2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benimki de bi hafta geri..doktora sormamıştım ama doktor önemli değil dediyse hemen ikna ol,düşünüp stres yapma

kızlar detaylı ultrasona gireniniz var mı normal ultrasondan farkı ne
Ben dun girdim detayliya doktor sagolsun aciklama fakan yapmadi Kendi uzun uzun Bakti. Sonunda bi vesikalik 've raporlari verdi Kendi doktoruma goturmem icin. Bebek saglikli design cok sukur. 22. Haftada 527 gram ama boy olculemedi ultrason a sığmadığı icin

Masallah minige evet canm cok zayıfsan daha cok hissetmen normal nettede öyle yaziyor cok zayiflar genelde daha cok hissediyormus

Gecen gece ruyamda cikolata sosunu kepceyle iciyordum o derece oglus cikolatayi cok seviyor
Ahahahahha resmen su mesaja koptum gözlerimden yaş geldi ya kepceyle cikolata sosu icmek Ahahahahha bende asiri cikolata sever oldum halbuki en başlarda tiksinmistim hep ekşi yemistm ama simdi geri cikolata tatli sever oldum

Masallah minik kuzuya gözün aydın canm :)

Ahahahahha resmen su mesaja koptum gözlerimden yaş geldi ya kepceyle cikolata sosu icmek Ahahahahha bende asiri cikolata sever oldum halbuki en başlarda tiksinmistim hep ekşi yemistm ama simdi geri cikolata tatli sever oldum
ruyalarda cikolatanin markasina bile aseriyorum gecen gece gormustum dr'da karsima cikti ki her yerde satilmiyor. Ahaa falan oldum oglan geceden siparis mi veriyor oldum Hepimize bol cikolatali gunler :)

Bazi gunler cok az hissediyorum belli belirsiz bazi gunler cok hareketli oluyor. Yemek yedikten sonra artiyor hareketleri ozellile. Bugun okulda masamda otururken karnima bi baktim oynuyo resmen disaridan inip kalkiyor:)
Iste benimde öyle bigün iyi hissediyorum birgün cok cok az hissediyorum canm sıkılıyo o zamanda :/

Kizlar internet yok ama burda yazilanlari okuyup yorum yazabiliyorum nasil oluyo?:)
Sosyal aglari diyorsan erisim yasagi var canm o yüzden

Çok teşekkür ederimm canım hep bişeler istiyo ve yiyemediğim oluyo ondanmı bilmiyorum ilk defa başıma geldi kantron yağı sürdüm pamuk koydm bugün braz iyi ama hala var sanki tıkanmışta iltihap kapmış gibi doktoruma sorcam yardımnız için sağolun :)

Hareketleri hergun aynı olmuyo ki benım son ıkı gundur daha az ama sonucta hareket edıyo ins bıse yoktur
Ya evet canım zaten ben on duydum ya sürekli dinlerim şimdi ama her zaman aynı olmayabilir yani sonuçta uyuyorlar sürekli hareket halinde olamazlarki dün ayrıntılı ultrasonum vardı plasenta arkasında kanama goruldu sonucta da kısmen plasenta dekolmani yazıyor canım bunun üzerine doktor bana hareketlerini takıp et dedi canim

ruyalarda cikolatanin markasina bile aseriyorum gecen gece gormustum dr'da karsima cikti ki her yerde satilmiyor. Ahaa falan oldum oglan geceden siparis mi veriyor oldum Hepimize bol cikolatali gunler :)
Ya benim de bazen canım bişey çekiyor ve ertesi gün karşıma çıkıyor çok ilginç :))

Iste benimde öyle bigün iyi hissediyorum birgün cok cok az hissediyorum canm sıkılıyo o zamanda :/

Sosyal aglari diyorsan erisim yasagi var canm o yüzden
Sikilma canim o da insan sonucta her gunu bir olmuyor:) sonucta hissediyorsan sorun yok.

Canm hic kafana takma benim minik 2 hafta geriydi simdi 1 hafta geriden geliyor ama doktor önemli degil o acigida kisa zamanda kapatir diyor stres yapma yani bos yere canm senin minik de kapatir arayi :)

Ilk hamileligimde oyleydi. Bazen 2 hafta geriden gelirdi. Dr hic sorun etmedi zira 3kg saglikli bir bebegim oldu. Bence sen de ona takilma

Valla su cikolata tatli istegim az gitse de yemesem iyi olur simdiden cok kilo aldm zaten

Ya benim de bazen canım bişey çekiyor ve ertesi gün karşıma çıkıyor çok ilginç :))
Kizlar o olay bende de oluyor birseyi canm cekince ertesi gün yada o gün karsima çıkıyor sanirim Allahin lütfu bu bize biz hamileyiz diye karsimiza cikariyor :)

Dogacak bebek dogumdan bir gun once Allah
ile gorusur...

Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum"

"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek"

"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?"

"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"

"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?"

"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden

koruyacaktir merak etme"

"Allahim sana tekrar nasil donecegim?"

"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"

Derken melekler gelir ve dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....

Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.

"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?"

"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…