- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.421
Dönem dönem bi mutsuzluk geliyor bana da, yok yere ağlayabiliyorum. Bazen de çok mutluyum. Değişken. O gece dönememe olayı çok fena ama, git gide de zorlaşıyorRuhsal durumunuz nasıl? Ben hamileliğimin başından bu yana hiç bu kadar hormonlarımın etkisinde kalmamıştım. Mutsuz bir ruh hali, evden işe işten eve koşturmaca başka bir şey yok, değişen vücuduma büyüyen göbeğime alışmaya çalışma, geceleri sağdan sola dönememe, kemik ağrısı bacak krampı ile uyanma, saçma rüyalar görüp etkisinde kalma vs... bebeğimi çok seviyorum, onun hissetmesinden çok korkuyorum ancak nasıl geçecek bunlar şu anda bilmiyorum:)
Ben aldım ama file aramadım daha. Bir de süngerler var bu küvetlere, acaba onlar rahat olur mu file yerine onu mu alsam dedim hiç bi bilgim yok amaSelam kızlar umarım herkes bebişiyle mutlu günler geçiriyor
A101 e gelen küvetlerden alan varmı
Varsa içine uygun file buldunuzmu
Ben bulamadım da küvet baya büyükmüş
Ruhsal durumunuz nasıl? Ben hamileliğimin başından bu yana hiç bu kadar hormonlarımın etkisinde kalmamıştım. Mutsuz bir ruh hali, evden işe işten eve koşturmaca başka bir şey yok, değişen vücuduma büyüyen göbeğime alışmaya çalışma, geceleri sağdan sola dönememe, kemik ağrısı bacak krampı ile uyanma, saçma rüyalar görüp etkisinde kalma vs... bebeğimi çok seviyorum, onun hissetmesinden çok korkuyorum ancak nasıl geçecek bunlar şu anda bilmiyorum:)
Dönem dönem bi mutsuzluk geliyor bana da, yok yere ağlayabiliyorum. Bazen de çok mutluyum. Değişken. O gece dönememe olayı çok fena ama, git gide de zorlaşıyorAğırlığın karnımda yuvarlandığını hissediyorum.
Ben aldım ama file aramadım daha. Bir de süngerler var bu küvetlere, acaba onlar rahat olur mu file yerine onu mu alsam dedim hiç bi bilgim yok ama
Ben de hiç bir hormonal değişiklik yok. Hamile gibi değilim. Normal zamanda nasılsam aynıyım. Regl dönemlerimde de hiç bir fark olmazdı ondan olabilir belki canım. Ama tabii maaşallah çok rahat bir gebelik geçirdiğim için de olabilir.
Benim regl dönemlerimde de değişirdi şimdi yine değişik. Gittim kendime ballı ılık süt yaptım onu içince kız hareketleniyor. O iki hoplayınca kendimi mutlu hissediyorum ben de :)
Ne güzel faydalı şeylere tepki veriyorBenim regl dönemlerimde de değişirdi şimdi yine değişik. Gittim kendime ballı ılık süt yaptım onu içince kız hareketleniyor. O iki hoplayınca kendimi mutlu hissediyorum ben de :)
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...ro-travel-sistem-bebek-arabasi-2016-P76145194
Kızlar bu araba hakkında bi bilgisi fikri olan var mı? Fiyatı da baya iyi duruyor. Bebek bakım çantası da hediye.
Karar vermeden de rahat uyku yok bana, vallahi aklımı oynatıcam araba bakmaktan daral geldiGüzele benziyor ama bende bu konuda kararsızım ve ne alacağımı bilmiyorum
Ben çok iyiydim,spor yaptığım ve uykumu aldığımda özellikle. Yanlız olduğum için zaman çok zor geçiyor. Bir de yaşadığım yer çok sıcak,oksijen nerdeyse yok, çok darlanıyorum. Beslenme olayını biraz zorladığım için tiksinmiştim. Bebek de 1 hafta geride çıktı. Düşünmemeye çalışıyorum ama bakalımRuhsal durumunuz nasıl? Ben hamileliğimin başından bu yana hiç bu kadar hormonlarımın etkisinde kalmamıştım. Mutsuz bir ruh hali, evden işe işten eve koşturmaca başka bir şey yok, değişen vücuduma büyüyen göbeğime alışmaya çalışma, geceleri sağdan sola dönememe, kemik ağrısı bacak krampı ile uyanma, saçma rüyalar görüp etkisinde kalma vs... bebeğimi çok seviyorum, onun hissetmesinden çok korkuyorum ancak nasıl geçecek bunlar şu anda bilmiyorum:)
Çok takma kafana vardır bi yanlışlık hayırlı haber alırsın inşAllah.Çok teşekkür ederim canım kanamayı takmıyorum da rapora baktıkça plasentayla ilgili şey kafama takılıyor 7 mm ayrılma gibi bir şey yazıyor tıbbi terimleri çevirerek ben böyle anladım doktora da gosteremedim zaten eve gelince aradılar raporda değişiklik yapacaklarmış inşallah o kısmı düzeltirler
Ya işte öyle düşününce mamas and papas armadillo mantıklı, ama insan böyle arabaya da heves ediyor :) Bir de ablamda var, yeğenim 2 yaşına yaklaştı hala kullanıyor ve bırakacak gibi değiller çok rahat kullanımı.Böyle heybetli bebek arabaları bana göre gereksiz sekiz yıl önce chicco travel sistem bi arabaa almıştım sürüşü çok rahat ama bebek anca bi yaşına kadar biniyor çünkü iyice ağır olmaya başlıyor sonra basit bir baston aldım
Şimdi bu tecrübeden sonra böyle parçası bol bir araba almayı düşünmem onları koyacak yerbile bulmak sıkıntı
Ben yine chicconun liteway ini aldım
Hem hafif hem sıfır aydan itibaren kullanılıyor hem baston fazla yer kaplamıyor açıp kapatması kolay hem de fiyatı uygun daha ne olsun
Benim ruhsal halim bi garip oldu.tv de bişey izliyom. Gözlerimden yaşlar süzülmeye başlıyor. Herşeye ağlar oldum.Ruhsal durumunuz nasıl? Ben hamileliğimin başından bu yana hiç bu kadar hormonlarımın etkisinde kalmamıştım. Mutsuz bir ruh hali, evden işe işten eve koşturmaca başka bir şey yok, değişen vücuduma büyüyen göbeğime alışmaya çalışma, geceleri sağdan sola dönememe, kemik ağrısı bacak krampı ile uyanma, saçma rüyalar görüp etkisinde kalma vs... bebeğimi çok seviyorum, onun hissetmesinden çok korkuyorum ancak nasıl geçecek bunlar şu anda bilmiyorum:)
Aynen cnm hevesim var her şeyi göze aldım alcam travel sistem araba sonrada baston alırımYa işte öyle düşününce mamas and papas armadillo mantıklı, ama insan böyle arabaya da heves ediyor :) Bir de ablamda var, yeğenim 2 yaşına yaklaştı hala kullanıyor ve bırakacak gibi değiller çok rahat kullanımı.
Fotografi var mi merak ettim nasil birsey hayal edemedimBöyle heybetli bebek arabaları bana göre gereksiz sekiz yıl önce chicco travel sistem bi arabaa almıştım sürüşü çok rahat ama bebek anca bi yaşına kadar biniyor çünkü iyice ağır olmaya başlıyor sonra basit bir baston aldım
Şimdi bu tecrübeden sonra böyle parçası bol bir araba almayı düşünmem onları koyacak yerbile bulmak sıkıntı
Ben yine chicconun liteway ini aldım
Hem hafif hem sıfır aydan itibaren kullanılıyor hem baston fazla yer kaplamıyor açıp kapatması kolay hem de fiyatı uygun daha ne olsun
Tam olarak beni anlatmissin canm. bugun mesela o kadar mutsuzum ki anlatamam bi bunalmislik sıkılmışlık var herseyden.kendmi hic iyi hissetmiyorum bugünRuhsal durumunuz nasıl? Ben hamileliğimin başından bu yana hiç bu kadar hormonlarımın etkisinde kalmamıştım. Mutsuz bir ruh hali, evden işe işten eve koşturmaca başka bir şey yok, değişen vücuduma büyüyen göbeğime alışmaya çalışma, geceleri sağdan sola dönememe, kemik ağrısı bacak krampı ile uyanma, saçma rüyalar görüp etkisinde kalma vs... bebeğimi çok seviyorum, onun hissetmesinden çok korkuyorum ancak nasıl geçecek bunlar şu anda bilmiyorum:)
Ben küvet aldm fakat üstüne uygun henüz file arayisina gecmedm bak suan tedirgin oldm ya üstüne uygun file bulamazsakSelam kızlar umarım herkes bebişiyle mutlu günler geçiriyor
A101 e gelen küvetlerden alan varmı
Varsa içine uygun file buldunuzmu
Ben bulamadım da küvet baya büyükmüş
Acaba sıcaklığınımı ayarlayamadın ben serce parmagımı süte batırıyorum sıcaga yakın bi ılıklık olması gerekiyo bide güzelce sar havlularla felan ama o uzama oluyo bendede dogal diye heralde cok cok uzamiyoda kasikla alirken hafif o kaymak tadıda muhtemelen katkısiz olmasindan yani hazır yogurt gibi tuzlu degil tadı dimiKızlar evde yoğurt yapanlar 1 aydır yapıyorum ama benim yogurdum uzayan bir yoğurt oluyor bir de tadı kaymağa benziyor neden böyle anlamıyorum açık sütle mayaliyorum bu hafta başka bir yerden aldım yine aynı oldu sizce neden olabilir
Evet canım hazır yoğurda hiç benzemiyor bende dediğin gibi parmagimla kontrol ederek yapıyorum sonrada sarıyorum güzel tutuyor sulanma falan olmuyor ama böyle kaşıkla alırken hafif uzuyor süt aldığım yer mayalamak için yoğurt da veriyor haftaya onunla deniyim bakalımAcaba sıcaklığınımı ayarlayamadın ben serce parmagımı süte batırıyorum sıcaga yakın bi ılıklık olması gerekiyo bide güzelce sar havlularla felan ama o uzama oluyo bendede dogal diye heralde cok cok uzamiyoda kasikla alirken hafif o kaymak tadıda muhtemelen katkısiz olmasindan yani hazır yogurt gibi tuzlu degil tadı dimi
Aslında alışasıya kadar file iyi oluyo ama hic bulamasanda endiselenme tek elinle tutup diger elinle yıkaya biliyosun hareketsiz oluyo zaten ilk aylaryaza dogruda kısmetse direk banyoda yika ben dusun cesme gibi olan yerinde yıkıyodum cünki odayı hazirla su tası küvete yıka her yer islaniyo hadii sil yeri ee küveti bosalt insan zaten yorgun uykusuz oluyo ee bide sık sık kusuyo terliyo yıkıyosun en iyisi banyoyu ısıtıyorum giriyodum dusun icine cesme gibi olan suyu yıkıcagım ılıklıkta ayarlıyodum hem üsüme imkanı yok sürekli su vücudu ıslatiyodu simdi cok rahat zaten kendi ayakta duruyo yikiyorum kolaylastı isimTam olarak beni anlatmissin canm. bugun mesela o kadar mutsuzum ki anlatamam bi bunalmislik sıkılmışlık var herseyden.kendmi hic iyi hissetmiyorum bugünsanrm bebegn hareketlerini bugün 1 kac kez hissetmemlede alakali ama acayip bi bunalmislik var üstümde :/
Ben küvet aldm fakat üstüne uygun henüz file arayisina gecmedm bak suan tedirgin oldm ya üstüne uygun file bulamazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?