2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hahaha bak dediğin gibi oldu benim de ilk üç ay ekşiciydim, şimdide benim kız baya enerji sarfedip geri istiyor herhalde, çok tatlı istemeye başladım

daha karar vermedim devlette olamıyacak herhalde randevu bulamam bu saatten sonra özelde bi yer bulmustum 250 tl oayı bı denıycem sen nasıl oldun bebek hareketlendimi
Ewet canım hareketler basladı kıpırtı seklinde bazen tekme :) dün tetanoz aşımı yaptırdım sağlık ocagında 16 kasımda detaylım war bakalım kızımı özledim :)

Ben sindiden lohusa pijama takimi aldim onlari giyiyorum cok rahatlar. Belinde lastik yok. Ip var istedigin kadar acip sikabiliyorsun. Hastane icin bu takimlardan birini goturup bir tane de gecelik almayi dusunuyorum. Cunku ablam da sorun yasadik (sezaryandi) . Elbise olunca wcye oturup kalkmak kolay oluyor hastanede

Arkadaşlar acil yardım edin lütfen günlerdir karnımda şişlikten uyuyamıyorum karnım davul gibi şiş duphalac içtim ama hala gaz dolu içim ne yapmalıyım
Canm bende süt öle gaz yapıodu gece süt iciodm sonra yatamıodum laktozsuz süt aldm cok rahat ettim belki seninde süt iciosan ondan kaynaklı olabilir

Daha aşı olmamış arkadaşlar vardır korkutmayalım bence 2 .doz dan sonrakiler zorunlu değilmiş. 1 ay sonra 2.doz randevum.

Kızlar Bn çıktım Dr dan herşey iyi çok şükür 1 hafta önden gidiyoruz 508 gr olmuş bnm kızım :) tabii Dr çok heyecanlısın geçmez böyle haftalar dedi :) çok güzeldi babayla hala karışımı bi kızım olcak herlde :) her şeye çok ayrıntılı baktı darısı ayrıntılıya gireceklerin başına inşallah :) aygisi cnm senin haberlerini bekliyorum yine yarım saat rötarlı girdim Bn bilgin olsun :)

Aynen canım benimde turşu + acı vs yemekten kafamda egzama çıkmıştı Tatlı birşeyler görmeye tahammülüm bile yoktu. Herkes kesin kzı dedi benimde erkeke Şimdi tatlı yiyebiliyorum ama yememeyi tercih ediyorum, çok az yiyorum. Canım da çekmiyor, zaten normalde de tatlı seven biri değildim.

Maaşallah canım, gözün aydın.

Daha aşı olmamış arkadaşlar vardır korkutmayalım bence 2 .doz dan sonrakiler zorunlu değilmiş. 1 ay sonra 2.doz randevum.
HAhaah yok korkutmayalım da şimdiden hafif sızlamaya başlamış senin ondan dedim ağrır diye Hiç hissetmeyenler de var :)) Zaten ne olacak amaan geçiveriyor 2 güne.
Gözün aydıın, bebeğine de maşallah :)

Zarari var midir bilmiyorum ama ne kadar ne olsa market urunu ve raf omurleri uzun. Umarim cok fazla da katki yoktur :)

Zarari var midir bilmiyorum ama ne kadar ne olsa market urunu ve raf omurleri uzun. Umarim cok fazla da katki yoktur :)
Arada kaçamaklar oluyor işte :)) Küçücük çocuklara veriliyor yok kalsiyum var bi dolu vitamin var diye ama işte insan da dayanamıyor. Sadece şunu farkettim ben, sağlıklı beslendiğimde bebeğim daha hareketli, o kaçamaklar onda pek etki yapmıyor, sevmiyor gibi. Mesela fast food yedim ilk kez, o gün çok hareket etmedi.

Sutasin gunluk sutlerini tuketiyorum, onlardan bir deneyeyim olmadi :)
Heh onunla çok güzel tutuyor. Cam şişede alıyordum hep, geçen yeter dedim boş boş şişeye para veriyoruz, götürüp depozito aldığımız da yok. Ama plastikli olanda tutmadı yoğurt çok şaşırdım. Yine cama dönüş yapıyorum o yüzden. Bir de bana sütaşın sütü daha tatlı geldi neden bilmiyorum.

Yaa ciktin mi ? Ben bankonun karsisinda oturuyorum tam lacivert mont kirmizi yan cantam var :) :)

Masallah kuzuya :) ben de cok heyecanliyim. Bakalim ne kadar oldular :) :) Rabbim hep
Iyi haberler aldirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…