- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.641
Ben korkudan süt bile içmiyorum yA bu durum ne olacak bilmiyorumCanm bende süt öle gaz yapıodu gece süt iciodm sonra yatamıodum laktozsuz süt aldm cok rahat ettim belki seninde süt iciosan ondan kaynaklı olabilir
Bizde 21+2yiz. 24cm 430gr dedi doktorumuz :)
kişisel bilgilerinde hamilelik takvimi satırına bebeğin doğacağı tarihi yazıyorsun otamatik imzan olarak çıkıyorBen yeniyim şu gebelik takvimi nasıl ekleniyor ve konuları izlemeye nasıl alıyoruz acaba ???
Yaaa ben de bişeyler yapmayı düşünüyorum ama model lazım. Benim de pek bi fikrim yok iplerle ilgili. Modellere nerden bakıyorsun? Bi site falan var mı?kızlar ben bebek battaniye örmeyi düşünüyorum.
nasıl ip alacagimi sasirdim
kareli yapıcam tiğle.
10 cm eni 10 cm boyu olarak yapmayı düşünüyorum.
bi pembe bi beyaz olucak ölece uzayip gidecek.
ip nasıl olmali onu düşünüyorum.
Çok çabuk büyüyorlar sanirim bu haftalarda gecen hafta 310gr demisti bizede bir haftada 120gr almisiz :)Maşallah :) 1 bucuk hafta önce doktorum 250 gr dedi bakalım insallah büyümüştür önümüzdeki hafta :)
Ne güzeeeeelSelam kizlarrrrbiz detayli ultrasondan ciktik geldik. Rabbime binlerce sukurler olsun ki hersey tum degerler normal cikti. Darisi randevu bekleyenlerin basina. Stresten atesim cikti evham yaptim her iki bebek de iyi. 23 cm olmuslar birisi 330 gr digeri 370 gr olmus ikizlerin aralarinda boyle deger farklari olabiliyormus. Dr servikal uzunlugu olctu 4cm dedi ben de sordum ozellikle 'onceden 4.5cm 5.5cm idi degisebiliyor mu ? ' diye. Degisir dedi bebeklerin buyumesi vs etkileniyor dedi. 4 cm cok iyi bir deger dedi. Valla bir ton deger gecti el kol bobrek burun beyin kalp uyluk ne varsa gorduk :) bir saate yakin surdu. Bir ara bebisin birisi yuzustu durdugu icin bobregin tekini goremedi beni wcye gonderdi biraz da yuru dedi. Yurudum ettim geldim baktim dönmus bizim kizce :) neyse onu da gorduk. Dr cok iyi cok ilgili bir perinatolog. Sagolsun . Sabahlari el parmaklarim kasilmis bir halde kalkiyorum cok agrili bir sekilde ellerimi acabiliyorum. Odemden olurmus. Gece el icin ateller var onlardan takabilirsin dedi. Bakalim idare edicez artik. bir de bu bebilerin ellerini agzina goturmeleri nedir ya ekrandan seve seve öldüm sonra kendi dr umun bos bir anini yakaladim onun oraya girdim sirt agrisi vs sordum acaba kalsiyum destegi vs mi verse bana diye 'yapacak birsey yok. Kalsiyum vs hic yogurt et vs yiyemeyenler icin. Magnezyumu icmeye devam et. Bu haftalarda tek gebelikleri bile dusununce 350 gr bebek tasiniyor onlarin da agriyor seninkinin agrimasi cok cok normal 'dedi. E bebek de vs satilan gebeler icin kemer alabilirsin bel destegi dedi
Sizin de aklinizda olsun. Akinti kokusuz ve yanmasiz ise sikinti yok dedi yine. Bu sefer tartilmadigim icin laf edemedi bana
Canim şekerin varsa bebek için sıkıntı, bunu da şeker yüklemesi yaptirmadan anlamak pek mümkün degil gizli seker de olabilir çünkü. Kadin dogumcular da bu konuda canan karataya dava actilar diye biliyorum. Yillardir canan karatay tarzi besleniyorsan gerçekten şeker sifirsa hayatinda yaptirmayabilirsin bencekızlar ayrıntılı ultrason için ankarada eyüp ekicide gün aldım.haftaya gidecem insallah.cok heyecanlıyım.mustafa salih aralık ayına kadar doluymus.buarada doktorum seker yüklemesi de yapılacak dedi.szlerde yaptırdınızmı seker yüklemesi.canan karatayın bir acıklaması vardı hamilelikte seker yüklemesi gereksiz diye.sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda
Canan Karataya hala inanıyor musunuz yaakızlar ayrıntılı ultrason için ankarada eyüp ekicide gün aldım.haftaya gidecem insallah.cok heyecanlıyım.mustafa salih aralık ayına kadar doluymus.buarada doktorum seker yüklemesi de yapılacak dedi.szlerde yaptırdınızmı seker yüklemesi.canan karatayın bir acıklaması vardı hamilelikte seker yüklemesi gereksiz diye.sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda
Kızlar Merhaba daha öncede sordum ama pek cevap veren olmadı yalnızca bir kişi cevapladi.Yorumlarınız beni rahatlaticak lütfen bir dk nizi ayırıp cevap yazabilirmisiniz? Ben su an 19 haftalık hamileyim haftaya cinsiyete bakılacak 12 haftalikken ikili tarama testi sırasında cinsiyeti %80 kiz cizgo var demislerdi sizce 12 haftayken erken bir tahmin degilmi neye göre söyleniyor. Böyle olup değişen varmi.Gonlumuzden erkek geciyor ama Rabbim hayırlı olanı nasip etsin.Haftaya kadar beklemek zor yorumlarınızı bekliyorum..
Çok çabuk büyüyorlar sanirim bu haftalarda gecen hafta 310gr demisti bizede bir haftada 120gr almisiz :)
Aynı fıkırdeyım ben canan karataya guvenmıyorum baska konulardada sacmaladıgını dusundugum için dıkkate almıyorumCanim şekerin varsa bebek için sıkıntı, bunu da şeker yüklemesi yaptirmadan anlamak pek mümkün degil gizli seker de olabilir çünkü. Kadin dogumcular da bu konuda canan karataya dava actilar diye biliyorum. Yillardir canan karatay tarzi besleniyorsan gerçekten şeker sifirsa hayatinda yaptirmayabilirsin bence
Benim 12 de erkek dedi hala erkek diyor canimKızlar Merhaba daha öncede sordum ama pek cevap veren olmadı yalnızca bir kişi cevapladi.Yorumlarınız beni rahatlaticak lütfen bir dk nizi ayırıp cevap yazabilirmisiniz? Ben su an 19 haftalık hamileyim haftaya cinsiyete bakılacak 12 haftalikken ikili tarama testi sırasında cinsiyeti %80 kiz cizgo var demislerdi sizce 12 haftayken erken bir tahmin degilmi neye göre söyleniyor. Böyle olup değişen varmi.Gonlumuzden erkek geciyor ama Rabbim hayırlı olanı nasip etsin.Haftaya kadar beklemek zor yorumlarınızı bekliyorum..
Bana da 12. haftada %80 erkek denmişti. 15. haftada kesinleşti. 12. hafta civarı erkek ve kız cinsel organları çok küçük olduğu için birbirine benziyormuş, özellikle kızlarda dudaklar çok büyük olup pipiye veya testise benzetilebiliyormuş. O yüzden %100 demiyorlar. Sağlıkla gelsinler de kız da aynı erkek deKızlar Merhaba daha öncede sordum ama pek cevap veren olmadı yalnızca bir kişi cevapladi.Yorumlarınız beni rahatlaticak lütfen bir dk nizi ayırıp cevap yazabilirmisiniz? Ben su an 19 haftalık hamileyim haftaya cinsiyete bakılacak 12 haftalikken ikili tarama testi sırasında cinsiyeti %80 kiz cizgo var demislerdi sizce 12 haftayken erken bir tahmin degilmi neye göre söyleniyor. Böyle olup değişen varmi.Gonlumuzden erkek geciyor ama Rabbim hayırlı olanı nasip etsin.Haftaya kadar beklemek zor yorumlarınızı bekliyorum..
Renkli denen de aynı sanırım damarları renkli bakıyor bide vesikalık poz veriyorO zaman renklide detaylı gibi bakıyorlarmı? Doktorum sadece renkli ultrasona gireceğimi söyledi
Bende bugün 72 görünce asıl şoku yaşadım hemn yuruyuslere ve tam buğday ekmeğine başladım durdurmaliyim :)Tetanoz asisini oldum sonunda hic aci filan hissetmedim ama 1-2 gun yanabilir dedi bugun banyo yapma dedi
Ayrica 68 kilo olmusum gorunce sok oldum hamileligin basindan beri 4-5 kilo almisim ama baskulde yanlis olcmus olabilir die dusundum yarin doktora gittigimde tekrar tartilacam hem ac karna daha iyi olur
Bizim doktorumuz 20.haftaya kadar söylemedi emin olmadan söylemiyeceğim diye. Geçen hafta söyledi cinsiyeti kız diye hem de ayrintili ultrasonda kız dediler. Seninde ayrintili da kesinleşir zaten cinsiyeti :)Kızlar Merhaba daha öncede sordum ama pek cevap veren olmadı yalnızca bir kişi cevapladi.Yorumlarınız beni rahatlaticak lütfen bir dk nizi ayırıp cevap yazabilirmisiniz? Ben su an 19 haftalık hamileyim haftaya cinsiyete bakılacak 12 haftalikken ikili tarama testi sırasında cinsiyeti %80 kiz cizgo var demislerdi sizce 12 haftayken erken bir tahmin degilmi neye göre söyleniyor. Böyle olup değişen varmi.Gonlumuzden erkek geciyor ama Rabbim hayırlı olanı nasip etsin.Haftaya kadar beklemek zor yorumlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?