- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.561
Benimki de bi hafta geri..doktora sormamıştım ama doktor önemli değil dediyse hemen ikna ol,düşünüp stres yapmaHanimlar merhaba, ben Nisan annesi olacağım inşallah. size bir sorum var benim bebeğim hep 1 hafta geriden geliyor bu haftalarda öyle olupta haftasina uyum sağlayan bebek anneleri var mı aranızda? doktorun önemli değil diyor ama yine de rahatsız oluyorum bu durumdan
Ben dun girdim detayliya doktor sagolsun aciklama fakan yapmadi Kendi uzun uzun Bakti. Sonunda bi vesikalik 've raporlari verdi Kendi doktoruma goturmem icin. Bebek saglikli design cok sukur. 22. Haftada 527 gram ama boy olculemedi ultrason a sığmadığı icinkızlar detaylı ultrasona gireniniz var mı normal ultrasondan farkı ne
Yok canım sosyal medya ve youtube gıbı kanallar kapalı alısverıs sıteleri ve buralar acık whatsapp da kapalıNet i tamamen mi kapattılar tr de?? Nasıl yani
Masallah minige evet canm cok zayıfsan daha cok hissetmen normal nettede öyle yaziyor cok zayiflar genelde daha cok hissediyormusBenim ki çok güçlü canım, hatta işe konsantre olamıyorum bazen. Ve çok sık hissediyorum, şu anda bile hareket halinde. Ama bence her bebeğin farklıdır. Yada çok zayıf olduğum için ben bu kadar yoğun hissediyorumdur belki de bilemedim.
Ahahahahha resmen su mesaja koptum gözlerimden yaş geldi yaGecen gece ruyamda cikolata sosunu kepceyle iciyordum o dereceoglus cikolatayi cok seviyor
Güvenlik gerekçesiyle mi kapattılar yoksa bi olay mı oldu?Yok canım sosyal medya ve youtube gıbı kanallar kapalı alısverıs sıteleri ve buralar acık whatsapp da kapalı
Masallah minik kuzuya gözün aydın canm :)Kızlar Bn çıktım Dr dan herşey iyi çok şükür 1 hafta önden gidiyoruz 508 gr olmuş bnm kızım :) tabii Dr çok heyecanlısın geçmez böyle haftalar dedi :) çok güzeldi babayla hala karışımı bi kızım olcak herlde :) her şeye çok ayrıntılı baktı darısı ayrıntılıya gireceklerin başına inşallah :) @aygisi cnm senin haberlerini bekliyorum yine yarım saat rötarlı girdim Bn bilgin olsun :)
Canım sabah dıyarbakırda emnıyette patlama oldu ölü sayısı fazlaymıs provakator olmasın dıye genelde patlama sonrası aynı oluyo alıstıkGüvenlik gerekçesiyle mi kapattılar yoksa bi olay mı oldu?
Ahahahahha resmen su mesaja koptum gözlerimden yaş geldi yakepceyle cikolata sosu icmek Ahahahahha bende asiri cikolata sever oldum halbuki en başlarda tiksinmistim hep ekşi yemistm ama simdi geri cikolata tatli sever oldum
Canım sabah dıyarbakırda emnıyette patlama oldu ölü sayısı fazlaymıs provakator olmasın dıye genelde patlama sonrası aynı oluyo alıstık
Iste benimde öyle bigün iyi hissediyorum birgün cok cok az hissediyorum canm sıkılıyo o zamanda :/Bazi gunler cok az hissediyorum belli belirsiz bazi gunler cok hareketli oluyor. Yemek yedikten sonra artiyor hareketleri ozellile. Bugun okulda masamda otururken karnima bi baktim oynuyo resmen disaridan inip kalkiyor:)
Sosyal aglari diyorsan erisim yasagi var canm o yüzdenKizlar internet yok ama burda yazilanlari okuyup yorum yazabiliyorum nasil oluyo?:)
Çok teşekkür ederimm canım hep bişeler istiyo ve yiyemediğim oluyo ondanmı bilmiyorum ilk defa başıma geldi kantron yağı sürdüm pamuk koydm bugün braz iyi ama hala var sanki tıkanmışta iltihap kapmış gibi doktoruma sorcam yardımnız için sağolun :)Canım o sarı döküntüler süt bende de var çok az yavaş yavaş sut üretmeye başladık ama o kırmızılık neden olur bilmiyorum doktoruna mutlaka sor çay ağacı kremi kullanıyorum ben ufak tefek yaralara antibakteriyel bi krem ondan da kullanabilirsin bir de batıl inanç mi bilmiyorum ama canının çektiği bir şeyi yiyemedigin zaman da gogus şişer yanar diye duymuştum bi arkadaşımın canı bi meyve cekmisti yiyemedi ve sonra göğsü sisti annesine sormuş senin canın ne çekti de yiyemedi demiş annesi ihtimal ya bilemezsin Dr falan git de bi de bunu da dusun derim geçmiş oldun
Ya evet canım zaten ben on duydum ya sürekli dinlerim şimdiHareketleri hergun aynı olmuyo ki benım son ıkı gundur daha az ama sonucta hareket edıyo ins bıse yoktur
Senin minnosun yaramazligi ilk haftalardan belliydi annesi az mi üzdü seni bizleri az mi telaslandirdiKızlar ogluşum durmuyor ve kesin doktora gittiğimde uyuyor olacak bu çocuk çok yaramaz çok
Ya benim de bazen canım bişey çekiyor ve ertesi gün karşıma çıkıyor çok ilginç :))ruyalarda cikolatanin markasina bile aseriyorum gecen gece gormustum dr'da karsima cikti ki her yerde satilmiyor. Ahaa falan oldum oglan geceden siparis mi veriyor oldum Hepimize bol cikolatali gunler :)
Hanimlar merhaba, ben Nisan annesi olacağım inşallah. size bir sorum var benim bebeğim hep 1 hafta geriden geliyor bu haftalarda öyle olupta haftasina uyum sağlayan bebek anneleri var mı aranızda? doktorun önemli değil diyor ama yine de rahatsız oluyorum bu durumdan
Sikilma canim o da insan sonucta her gunu bir olmuyor:) sonucta hissediyorsan sorun yok.Iste benimde öyle bigün iyi hissediyorum birgün cok cok az hissediyorum canm sıkılıyo o zamanda :/
Sosyal aglari diyorsan erisim yasagi var canm o yüzden
Canm hic kafana takma benim minik 2 hafta geriydi simdi 1 hafta geriden geliyor ama doktor önemli degil o acigida kisa zamanda kapatir diyor stres yapma yani bos yere canm senin minik de kapatir arayi :)Hanimlar merhaba, ben Nisan annesi olacağım inşallah. size bir sorum var benim bebeğim hep 1 hafta geriden geliyor bu haftalarda öyle olupta haftasina uyum sağlayan bebek anneleri var mı aranızda? doktorun önemli değil diyor ama yine de rahatsız oluyorum bu durumdan
Ilk hamileligimde oyleydi. Bazen 2 hafta geriden gelirdi. Dr hic sorun etmedi zira 3kg saglikli bir bebegim oldu. Bence sen de ona takilmaHanimlar merhaba, ben Nisan annesi olacağım inşallah. size bir sorum var benim bebeğim hep 1 hafta geriden geliyor bu haftalarda öyle olupta haftasina uyum sağlayan bebek anneleri var mı aranızda? doktorun önemli değil diyor ama yine de rahatsız oluyorum bu durumdan
Valla su cikolata tatli istegim az gitse de yemesem iyi olur simdiden cok kilo aldm zatenruyalarda cikolatanin markasina bile aseriyorum gecen gece gormustum dr'da karsima cikti ki her yerde satilmiyor. Ahaa falan oldum oglan geceden siparis mi veriyor oldum Hepimize bol cikolatali gunler :)
Kizlar o olay bende de oluyor birseyi canm cekince ertesi gün yada o gün karsima çıkıyor sanirim Allahin lütfu bu bize biz hamileyiz diye karsimiza cikariyor :)Ya benim de bazen canım bişey çekiyor ve ertesi gün karşıma çıkıyor çok ilginç :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?