2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benımde plasentadan bagımsız dedi acaba neden oldukı yani ne ara neden oluyo cok garıp insanın canı sıkılıyo kafa rahat olmuyo

Ahahahahha resmen su mesaja koptum gözlerimden yaş geldi ya kepceyle cikolata sosu icmek Ahahahahha bende asiri cikolata sever oldum halbuki en başlarda tiksinmistim hep ekşi yemistm ama simdi geri cikolata tatli sever oldum
biri burda çikolata mi dedi
anammm
ben hergün bi çikolata yiyorum
fena halde can çektiriyo.
ah kuzum ah
deli oluyorum çikolatalara..
tatlı krizi aşamiyom resmen ya:/
ayy yememek lazimm damagim alıştırdı bu minik

Bayıldım ya :)

Bana hiç iğne ilaç falan da vermedi haftaya cuma tekrar gidicem bu bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum canım insallah yarın hiçbir sorun kalmamış olur için rahat ayrılırsın doktordan

Kizlar hamilelikten once biz de acik sut alip mayaliyorduk. Ama hamilelikten sonra korktum (salmonella vsden dolayi) market yogurdu yiyorum. Tabi ev yogurduna aliskin biri olarak market yogurdunu yerken zorlaniyorum :/
Aslında market yoğurdu kolayıma geliyo ama içinde vitamin konusunda tereddute düşüyorum malum uç ay bozulmuyo çoğu

anammm
ah kuzum ah
Yaa malesef hemen hemen hergün bende yiyorum keske yemesem ama asiri canm çekiyor

Bana hiç iğne ilaç falan da vermedi haftaya cuma tekrar gidicem bu bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum canım insallah yarın hiçbir sorun kalmamış olur için rahat ayrılırsın doktordan
İnşallah canım ben progestanı hep aksam alıyodum simdi sabahta alıyorum allahtan etkılemıyo hıc.benım rahım uzunlugu 3 cm dıkkat etmem gereklıymıs baya iğne kullancam bundan dolay verdıgını dusunuyorum sabıtler uzunlugu dedi insallah bısey yoktur

Kizlar ya bnm akintim 1 haftadir baya gelio bazen beyaz bazen sari normaldede geliodu ama cok az geliyordu bu hafta bayagi artti sizinde akintiniz oluyor mu yarin Allah izin verirse ayrintiliya gircem bu akinti kafama takildi ya

Kizlar ya bnm akintim 1 haftadir baya gelio bazen beyaz bazen sari normaldede geliodu ama cok az geliyordu bu hafta bayagi artti sizinde akintiniz oluyor mu yarin Allah izin verirse ayrintiliya gircem bu akinti kafama takildi ya
Benim de arttı.. Özellikle normalde regl olmam gereken günler çok geliyor.

Ilk hamileligimde oyleydi. Bazen 2 hafta geriden gelirdi. Dr hic sorun etmedi zira 3kg saglikli bir bebegim oldu. Bence sen de ona takilma
Evet ben de bunu merak ediyorum,böyle olunca yani geriden gelince geç mi doğuyor?
Ben şöyle düşünüyorum:hani ölçülere göre ultrasonda hafta+gün tahmini yapıyorlar ya. Neticede kıstas aldıkları ölçüler ortalama,belirlenmiş ölçüler. Ama herkesin illa ki ortalamanın civarında olmaz ki ölçüler. Bir de ben de eşim de çok minyon tipleriz, buna dayanarak bebeğimiz de minyondur o yüzden geride çıkıyodur haftası diyorum ama bilmiyorum doğru mu düşünüyorum

Ilk hamileligimde oyleydi. Bazen 2 hafta geriden gelirdi. Dr hic sorun etmedi zira 3kg saglikli bir bebegim oldu. Bence sen de ona takilma
Benim de ikinci hamileligim. ilkinde hiç böyle geriden falan gelmeler olmuyordu hep ileride çıkıyordu o bebeğim 3.750 doğdu. bunda niye böyle oluyor anlamiyorum, sorun etmiyorum ama yinede canım sıkılıyor bu duruma

merhabalar , yazalı çok olmuş ama merak ettim. ilaç tedavisi başlandı mı?

1 haftadir benim de artti. Bu haftanin yorumunda yaziyordu zaten akintiniz artacak diye. Kasinti yoksa sikinti yok diyor dr.lar

anammm
ah kuzum ah
Insan kendini kotu hissediyor ama cok da canim istiyor :)

Geriden gelme sorun değilde geriden geldiği için geç mi doğuyo bebek..yani bir hafta geriyse tahmini doğum tarihi 1 hafta uzuyomu
Hayir yani ona bagli olara bir uzama olmaz. Ben 40. Haftada dogum yaptim. Ama bazi insanlar 41de ya da 39da da dogum yapiyor bunu bilemezsin onceden

Korkma canim akinti artisi normal . Bazen kansiz gelince akinti mutlu bile oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…