2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
O zaman renklide detaylı gibi bakıyorlarmı? Doktorum sadece renkli ultrasona gireceğimi söyledi

Yaaa ben de bişeyler yapmayı düşünüyorum ama model lazım. Benim de pek bi fikrim yok iplerle ilgili. Modellere nerden bakıyorsun? Bi site falan var mı?

Ne güzeeeeel maşallah

Kızlar Merhaba daha öncede sordum ama pek cevap veren olmadı yalnızca bir kişi cevapladi.Yorumlarınız beni rahatlaticak lütfen bir dk nizi ayırıp cevap yazabilirmisiniz? Ben su an 19 haftalık hamileyim haftaya cinsiyete bakılacak 12 haftalikken ikili tarama testi sırasında cinsiyeti %80 kiz cizgo var demislerdi sizce 12 haftayken erken bir tahmin degilmi neye göre söyleniyor. Böyle olup değişen varmi.Gonlumuzden erkek geciyor ama Rabbim hayırlı olanı nasip etsin.Haftaya kadar beklemek zor yorumlarınızı bekliyorum..

Canim şekerin varsa bebek için sıkıntı, bunu da şeker yüklemesi yaptirmadan anlamak pek mümkün degil gizli seker de olabilir çünkü. Kadin dogumcular da bu konuda canan karataya dava actilar diye biliyorum. Yillardir canan karatay tarzi besleniyorsan gerçekten şeker sifirsa hayatinda yaptirmayabilirsin bence

Canan Karataya hala inanıyor musunuz yaa şaka ama bu şeker yüklemesi olayını ve diğer aşı,detaylı bana hiçbişey yapılmıyor

Tetanoz asisini oldum sonunda hic aci filan hissetmedim ama 1-2 gun yanabilir dedi bugun banyo yapma dedi
Ayrica 68 kilo olmusum gorunce sok oldum hamileligin basindan beri 4-5 kilo almisim ama baskulde yanlis olcmus olabilir die dusundum yarin doktora gittigimde tekrar tartilacam hem ac karna daha iyi olur

Benim 12 haftalikken söylendi 20. Haftadayim başka 2 doktor da erkek dedi. Şuana kadar değişmedi. 12. Haftada gittiğim doktor çok güvendiğim perinatolog prof.tu, cihazları da çok iyidi. 2 tanidigim da geneliklerinde ona gitmişlerdi onlara da hep 12. Haftada söylemiş ve doğru tutmuş, sonradan değişmemiş.

Nasıl besleniyorsunuz? Hangi gıdalara ağırlık vermek gerek? Ben bakliyat ve yaplı gıdalar yiyemiyorum safra kesemde taş oldugundan dolayı. Ben ağırlıgı yağsız etli yemekler ve meyve ye veriyorum. Birde en önemlisi beyin gelisimi için ne yemem gerek :/ protein ağırlıklı beslenmem gerek ama yumurtada yiyemiyorum.. Onun yerine süt içsem ılık hergün işe yararmı vitamin dengesini sağlamak istiyorum birde kızlar benim vücudum cok halsiz 5 dakika ayakta dursam sanki 100 km kosmusum gibi hissediyorum kalbim güm güm atıyor sizdede oluyormu?
Çok çabuk büyüyorlar sanirim bu haftalarda gecen hafta 310gr demisti bizede bir haftada 120gr almisiz :)

Aynı fıkırdeyım ben canan karataya guvenmıyorum baska konulardada sacmaladıgını dusundugum için dıkkate almıyorum

Benim 12 de erkek dedi hala erkek diyor canim

Bana da 12. haftada %80 erkek denmişti. 15. haftada kesinleşti. 12. hafta civarı erkek ve kız cinsel organları çok küçük olduğu için birbirine benziyormuş, özellikle kızlarda dudaklar çok büyük olup pipiye veya testise benzetilebiliyormuş. O yüzden %100 demiyorlar. Sağlıkla gelsinler de kız da aynı erkek de

Bende bugün 72 görünce asıl şoku yaşadım hemn yuruyuslere ve tam buğday ekmeğine başladım durdurmaliyim :)

Bizim doktorumuz 20.haftaya kadar söylemedi emin olmadan söylemiyeceğim diye. Geçen hafta söyledi cinsiyeti kız diye hem de ayrintili ultrasonda kız dediler. Seninde ayrintili da kesinleşir zaten cinsiyeti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…