- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.341
Güle güle giysin bebeğinBugün en fazla 2 saat diye ciktigim alisverisi 5 saat sonunda 10 parca esyayla kapattm alti üstü kiyafet ama karar veremiyor insan ve bugün karar verdim son zamana cokda birakmamak lazm su halimle bile enerjm sifira düştü son zaman nasil olurum tahmin bile edemedm bugün
ben hibor 0.2 kullanıyorum yapıp bittikten sonra çok bastırmıyorum hafif bastırıyorum birde dik batırıyorum canım hiç morarmadı hiç beze olmadı doktor bile göbeğimi görünce sordu ilacını kullanıyomusun diye.Benimki clexane 0.4 Can'ım benimde öyle çok morluklarım yok ama bazı yerlerde bezeler oldu
inşAllah bakalım eşim yaptırmak istemiyor birşey çıkar stress olurum diye biz 2 li 3 lü taramaları da yapmadık bunu da vicdanım el vermedi yaptırmak istedim. İnşAllah hep güzel haberler alırızInsallah iyi geçer canım içini ferah tut ben atlattım ayrıntıyi iyi geçti çok şükür
Aynn canim masallah geceleri hareketli gun icinde cok daha az hareketlicnm.bana da hareketsiz geliordu ikinci olmasına ragmen hissetmiordum fazla iki gündür aslında gece hareketlendiğini farkettim gece oynayıp sabahtan aksama uyuyormus meger:))
Suan kac haftalik oldu sizin gobekden biraz daha dev etsem mi ki bacakdan ben de zorlanirim gibi geliyor. Coraspirinde kullaniyorsun degil mi.Ben kullanıyorum Can'ım ben şimdilik göbeğe devam ben ama başlarda kola çok yapmıştım yalnız bacağa bşr kere yaptım onda da çok acıdı yapamadın sanırım
Bn cleaxcene kullaniyorum 04 du bnm 06 aliyorum bir aydir onunlada ilgili olabilir bnm gobegim gerildigi icin kola gecmistim ama sizde hala gobekden yapiyorsaniz biraz daha devam edeyim cesaret buldumSiz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama bende ne morluk oldu ne kızarıklık göbeğimin birgün sağ tarafına birgün sol tarafına yapıyorum ne beze oldu ne morluk. sizin iğnenin markasını ne.
Kizlar geldik biz. Bebek iyi sukurler olsun. Normal ve vajinal muayene yapti doktor. Herhangi bir acilma yokmus. Sadece akintinin yogun oldugunu soyledi. O da kanamayi arttirabilir dedi. Bir de bebegin kafasi daha asagidaymis o nedenle baski da yapiyor olabilir dedi. Servikal uzunlugu da normalmis. Progestani vajinal kullanmami tavsiye etti ve yine pruloton igne oldum. Tam bir hafta olmamisti ama yogun olunca kanama vs.yapiliyormus.
Progestani 32.haftaya kadar kullananlar varmis. Bunlarin disinda yine surekli yatmam gerektigi soylendi. Yemek,wc disinda kalkmiyorum zaten. Bu arada boy 28 cm. Kilosu da 540 gr civari dedi. Haftasiyla uyumlu cok sukur.
Ben hibor 0.2 kullanıyorum benimde gerildi batırması zor oluyor ama yapması ve sonrası kolay. Kolu hemşire tarif etti hiç denemedim. Ben sadece iğne kullanıyorum bu arada 5000lik :)Bn cleaxcene kullaniyorum 04 du bnm 06 aliyorum bir aydir onunlada ilgili olabilir bnm gobegim gerildigi icin kola gecmistim ama sizde hala gobekden yapiyorsaniz biraz daha devam edeyim cesaret buldum
Genelde bu haftalarda yapılıyor ama bilemedim ki.. hatirlatsaydin keşkeKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 23 haftalık hamileyim ve doktorum bana ayrıntılı ultrasondan falan bahsetmedi? İkili ve üçlü testler çok iyi gelmişti onun için mi istemedi? Benim gibi olan var mı
Evet Can'ım coraspin kullanıyorum birde ben artık sabah aç karnına yapıyorum karnım çok gerilmedenSuan kac haftalik oldu sizin gobekden biraz daha dev etsem mi ki bacakdan ben de zorlanirim gibi geliyor. Coraspirinde kullaniyorsun degil mi.
Amin canım. Ben hamile kalmadan önce tedavi görüyordum ve tedaviyi bıraktığım ay hamile kaldım. Sürekli takipteydim yani ve hiç miyomdan söz edilmedi. Hamile kalınca aynı doktora devam ettim ve yine miyom lafı geçmedi ta ki radyolojiye gidene kadar. Radyolojide 2 cm miyom var dedi doktor ama başlangıçta olsaydı daha büyük olması gerekmez miydi?? Kafam çok karışık, kendi doktoruma tekrar gideceğim bakalım o ne diyecek?? Bu arada tetanoz aşısı oldum, hafif bir ağrı dışında sıkıntı yok.permanganat I iposero
Selam kızlar .. öncelikle geçmiş olsun.. bende hamile olduğumu öğrenince 4.5 cm miyom olduğunu da öğrendim.. şimdi 5.5 .. benim miyom da rahmin dışında . Inşaallah sorunsuz doğum ve yok olan miyomlarimiz olur
Başka doktora gitmelisin hemen evet doktorlar gayet soğuklanlı oluyorlar bu durumda.. Acaba doktora göre önemli bi durum yok mu ki gel dememiş . Bacaklarını havaya kaldırıp uzanıp dinlen ve doktora git çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle döneceğini biliyorum .. Çok merdiven çıkmamaya çalışKizlarr moralim cok bozukbiliyorsunuz durumumu. Dun yine kanamam vardi bu sefer daha kirmiziydi ama dudak kismi da aciyordu. Doktorumla gorustum regl sancisina benzer agrilarimi da soyledim. Erken kasilmalar olabilir dedi daha once verdigi fitili (endol) kullanmami onerdi. Ben de acaba acilma olabilir mi kanama rengi koyuydu ve aciyordu dedim. O da acilma varsa da vardir yapacak birsey yok. Devam ederse bakariz bir falan dedi. Acikcasi fitili falan kullanmak istemedim cunku kontrol olmadan bu fitili kullanmak istemiyorum acikcasi. Bir de bir gel bakalim demesini bekledim.
Az once yine tuvalete girdim sabahtan beri pembeli ve koyu akintim geliyordu ancak bu sefer ufak bir kirmizi parca geldi. Inanin ne yapacagimi bilemedim.
Doktorlar bizim kadar duygusal degiller profesyonel bakmaya calisiyorlar ancak yine de gel bakalim demesi gerekmez mi ? Artik neredeyse hergun lekelenmelerim oluyor.
Hoşgeldin aramiza canm Allah saglikla kucagina almayıda nasip etsin inşallahMerhaba bnde yeni üye oldum Mart annesiyim bugün tam 23 haftalik oldu aranıza çok geç katıldım ama
Ben yaklasik 4 4.5 kilo aldim hepsi 3.5 4 aydan sonra geldi doktor cok bile almissin ayda 1.5 kilo hakkin var dedi korkuyorumm
Bakma bende dogumdan korkuyorum cok ama annelerimizi falan dusunup rahatliyorum. Sonucta eski tip teknolojileri, kisitli imkanlarla, 9 ay kontrole bile gitmeden normal dogum yapmis cogu. Herkes de bebegi kucagina alinca cektigin herseyi unutursun diyor. Gececek diyip disimizi sikcaz artik napalimDogumdanda acayip tirsiyorum ama bebwgim icin mecbur katlanacaz onuda simdiden sezeryan dusunuyorum normal yapamam gibime gelio bn bu konularda biraz korkagm sanirim :))
Amin canım. Ben hamile kalmadan önce tedavi görüyordum ve tedaviyi bıraktığım ay hamile kaldım. Sürekli takipteydim yani ve hiç miyomdan söz edilmedi. Hamile kalınca aynı doktora devam ettim ve yine miyom lafı geçmedi ta ki radyolojiye gidene kadar. Radyolojide 2 cm miyom var dedi doktor ama başlangıçta olsaydı daha büyük olması gerekmez miydi?? Kafam çok karışık, kendi doktoruma tekrar gideceğim bakalım o ne diyecek?? Bu arada tetanoz aşısı oldum, hafif bir ağrı dışında sıkıntı yok.
Dr browns'ın cam olanları da var ebebekte gördüm :) Benim de aklıma o takılmıştı.Alış veriş işi zor Bn en son çıktığımda karar verdim sona bırakmıcam çünkü daha şimdiden 2 saat gezdim yorgunluktan öldüm resmen.. cnm Dr browns dediler biberon için ama o da mika malzemesi cam değil o yüzden bende tereddütte kaldım almadım yoksa e-bebekte indirimdeydi bi ara aslında
Ya aslında plastik diye ille de zararlı olacak demek değil, zaten bebekler çok hassas, o bahsettiğin zararlı plastikler kullanılmıyor onlar için olan ürünlerde.Ya ama plastik temizlerken sorun değil mi yani sıcak suda kaynatıp temizleniyor sonuçta ve plastik sicak suda çok zararlı
Çok sevindim canım, inşallah bir daha bu korkuları yaşamazsın.Kizlar geldik biz. Bebek iyi sukurler olsun. Normal ve vajinal muayene yapti doktor. Herhangi bir acilma yokmus. Sadece akintinin yogun oldugunu soyledi. O da kanamayi arttirabilir dedi. Bir de bebegin kafasi daha asagidaymis o nedenle baski da yapiyor olabilir dedi. Servikal uzunlugu da normalmis. Progestani vajinal kullanmami tavsiye etti ve yine pruloton igne oldum. Tam bir hafta olmamisti ama yogun olunca kanama vs.yapiliyormus.
Progestani 32.haftaya kadar kullananlar varmis. Bunlarin disinda yine surekli yatmam gerektigi soylendi. Yemek,wc disinda kalkmiyorum zaten. Bu arada boy 28 cm. Kilosu da 540 gr civari dedi. Haftasiyla uyumlu cok sukur.
Anladım hiç bilmiyordum bak bunu.Fitil baskiyi ve kasilmayi azaltmak icin suyu azaltiyor bir miktar. Kontrol edilmeden bebegin suyunu da azaltmak istemedim acikcasi.
Çok tatlıymış :)İyiymiş:) ben şöyle bişey alıp yatırmayı düşünüyorum ama
Tam şimdi yazdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?