2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hahaha bak dediğin gibi oldu benim de ilk üç ay ekşiciydim, şimdide benim kız baya enerji sarfedip geri istiyor herhalde, çok tatlı istemeye başladım
Olabilir ilk aylarda bulantilarimiza da eksi iyi gelirdi, tatliyi gormek daha istemiyordum . Minnoslar artik agzinin tadini biliyor.

Masallah canim :)

Kesinlikle cam sisenin tadi cok daha guzel, onlardan deneyeyim ben de

Benim oğlum babasına çekmiş, ne versem seviniyor, takla atıyor

ay bende haftaya gidicem çok heyecanliyim

mashmallow gözün aydın maşAllah kuzucuğa güzel haberler almışsın darısı başına aygisi sende güzel haberler alırsın bebişlerinden bakalım denk gelicekmisiniz çok güzel olurdu karşılaşsaydınız :)). Zynpunb benimde ayın 11 inde çok mutluyum bebişi göreceğim için inşAllah güzel haberlerde alıp mutlu oluruz.

bana da kanama alani var dedi benim doktora gitmeme var sen sorunca cevabi beni etiketleyerekbyazar misin ?
Canım gittim doktora geçen hafta kanamam olmuştu onu görmüştür dedi normalde 2 hafta sonra kontrole gidecektim haftaya tekrar görmek istedi kanama ya da hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi yani şundan kaynaklaniyordur demedi öyle yorulacak zorlanacak bir şey de yapmadım niye oldu anlamadım daha dikkatli olmamız gerekiyor demekki

Bazi gunler cok az hissediyorum belli belirsiz bazi gunler cok hareketli oluyor. Yemek yedikten sonra artiyor hareketleri ozellile. Bugun okulda masamda otururken karnima bi baktim oynuyo resmen disaridan inip kalkiyor:)

Benımde 10 gun once ayrıntılıda hıcbısey yoktu sonra doktora gıttımki plasentanın yanında kanama alanları olusmus ya neyden kaynaklanıyor gercek anlamıyorum iğneye basladık yarında kontrolum var bi hafta arayla bakalım ins iyi seyler duyarım

Hanimlar merhaba, ben Nisan annesi olacağım inşallah. size bir sorum var benim bebeğim hep 1 hafta geriden geliyor bu haftalarda öyle olupta haftasina uyum sağlayan bebek anneleri var mı aranızda? doktorun önemli değil diyor ama yine de rahatsız oluyorum bu durumdan

Hareketleri hergun aynı olmuyo ki benım son ıkı gundur daha az ama sonucta hareket edıyo ins bıse yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…