2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Can'ım yapıyorum hiç faydası olmıyor
Ayağını sıcak tutsan,sıcak bişeyler içsen,ayağını yukarı diksen..bilemedim ki walla. Ben içim o kadar gaz dolmadan öncesinde tedbirli yaşıyorum artık hep..çok kötü bişey çünkü,çok çektim

Bornovadamisin sen de cnm? Cok yakinim zaten dedigin yere:)) en kisa zamanda bi gidip bakiyim:))

Cok guzelmis cnm.. Buraya da bakarim:))

20li haftaları bitirince aniden sağlamlaşıyor o tekmeler anlamıyorsun bile ne ara olduğunu. Dün ayağına bile dokundum o kadar çok vurdu ki, dokunuyorum sert sert ayağı geliyor çok tatlıydı :)
Bende bikac sabahtir o minik tatli tekmelerle uyaniyorum:)) dunyanin en guzel duygusuymus.. Kimbilir sabahlari kucagimiza alip kokladigimizda nasil olcak.. Bize bu annelik duygusunu yasattigi icin allahima binlerce sukur.. Bu da cuma duasi olsun:)

Bende bikac sabahtir o minik tatli tekmelerle uyaniyorum:)) dunyanin en guzel duygusuymus.. Kimbilir sabahlari kucagimiza alip kokladigimizda nasil olcak.. Bize bu annelik duygusunu yasattigi icin allahima binlerce sukur.. Bu da cuma duasi olsun:)
Amin aminnn :)) Kucağıma aldığımda hissedeceklerimi çok merak ediyorum. Yeğenimi mesela çok seviyorum, ama kendi kızımda neler hissederim düşünemiyorum, şimdiden çok yoğun duygular besliyorum çünkü :))

Bende tam tersi yeğen vs hiç bir çocuğa karşı birşey hissetmiyorum, nasıl olacak merak ediyorum
Çocukları uzaktan seven tiplerdenim ben, yeğenlerimi filan kucağıma almışlığım yoktur. Hediyeler vs alırım, bi dediklerini iki etmem ama o kadar benim çocuk ilgim. Abim ve eşim mesela her çocuğa baylırlar oynarlar öperler koklarlar filan.

Kizlar bebegin hareketlerini günün her saati hissediyor musunuz? ve hareketleri nasil cok mu güçlü ? ya ben psikolojimi bozdum resmen dün cok az hissettm bir kac defa felan sanrm bugün de sabahtan beri bekliyorum resmen hareket etsin diye

İlaç kullandım mı hiç peki

Her çocuğu sevmem bak o ayrı, yeğenim ayrı :)) Doğunca anlayacağız bakalım nasıl oluyormuş, ama dayanamıyorum bazen karnıma deli gibi sarılıyorum ben yerim bunu diye
Ya normalde 2 saatte bir bi şekilde hafif ya da güçlü hareketler oluyor, ama bazı günler çok durgun. Mesela doktor günü durdu kaldı, sonra bomba gibi bi dönüş yaptı. Düzenli hareket takibi 3. trimesterda başlıyormuş panikleyecek bir durum değil o yüzden şu an.

Benim ki çok güçlü canım, hatta işe konsantre olamıyorum bazen. Ve çok sık hissediyorum, şu anda bile hareket halinde. Ama bence her bebeğin farklıdır. Yada çok zayıf olduğum için ben bu kadar yoğun hissediyorumdur belki de bilemedim.

Her çocuğu sevmem bak o ayrı, yeğenim ayrı :)) Doğunca anlayacağız bakalım nasıl oluyormuş, ama dayanamıyorum bazen karnıma deli gibi sarılıyorum ben yerim bunu diye
.

benim bu huyumu bilenler soruyor, şimdi hamşlesin ya bakış açın değişti değil mi daha bir duygusal olmuşundur diyorlar.
Yoo diyorum hala da çok ilgi duymuyorum İlla ki kendi çocuğun farklı olacaktır, sonuçta 1 gün az hareket etse ne oldu acaba, bir sorunmu var diye kafayı yediğimiz ortada

Ben de nesquik icme taraftari degildim ama ne zaman hareketini az hissetsem nesquikli sut icsem tepki veriyor. Sanki hickirik tutuyor bebisi :)

Bu arada aşı oldum arkadaşlar, ilk vurulduğumda hiçbirşey hissetmedim ama şimdi hafif hafif sızlıyor.
Hemşire ben çalışamamıştım 2 gün dedi, o yüzden sol koldan vuruldum, tek kol la idare ederim yeter ki sağ kolum sağlam olsun Bir de zaten özellikle bugün oldum ki, 2 gün tatil nasılsa yatarım, annecim ve eşim bakar bana :)

Hahah hakkaten de kafayı yiyoruz ama Tabiki farklı olacaktır ama doğmadan bu kadar anlayamayabiliriz. Ben bazen tekmelerini yediğimde çok duygulanıp ağlayabiliyorum ama
Ben de nesquik icme taraftari degildim ama ne zaman hareketini az hissetsem nesquikli sut icsem tepki veriyor. Sanki hickirik tutuyor bebisi :)
Zararı var mıymış nesquickin. Bazen sade sütten sıkılıyorum çünkü, 400ml bardağa 1 kaşık atıyorum tat versin diye.
Geçmiş olsun iyi düşünmüşsün. Ertesi gün kol kalkmayacak senin de muhtemelen 2. dozu ne zamana verdi? Hatta kaç doz olarak verdi sana ?

Bende kendim mayalıyorum hiç öyle olmuyo sütçüden alıyorum sutu market yogurdundan maya kullandım.yine sulu oluyo hatta kesik kesik kaymak bile olmuyo.sutten mi acaba artık yapmıcam diyorum
Kizlar hamilelikten once biz de acik sut alip mayaliyorduk. Ama hamilelikten sonra korktum (salmonella vsden dolayi) market yogurdu yiyorum. Tabi ev yogurduna aliskin biri olarak market yogurdunu yerken zorlaniyorum :/

Bende sırf zıplasın da babası da görsün diye özellikle içiyorum arada. Pek tatlı birşey tüketemiyorum çünkü.
Ilk uc ay bir lokma tatli birsey bile yiyemedim. Limon yiyordum dilim dilim herkes kizin olcak diyordu. Ama son zamanlarda deli gibi tatli birseyler yemek istiyorum. Gecen gece ruyamda cikolata sosunu kepceyle iciyordum o derece oglus cikolatayi cok seviyor

Kizlar hamilelikten once biz de acik sut alip mayaliyorduk. Ama hamilelikten sonra korktum (salmonella vsden dolayi) market yogurdu yiyorum. Tabi ev yogurduna aliskin biri olarak market yogurdunu yerken zorlaniyorum :/
Günlük süt ile mayalasan ? İleride bebeğine de mayalaman gerekecek açık süt yine tehlikeli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…