2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende kendim mayalıyorum hiç öyle olmuyo sütçüden alıyorum sutu market yogurdundan maya kullandım.yine sulu oluyo hatta kesik kesik kaymak bile olmuyo.sutten mi acaba artık yapmıcam diyorum

E-bebekte bebek arabalarını da kapsayan indirim varmış kızlarr almak isteyenlere fikir olsun

Canım inek hamile yada yeni doğum yaptı ise öyle oluyor.. şimdi de vakitleri herhalde.. çünkü bizim de öyle oldu. Sutcuye eğer hamile ise verme dedik.. başka yerden alıyoruz.. eğer başla sütçü bulamazsan hakmara günlük süt geliyor.. onlarla da oluyor

Canım ben 3-4 yıldır evde yaparım.açık sütle yapıyorum. Muhtemelen mayanı hazır yoğurttan kullanmışsındır.bir dahakine bir komşundan maya için ev yoğurdu istersin. Hazır yoğurt kullanınca sünüyor. Sonrasında hep mayalık ayırırsın.
Sıcaklığını ayarlayamıyorsan sıvı termometresi kullanabilirsin.internette 20lira falandı.en güzel 42-43 derecede tutuyor.
Ama asla vazgeçme, deneye deneye öğrenirsin.çünkü bebeciklerimiz için de mayalamamız gerekecek.

Bende kendim mayalıyorum hiç öyle olmuyo sütçüden alıyorum sutu market yogurdundan maya kullandım.yine sulu oluyo hatta kesik kesik kaymak bile olmuyo.sutten mi acaba artık yapmıcam diyorum
Annem sıcak mayalayinca sulu olur diyordu canım bende ilk seferinde market yogurdundan maya kullandım yaptıkça maya daha kaliteli oluyormuş öyle diyorlar süt yağlı değilse kaymak olmazmış bunlar teorik bilgiler ama hepsini de uyguluyorum istediğim yogurdu tutturamadım :)

Evet onu bende duydum canım sütçü değiştirdim bu hafta başka bir yerden aldım yine öyle oldu galiba benim mayadan oluyor

Yok canım yaptıkça hırs yapıyorum bu sefer daha güzel olacak diye :)) Allahtan eşim bu halini çok begeniyor bayıla bayıla yiyor sadece ilk seferinde hazır yogurt tan mayaladim sonrakilerde bir önceki yoğurttan ayırarak yapıyorum yapa yapa düzelir inşallah ya haftaya süt aldığım yerin mayasiyla yapıcam belki benimkinde bir sorun vardır

Biraz daha ekşi olmasını istiyorsan daha fazla dışarıda beklet canım.benim eşim de az yemedi yoğurda benzeyen şeyleri

Ben sıcak mayalıyorum doğru acaba ondan mı çok sıcak oluyo serçe parmağımı koyuyorum anca 6ya kdr sayıyorum dayanabiliyosam mayalıyorum.sanırım biraz daha soğumasını beklemeliyim

Kizlar hastane icin gecelik yada pijama hangisi daha mantikli olur? Bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum ama her durumda hastanedeyken en mantiklisi gecelik sabahlik gibi sanki dimi? Birde guzel falan bulan varmi?

ay arabistandamısın hangi şehir benim bi tanıdığimda arabistanda sen yazınca bi tuhaf oldu içim

Canım mayaşını hazır yoğurtla yapmışsan öyle olur yani ev yogurduyla mayalarsan uzaMax benim fikrim

Kizlar hastane icin gecelik yada pijama hangisi daha mantikli olur? Bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum ama her durumda hastanedeyken en mantiklisi gecelik sabahlik gibi sanki dimi? Birde guzel falan bulan varmi?
Gecelik daha rahat diyorlar canım ama ben rahat edemedim oturup kalkarken dikkat etmek gerekiyor gelen giden oluyor ben pijamayla daha rahat ettim hem gecelik hem pijama koymustum leke olur falan diye sezeryandi benim ama pijamanın lastiği falan bir rahatsızlık vermedi

Arkadaslar kan pihtilasmasi icin igne kullanan var mi aranizda. Bnm gobekde yer kalmadi kola gectim bugun sizin nasil
Selam. Ben hem claxene kullaniyorum hem de aspirin 100 mg. Doktor gecen hafta artik karindan yapma İyi degil dedi. Ben de bacaktan yapiyorum. Koldan yapildigini ilk defa sizden duyuyorum. Ben 4 hamileligimde kullandim hem bacaktan. :)

Ben sıcak mayalıyorum doğru acaba ondan mı çok sıcak oluyo serçe parmağımı koyuyorum anca 6ya kdr sayıyorum dayanabiliyosam mayalıyorum.sanırım biraz daha soğumasını beklemeliyim
Bir dahakine az daha soğuk dene bakalım canım sulu olması o yüzdendir ben 10a kadar sayabiliyorum galiba bende fazla soğuk yapıyorum öğrenicez yavaş yavaş

Herikisindende almali.. Nolut nolmaz diye:)) soyle guzel beyaz dantelli falan nerelerde olur acaba? Dagi de falan varmidirki?

Ya kızlar size bişe sormak istiyorum alakası varmı bilmiyorum ama yoksada kötü bi tesadüf sanırım düm gece rüyamda bebeğimi hep aynı göğüsle emzirdiğimi gördüm sabah uyandığımda göğüs ucunda yanma vardıı baktım ucundaki et parçası şişmiş su toplamıştı sankii dokunmamla kanadı gibi bişe oldu kırmızı bi et parçası belirdi o saatten beri yanıyorr elbiseme değince yanıo değmesede yanıo sizin başınıza geldimi böyle bişey? Ne yapmam lazm geçmesi için Genelde göğüs ucumda beyaz sarı bişeler oluodu belki süt bezi çalışıyodr diodum sizce onunla alakalı bişeymi? Allah emzirn annelere yardm etsin çok kötü bi yanmaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…