çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle döneceğini biliyorum .. Çok merdiven çıkmamaya çalış

Ben yaklasik 4 4.5 kilo aldim hepsi 3.5 4 aydan sonra geldi doktor cok bile almissin ayda 1.5 kilo hakkin var dedi korkuyorumm

Ben de simdiden 4.5 kilo aldim. 3 hafta oncesine kadar 2.5 kilo almistim sadece. Her hafta 1 kilo aliyorum nerdeyse. Disardan anlasilmiyo, ben de yemiyorum aslinda cok neden oldu anlamadim. Pazartesi kontrolum var, benim doktor da hassas kilo konusunda. Diyet falan vermese bari

Dogumdanda acayip tirsiyorum ama bebwgim icin mecbur katlanacaz onuda simdiden sezeryan dusunuyorum normal yapamam gibime gelio bn bu konularda biraz korkagm sanirim :))
Bakma bende dogumdan korkuyorum cok ama annelerimizi falan dusunup rahatliyorum. Sonucta eski tip teknolojileri, kisitli imkanlarla, 9 ay kontrole bile gitmeden normal dogum yapmis cogu. Herkes de bebegi kucagina alinca cektigin herseyi unutursun diyor. Gececek diyip disimizi sikcaz artik napalim Hem epiduralle de yapabilirsin acisiz yine.
Bi de tabi bunlari dusununce tetanoz ne krali gelsin diyo insan :))

Canım hiç dert etme miyom vücudun ürettiği et beni gibi nette okuduklarınada bakma sakın ben 3 doktora gittim 10 cm e kadar çıkmış olmasına rağmen korkulacak hiçbirşey yok dediler . Plesenta pervia tanısından öncesine kadar hatta normal doğum planım vardı hiçbir sakınca yoktu. İlerliyen son aylar Bebeğin yanında sinek kalacak hatta o 2 cm ne ki üzülmene kafanda soru işaretine bire hiç gerek yok. Her 4 kadından 3 ünde var bu myom. Kimimizde farkediliyor kimimizde farkedilmiyor.

Dr browns'ın cam olanları da var ebebekte gördüm :) Benim de aklıma o takılmıştı.
Ya ama plastik temizlerken sorun değil mi yani sıcak suda kaynatıp temizleniyor sonuçta ve plastik sicak suda çok zararlı
Ya aslında plastik diye ille de zararlı olacak demek değil, zaten bebekler çok hassas, o bahsettiğin zararlı plastikler kullanılmıyor onlar için olan ürünlerde.
Çok sevindim canım, inşallah bir daha bu korkuları yaşamazsın.
Fitil baskiyi ve kasilmayi azaltmak icin suyu azaltiyor bir miktar. Kontrol edilmeden bebegin suyunu da azaltmak istemedim acikcasi.
Anladım hiç bilmiyordum bak bunu.
İyiymiş:) ben şöyle bişey alıp yatırmayı düşünüyorum ama
Çok tatlıymış :)

Günaydın kızlar. Biz de dün ayrıntılı ultrasona girdik, biraz geç saatteydi dönüp yazamadım :) Her şey çok güzel çok şükür sıkıntı yok. Plasentam öne yerleşmiş, organlar damarlar her şey gayet iyi. 520 gr olmuş :) 22+4 ile uyumlu çıktı, 22+0'da gittik. Tabi yüzünü göstermedi, bi istemediği açıda durdu, dürttük dürttük tık yok, sonra biraz yan yattım yeri değişsin diye, bu kez de uykuya kolları yüzünde devam etmek istedi Cinsiyette de hala bir değişiklik yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…