2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim de morluk ve beze oluyor.göbeği bıraktım artık, zor olmaya başladı.koldan devam ediyorum
Ben kola nasıl yapılır bilmiyorum ama göbek çok rahat geliyor bana hatta doktor öğretirken yaptığında canım daha çok acımıştı kendi elim daha hafifmiş
sana katılıyorum son zamanlar çok zor olur yeni biri geliyor aileye ve ihtiyaçları bizden farklı o yüzden birsürü alınacaklar var biranönce halletmek gerek

Merhaba bnde yeni üye oldum Mart annesiyim bugün tam 23 haftalik oldu aranıza çok geç katıldım ama
hoşgeldin canım ilk bebek mi cinsiyet ne

Görünce yazmak istedim gidip geldiğini sonradan gördüm :) çok geriden takip edebiliyorum forumu :) bir sorun olmamasına sevindim. İnşallah kanamalar da biter bir daha görmezsin
Bu gidisle doguruncaya kadar olcak sanirim kizlar, igneden sonra bile kesilmiyor kanama. Bebislerimiz iyi olsun da onemli degil hicbirsey.

Hosbulduk canım ilk gebeliğim ve çok heyecanlı telaşlı anne adayi oldum cinsiyeti erkek oğluşum olucak hayırlısıyla
Bende çok telaşlıyım ilk bebek ama daha hiçbirşeyy yapmadım sadece telaş yapıyorum ayrıntılıdan sonra başlıcam alışverişe ama hep sanki yetişmicek gibi bi his var içimde. Bir oğluş daha gurubumuza maşAllah kız bulamıcaz oğluşlarımıza

Haftalarimiz ayni kesinlikle seninki de olmustur. Artik cok hizli kilo aliyorlar. Gecen hafta daha 400du :)

Aynen baya bi erkek varmis sağlıklı olsunlarda buluruz inşallah bende artık bisiler Almaya başlıcam ama çok erken diyorlar karar veremedim şuan sadece araştırma yapıyorum int. Birkaç kıyafet aldım dayanamadım .d

Amin canım Allah razı olsun.Öyle tabii Allah herseyin hayirlisini versin sadece gönülden geçen oluyor iste

Bizimde bayramda aldığımız zıbını var sadece :) bende internetten almak istedim beğendiğim sitelerde şanssızlık beni buldu o yüzden eşimi bekliyorum çıkıp alıcaz inşAllah. Erken değil acil kıyafetleri ihtiyaçları alınır mobilya beşik filan sona doğruda alınabilir onlar ufak tefekler kadar uğraştırıcı değil çünkü.

Evet öle canım beşik falan onlari son 1 ay kalada alabilirsin . bende zaten ilk hastane çıkış çantamı hazırlamak istiyorum . bakalım bu ay sonu hazırlamayı düşünüyorum liste yaptım sadece alınacaklar kaldı 26 kasımda aç karna şeker yükleme testi var onuda atlatim hayırlısıyla

Bende 18 kasımdan sonra inşAllah ayrıntılıdan sonra bebek odasınıda son 1 ay kala yaparız inşAllah

Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama bende ne morluk oldu ne kızarıklık göbeğimin birgün sağ tarafına birgün sol tarafına yapıyorum ne beze oldu ne morluk. sizin iğnenin markasını ne.
Benimki clexane 0.4 Can'ım benimde öyle çok morluklarım yok ama bazı yerlerde bezeler oldu

Kızlar ya ben bebeği tam hissedemiyorum sadece elimi koyunca hissediyorum ne zaman tam hissederim?
cnm.bana da hareketsiz geliordu ikinci olmasına ragmen hissetmiordum fazla iki gündür aslında gece hareketlendiğini farkettim gece oynayıp sabahtan aksama uyuyormus meger:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…