2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yok canim dr.una da sor istersen bunu ama oyle olnuyo. O sadece bebeginin yapisiyla ilgili. Bazi insanlar zayiftir bazisi normal bazisi da kilolu. Bebekler de oyle oluyor. Benim kizim hala zayif mesela. Karnimda da geriden geliyordu. Arkadasimin ileriden gidiyordu onun cocugu da kilolu mesela.

Benim de arttı.. Özellikle normalde regl olmam gereken günler çok geliyor.

1 haftadir benim de artti. Bu haftanin yorumunda yaziyordu zaten akintiniz artacak diye. Kasinti yoksa sikinti yok diyor dr.lar

Korkma canim akinti artisi normal . Bazen kansiz gelince akinti mutlu bile oluyorum :)
Cok tesekkurler arkadaslar icim rahatladi bazilarinin suyu erken geliomus ya oyle bir sey olabilir mi die tereddut ettim gerci o suyla bu akinti benzer mi onuda bilmiyorumda pimpiriklendim yine

Kizlar ya bnm akintim 1 haftadir baya gelio bazen beyaz bazen sari normaldede geliodu ama cok az geliyordu bu hafta bayagi artti sizinde akintiniz oluyor mu yarin Allah izin verirse ayrintiliya gircem bu akinti kafama takildi ya
Benimde yogun sekilde var canm bu haftalarda normalmis

Cok tesekkurler arkadaslar icim rahatladi bazilarinin suyu erken geliomus ya oyle bir sey olabilir mi die tereddut ettim gerci o suyla bu akinti benzer mi onuda bilmiyorumda pimpiriklendim yine
Ya benim ıslaklık da oluyor bazı zamanlar. Ama zaten ultrasonda bakıyorlar miktarı normal mi değil mi, takılmamak lazım. Bir de çok aklın kalırsa bunun için pedler varmış, eğer gelen sıvı amniyon sıvısıysa maviye mi dönüyormuş rengi öyle bir şeydi.

Kizlar ya bnm akintim 1 haftadir baya gelio bazen beyaz bazen sari normaldede geliodu ama cok az geliyordu bu hafta bayagi artti sizinde akintiniz oluyor mu yarin Allah izin verirse ayrintiliya gircem bu akinti kafama takildi ya

Benim az su içtiğim gün akıntı fazla ve sarı oluyor. 2lt ve üzeri içince neredeyse hiç olmuyor canım. Az mı su tükettin bu ara?

Normal ultrasondan çok farkı var mı canım ben dün normal kontrole gittim doktor tüm organlarını gösterdi anlattı resimlerini verdi bebeğimi canlı canlı gördüm izledim 10 dk falan detaylıya gerek duymadım o yüzden

kolunu bacağını boynunu beyinciğini bile ölçtü benimkide 22 haftada tam 510 gr geldi

Selam kizlarrrr biz detayli ultrasondan ciktik geldik. Rabbime binlerce sukurler olsun ki hersey tum degerler normal cikti. Darisi randevu bekleyenlerin basina. Stresten atesim cikti evham yaptim her iki bebek de iyi. 23 cm olmuslar birisi 330 gr digeri 370 gr olmus ikizlerin aralarinda boyle deger farklari olabiliyormus. Dr servikal uzunlugu olctu 4cm dedi ben de sordum ozellikle 'onceden 4.5cm 5.5cm idi degisebiliyor mu ? ' diye. Degisir dedi bebeklerin buyumesi vs etkileniyor dedi. 4 cm cok iyi bir deger dedi. Valla bir ton deger gecti el kol bobrek burun beyin kalp uyluk ne varsa gorduk :) bir saate yakin surdu. Bir ara bebisin birisi yuzustu durdugu icin bobregin tekini goremedi beni wcye gonderdi biraz da yuru dedi. Yurudum ettim geldim baktim dönmus bizim kizce :) neyse onu da gorduk. Dr cok iyi cok ilgili bir perinatolog. Sagolsun . Sabahlari el parmaklarim kasilmis bir halde kalkiyorum cok agrili bir sekilde ellerimi acabiliyorum. Odemden olurmus. Gece el icin ateller var onlardan takabilirsin dedi. Bakalim idare edicez artik. bir de bu bebilerin ellerini agzina goturmeleri nedir ya ekrandan seve seve öldüm sonra kendi dr umun bos bir anini yakaladim onun oraya girdim sirt agrisi vs sordum acaba kalsiyum destegi vs mi verse bana diye 'yapacak birsey yok. Kalsiyum vs hic yogurt et vs yiyemeyenler icin. Magnezyumu icmeye devam et. Bu haftalarda tek gebelikleri bile dusununce 350 gr bebek tasiniyor onlarin da agriyor seninkinin agrimasi cok cok normal'dedi. E bebek de vs satilan gebeler icin kemer alabilirsin bel destegi dedi
Sizin de aklinizda olsun. Akinti kokusuz ve yanmasiz ise sikinti yok dedi yine. Bu sefer tartilmadigim icin laf edemedi bana

kızlar ben bebek battaniye örmeyi düşünüyorum.
nasıl ip alacagimi sasirdim
kareli yapıcam tiğle.
10 cm eni 10 cm boyu olarak yapmayı düşünüyorum.
bi pembe bi beyaz olucak ölece uzayip gidecek.
ip nasıl olmali onu düşünüyorum.

Benim az su içtiğim gün akıntı fazla ve sarı oluyor. 2lt ve üzeri içince neredeyse hiç olmuyor canım. Az mı su tükettin bu ara?
Havalar sogudu ya hic icesim gelmio unutuyorum bu ara ondanda olmus olabilir biraz fazla icim bari cok saol

Ay gözün aydın cnm maaşallah kızlara ya :) oluş hanıma bnde bayılıyorum herşeye Bakıyo sonrada ona baktık buna baktık diye tekrar sayıyo jaçırmamak için :) bugün bnde Gazi beyi boş yakalayınca daldım yanına tetenozla akıntı sordum akıntı artar normal dedi tetenoza da gerek yok dedi :) hadi geçmiş olsun ya bi şeyi daha güzelce atlattık :)

Canm gözün aydın masallah bebislerede :) senin bu ikizler kendiliginden mi olmustu yoksa tüp bebek mi canm

Oy maşallah cimcimelere :)) Ne güzel çok da fark yok hem aralarında. Maşallah güzel güzel geçinsinler iki kardeş :) Sende hareketler de çifter çifter gelir tabi

Gozun aydin canim ay ne guzeldir ya bn 1 taneyi gorunce icim bir tuhaf oluyordu sevincten ucuyorum sen 2 tane birden goruyorsun her gittinde :)
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…