2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım mayaşını hazır yoğurtla yapmışsan öyle olur yani ev yogurduyla mayalarsan uzaMax benim fikrim
İlk yaptığımda hazır yogurt kullandım sonrakilerde kendi yogurdumdan devam ettim canım bir dahakine başka maya denemeyi düşünüyorum bakalım inşallah duzelir
Herikisindende almali.. Nolut nolmaz diye:)) soyle guzel beyaz dantelli falan nerelerde olur acaba? Dagi de falan varmidirki?
Ben internetten almıştım canım çeyizlik iç çamaşırı satan yerlerde oluyor ikisini de çok suslü püslü pahali almaya gerek yok hangisini önce giymek istersen onu öyle seçersin diğerini daha rahat bir şey yedekte bulunsun
narin333 canım annem sutasin küçük yogurtla mayaliyor çok güzel tutuyor.. zamanla da doğal maya elde ediliyor
Çok sağol canım aklımda bulunsun onu da denerim

Kizlar hastane icin gecelik yada pijama hangisi daha mantikli olur? Bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum ama her durumda hastanedeyken en mantiklisi gecelik sabahlik gibi sanki dimi? Birde guzel falan bulan varmi?

Canim ben hilal necmiye okulunun karsisinda atakoy falan var ya ordan aldim bi takim cok guzel krem rengi dantelli :) bakabilirsin oraya guzel modeller var mevlid icin aldik hastane icin henuz bende bulamadim icime sinen. Pijama takimi düşünüyorum kismetse

Ay yarın ben de bakayım :) Hilal necmiyenin alt tarafında postane sokağına giden yolda da bir pijamalı var,adını hatırlayamadım.çok güzel ürünler vardı,oraya da bakacağım.
Mevlüt'de de mi pijama Laz'ım oluyor Can'ım ?

Canım o sarı döküntüler süt bende de var çok az yavaş yavaş sut üretmeye başladık ama o kırmızılık neden olur bilmiyorum doktoruna mutlaka sor çay ağacı kremi kullanıyorum ben ufak tefek yaralara antibakteriyel bi krem ondan da kullanabilirsin bir de batıl inanç mi bilmiyorum ama canının çektiği bir şeyi yiyemedigin zaman da gogus şişer yanar diye duymuştum bi arkadaşımın canı bi meyve cekmisti yiyemedi ve sonra göğsü sisti annesine sormuş senin canın ne çekti de yiyemedi demiş annesi ihtimal ya bilemezsin Dr falan git de bi de bunu da dusun derim geçmiş oldun

Bir de ilk gebeliğin ve gogus uçları küçükse onlar büyürken de böyle sıkıntılar oluyo

Benim gece donememe felaket kizlar ama agirliktan bebekten fln degil. Kuyruk sokumum inanilmaz agriyor ozellikle gece tutuluyorum hem o hem de gaz birikiyor gece karnimda ve donerken oyle bi sanciyor ki anlatamam. Yani karnimin agirligini hissedemiyorum bile bunlardan dolayi.

Ben de o yoykoya bi göz koymuştum aslında da mağazada inceleme şansım olsaydı keşke

Herikisindende almali.. Nolut nolmaz diye:)) soyle guzel beyaz dantelli falan nerelerde olur acaba? Dagi de falan varmidirki?
Ben barina adında bi markadan almıştım..biraz tuzlu fiyatları ama bahsettiğin gibi,dantel işlemeli falan çok hoşuma gitti,hem çok özendim, kıydım paraya:) Bi bak istersen

Bende de var o ağrıdan, neden acaba? Doktora falan sordun mu?

Günaydın kızlar, sağlık ocağındayım aşı olacağım.
En son ilkokulda filan olmuştuk herhalde. İğneden filan hiç korkmam hatta migrenden dolayı ayda 2 defa serum almak zorunda olduğum için alışkınım ama aşı diyince tırsmıyorum desem yalan olur

Günaydın kızlar :) bebeğimin tepiklerinden dolayı beşten beri doğru düzgün uyuyamayan bir ben :) bugün minigimi gorucem bir ay sonra çok merak ediyorum nasıl diye

Kocaman olmuştur kesin, ben bu ara neredeyse 2 günde bir gördüm bebişi nasıl hızlı büyüyorlar.

Günaydın kızlar :) bebeğimin tepiklerinden dolayı beşten beri doğru düzgün uyuyamayan bir ben :) bugün minigimi gorucem bir ay sonra çok merak ediyorum nasıl diye
Neredeyse 6 aylık olacak sizinkiler maşallah inşallah herşey yolundadır:)

Kocaman olmuştur kesin, ben bu ara neredeyse 2 günde bir gördüm bebişi nasıl hızlı büyüyorlar.
Aynen öyle merak ediyorum ki :) bir ay bir hafta oldu tam

Neredeyse 6 aylık olacak sizinkiler maşallah inşallah herşey yolundadır:)

Aynen nasıl geçiyor anlamıyorum vakit hareket etmesi için delirirken şimdi o koca tekmelerini yiyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…