- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.481
Hayırlı haberlerle geliceksin inşallah canım
Ay inşallah cnm şu mübarek gün gibi güzel haberlerle dönmek nasip olsun inşallah sana da bana da :)mashmallow hadi hayir haberlerle gel bugun :) benim de 12 de detayli bugun :) zaman gecmiyor :)
Günaydın kızlar :) bebeğimin tepiklerinden dolayı beşten beri doğru düzgün uyuyamayan bir ben :) bugün minigimi gorucem bir ay sonra çok merak ediyorum nasıl diye
Bende halaaa ufak ufak kıpırtılardan başka hareket yokAynen öyle merak ediyorum ki :) bir ay bir hafta oldu tam
Aynen nasıl geçiyor anlamıyorum vakit hareket etmesi için delirirken şimdi o koca tekmelerini yiyoruuum
Canım telas yapma dr a ulasabiliyosan sor niye oldu bilemedim öyle bise yasamadim ama anlamazsa drun ilgile bölüme sor bence gecmis olsunYa kızlar size bişe sormak istiyorum alakası varmı bilmiyorum ama yoksada kötü bi tesadüf sanırım düm gece rüyamda bebeğimi hep aynı göğüsle emzirdiğimi gördüm sabah uyandığımda göğüs ucunda yanma vardıı baktım ucundaki et parçası şişmiş su toplamıştı sankii dokunmamla kanadı gibi bişe oldu kırmızı bi et parçası belirdi o saatten beri yanıyorr elbiseme değince yanıo değmesede yanıo sizin başınıza geldimi böyle bişey? Ne yapmam lazm geçmesi içinGenelde göğüs ucumda beyaz sarı bişeler oluodu belki süt bezi çalışıyodr diodum sizce onunla alakalı bişeymi? Allah emzirn annelere yardm etsin çok kötü bi yanmaymış
Market yoğurdu yapabiliyor o kıvamı canım. Bi de doktor açık süt sakın alma dedi, günlük sütaş süt ile mayalıyorum kıvamı tam oluyor.Kızlar evde yoğurt yapanlar 1 aydır yapıyorum ama benim yogurdum uzayan bir yoğurt oluyor bir de tadı kaymağa benziyor neden böyle anlamıyorum açık sütle mayaliyorum bu hafta başka bir yerden aldım yine aynı oldu sizce neden olabilir
http://www.oysho.com/tr/hamileler-i...telli-kimono-c0p100572170.html?typeCategory=0Kizlar hastane icin gecelik yada pijama hangisi daha mantikli olur? Bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum ama her durumda hastanedeyken en mantiklisi gecelik sabahlik gibi sanki dimi? Birde guzel falan bulan varmi?
Ya hiç duymadım. O sarı olanlar süt oluyormuş, bende de var ama yara olmuş senin. Mutlaka göster doktora.Ya kızlar size bişe sormak istiyorum alakası varmı bilmiyorum ama yoksada kötü bi tesadüf sanırım düm gece rüyamda bebeğimi hep aynı göğüsle emzirdiğimi gördüm sabah uyandığımda göğüs ucunda yanma vardıı baktım ucundaki et parçası şişmiş su toplamıştı sankii dokunmamla kanadı gibi bişe oldu kırmızı bi et parçası belirdi o saatten beri yanıyorr elbiseme değince yanıo değmesede yanıo sizin başınıza geldimi böyle bişey? Ne yapmam lazm geçmesi içinGenelde göğüs ucumda beyaz sarı bişeler oluodu belki süt bezi çalışıyodr diodum sizce onunla alakalı bişeymi? Allah emzirn annelere yardm etsin çok kötü bi yanmaymış
Çok zor ya, uyku işkence oldu :/Benim gece donememe felaket kizlar ama agirliktan bebekten fln degil. Kuyruk sokumum inanilmaz agriyor ozellikle gece tutuluyorum hem o hem de gaz birikiyor gece karnimda ve donerken oyle bi sanciyor ki anlatamam. Yani karnimin agirligini hissedemiyorum bile bunlardan dolayi.
20li haftaları bitirince aniden sağlamlaşıyor o tekmeler anlamıyorsun bile ne ara olduğunu. Dün ayağına bile dokundum o kadar çok vurdu ki, dokunuyorum sert sert ayağı geliyor çok tatlıydı :)Bende halaaa ufak ufak kıpırtılardan başka hareket yoko da haftada birkaç..ay sonundan yakalamak grubu böyle birşey:/ ben de nasıl geçti anlamıyorum demek istiyorum
Kizlar herkese hayirli sabahlar hayirli cumalar maalesef yine bi patlama haberiyle uyandik cok uzgunum rabbim cumanin hurmetine dunyanin hic bi yerinde zalimlere firsat vermesin hic bi ailenin ocagina ates dusurmesin
Ehehehe20li haftaları bitirince aniden sağlamlaşıyor o tekmeler anlamıyorsun bile ne ara olduğunu. Dün ayağına bile dokundum o kadar çok vurdu ki, dokunuyorum sert sert ayağı geliyor çok tatlıydı :)
Ben kucukken dustum ustune ve muhtemelen kirildi benimki. Yamuk duruyor zaten. Ben ona bagliyorum.Bende de var o ağrıdan, neden acaba? Doktora falan sordun mu?
Canm naptın detaylı ultrason işini neye karar werdin[/QUOTE
Anammm:/ yaaa küçükken düştüğün kırık şimdiye kadar nasıl kaldı şimdiye..bu arada şimdi aklıma geldi, kalça genişlediği için olmasın, öyle bir bilgi vardı çok önceden okumuştum..doğuma hazırlık için yaniBen kucukken dustum ustune ve muhtemelen kirildi benimki. Yamuk duruyor zaten. Ben ona bagliyorum.
Çok güzel ya inanamadım zaten, rüyamda görüyordum o hallerini :)) Eşim de pek hissetmemişti daha öncesinde, ufak tekmelerden de bir şey anlamadı tabi, ama bu defa o da baya heyecanlandıEheheheayağını hissetmek miii çok eğlenceli bişeydir,onla öyle oynaşmak nasıl güzel bişeydir Auralee dediğin gibi cinsiyeti öğrenmek iyi geldi bi de bebek kız olunca, o kadaaar eğlenceli şeyler katılıyor ki hazırlık sürecine:)
benimde ufak ufak hareketler dısında pek bi sey yok bizim kız çok hareketli olmayacak herhaldeBende halaaa ufak ufak kıpırtılardan başka hareket yoko da haftada birkaç..ay sonundan yakalamak grubu böyle birşey:/ ben de nasıl geçti anlamıyorum demek istiyorum
AminAllah memleketimizi korusun
Seninkind heycanlandı herlde :) güzel haberlerle dönersin inşallah cnm
Bende halaaa ufak ufak kıpırtılardan başka hareket yoko da haftada birkaç..ay sonundan yakalamak grubu böyle birşey:/ ben de nasıl geçti anlamıyorum demek istiyorum
Ne güzelllÇok güzel ya inanamadım zaten, rüyamda görüyordum o hallerini :)) Eşim de pek hissetmemişti daha öncesinde, ufak tekmelerden de bir şey anlamadı tabi, ama bu defa o da baya heyecanlandıYavaş yavaş güzelleşiyor işte, zorlu olsa da :) Senin de içinde bi kız çocuğu isteği vardı heralde, ben de ona hevesliydim baya, artık süsler püsler gezdiririm
Yürüyüş yapsan,evdeysen aşağı yukarı hareket etArkadaşlar acil yardım edin lütfen günlerdir karnımda şişlikten uyuyamıyorum karnım davul gibi şiş duphalac içtim ama hala gaz dolu içim ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?