2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aynen öyle merak ediyorum ki :) bir ay bir hafta oldu tam

Aynen nasıl geçiyor anlamıyorum vakit hareket etmesi için delirirken şimdi o koca tekmelerini yiyoruuum
Bende halaaa ufak ufak kıpırtılardan başka hareket yok o da haftada birkaç..ay sonundan yakalamak grubu böyle birşey:/ ben de nasıl geçti anlamıyorum demek istiyorum

Canım telas yapma dr a ulasabiliyosan sor niye oldu bilemedim öyle bise yasamadim ama anlamazsa drun ilgile bölüme sor bence gecmis olsun

Market yoğurdu yapabiliyor o kıvamı canım. Bi de doktor açık süt sakın alma dedi, günlük sütaş süt ile mayalıyorum kıvamı tam oluyor.
Kizlar hastane icin gecelik yada pijama hangisi daha mantikli olur? Bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum ama her durumda hastanedeyken en mantiklisi gecelik sabahlik gibi sanki dimi? Birde guzel falan bulan varmi?
http://www.oysho.com/tr/hamileler-i...telli-kimono-c0p100572170.html?typeCategory=0
http://www.oysho.com/tr/uyku/hamile...ği-c1010006027p100572153.html?typeCategory=0#
Ben bunu gözüme kestirdim
Ya hiç duymadım. O sarı olanlar süt oluyormuş, bende de var ama yara olmuş senin. Mutlaka göster doktora.
Çok zor ya, uyku işkence oldu :/

Bende halaaa ufak ufak kıpırtılardan başka hareket yok o da haftada birkaç..ay sonundan yakalamak grubu böyle birşey:/ ben de nasıl geçti anlamıyorum demek istiyorum
20li haftaları bitirince aniden sağlamlaşıyor o tekmeler anlamıyorsun bile ne ara olduğunu. Dün ayağına bile dokundum o kadar çok vurdu ki, dokunuyorum sert sert ayağı geliyor çok tatlıydı :)

20li haftaları bitirince aniden sağlamlaşıyor o tekmeler anlamıyorsun bile ne ara olduğunu. Dün ayağına bile dokundum o kadar çok vurdu ki, dokunuyorum sert sert ayağı geliyor çok tatlıydı :)
Ehehehe ayağını hissetmek miii çok eğlenceli bişeydir,onla öyle oynaşmak nasıl güzel bişeydir Auralee dediğin gibi cinsiyeti öğrenmek iyi geldi bi de bebek kız olunca, o kadaaar eğlenceli şeyler katılıyor ki hazırlık sürecine:)

daha karar vermedim devlette olamıyacak herhalde randevu bulamam bu saatten sonra özelde bi yer bulmustum 250 tl oayı bı denıycem sen nasıl oldun bebek hareketlendimi
Canm naptın detaylı ultrason işini neye karar werdin[/QUOTE

Ben kucukken dustum ustune ve muhtemelen kirildi benimki. Yamuk duruyor zaten. Ben ona bagliyorum.
Anammm:/ yaaa küçükken düştüğün kırık şimdiye kadar nasıl kaldı şimdiye..bu arada şimdi aklıma geldi, kalça genişlediği için olmasın, öyle bir bilgi vardı çok önceden okumuştum..doğuma hazırlık için yani

Çok güzel ya inanamadım zaten, rüyamda görüyordum o hallerini :)) Eşim de pek hissetmemişti daha öncesinde, ufak tekmelerden de bir şey anlamadı tabi, ama bu defa o da baya heyecanlandı Yavaş yavaş güzelleşiyor işte, zorlu olsa da :) Senin de içinde bi kız çocuğu isteği vardı heralde, ben de ona hevesliydim baya, artık süsler püsler gezdiririm

benimde ufak ufak hareketler dısında pek bi sey yok bizim kız çok hareketli olmayacak herhalde

Arkadaşlar acil yardım edin lütfen günlerdir karnımda şişlikten uyuyamıyorum karnım davul gibi şiş duphalac içtim ama hala gaz dolu içim ne yapmalıyım

Seninkind heycanlandı herlde :) güzel haberlerle dönersin inşallah cnm

Aynen öyle yaramaz bıdığım beniim

Merak etme çok az kaldi her hafta artıyor hareketleri arada düzensiz oluyor bi gün sakin oluyor hiç evham yapma :)

Ne güzelll evet cinsiyti öğrenmeseydik kız olarak farzedip bütün hazırlığı ona göre yapacaktım ben zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…