2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
canım gözün aydın cok güzel gecmiş ayrıntılı ultrasonun.darısı bize inşallah.

Haftanin son gunu artik kacis yok tetanoz asisi olmaya gidiyorum hem 2 gun tatil dinlenebilirim die dusunuyorum
canım bende olmadım daha.gittiğim doktor dogumu benle yapacaksanız gerek yok asıya dedi.2 kere sordum birdahada soramam herhalde:)yaptırmayacam cok büyük ihtimalle

Kalın ip mi ince ip mi düşünüyorsun tatlım ben ikincideyim yardimci olabilirim belki

Kizlar ya bnm akintim 1 haftadir baya gelio bazen beyaz bazen sari normaldede geliodu ama cok az geliyordu bu hafta bayagi artti sizinde akintiniz oluyor mu yarin Allah izin verirse ayrintiliya gircem bu akinti kafama takildi ya
aynı sekilde birkac haftadır bendede artıs var canım.günlerimizde aynı.bu haftalarda normaldir diye düşünüyorum.

Kızlar bana aşı yapılmadı drm 20 de gel yapıcaz demişti ama bebeği görünce unutuyorum heyecandan herseyi

kızlar ayrıntılı ultrason için ankarada eyüp ekicide gün aldım.haftaya gidecem insallah.cok heyecanlıyım.mustafa salih aralık ayına kadar doluymus.buarada doktorum seker yüklemesi de yapılacak dedi.szlerde yaptırdınızmı seker yüklemesi.canan karatayın bir acıklaması vardı hamilelikte seker yüklemesi gereksiz diye.sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda

Ben yaptırmıycam.

canım kacıncı haftadasın.doktoruma sordugumda banada yaptırmamız gerektiğini söyledi daha gün vermedi.
24. Haftadayım canım doktora guvenıyorum yanı 50 gr lık şekerli su napacakki mıllet tatlıları goturuyo ya gebelık sekerım varsa allah korusun ogrenmesem daha kotu

Şeker olup olmadığını anlamak için şeker yüklemesi yapılmasına gerek yok ama, açlık ve tokluk şekerine de bakılıp anlaşılabilir. Maksat doktorlara istatistik çalışması olsun.

Normal ultrasonda doktorum göstermişti el ayak böbrek vs. Ama detaylida hepsinin ölçümü ayrı ayrı yapılıyor. Yarım saat falan sürdü. Bide bakan kişi perinatalog.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…