2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Koreanmom@canım aynen senin gibiyim benim safra kesem ikinci gebeliğimin sonunda alındı ama ben 19artı 4 oldum son 10 gündür çok iştahsızım kan değerlerim ve şekerim düşmüş kan ilacını içemiyordum bende nasıl besleneceğimi bilmiyorum ama on dk ayakta dursam yoruluyorum

Yaaa ben de bişeyler yapmayı düşünüyorum ama model lazım. Benim de pek bi fikrim yok iplerle ilgili. Modellere nerden bakıyorsun? Bi site falan var mı?
kareli bebek battaniye yaz googleye bak ben kolay bişi ariyorum zaten:)
aşagıdaki gibi pembe beyaz düşünüyorum:)

Ben sebze ağirlikli besinler tuketiyorum daha cok çünkü et balık tavuk hala kokularindan dolayi fazla yiyemiyorum. Meyveyi severek yiyorum hergun. Yumurta bana da hala kokuyor, hergun süt icmeye ve yogurt yemeye calisiyorum. Halsizlik bende pek yok ama merdiven ciktigimda yada yuruyus yaptigimda artik cok cabuk yorulup nefes nefese kaliyorum.

Kizlar kilo durumlariniz ne alemde ? az cok kilodan herkes birseyler söylemis ama kimler kac kilo aldi şimdiye kadar.heralde rekor bendedir bu konuda

Hangi haftada alındı safra kesen? Yan etkisi olmadımı? Yani doktorum almasak daha iyi olur bebeğe etkisi var dedi bende aldırmak istemiyorum birde taş ve camurmu vardı? Bende her ikisi var bir kere ağrıdan hastaneye gittim 1 gün yattım değerlerim yükselmisti o günden beridir diyet yapıyorum cok sükür ağrım yok dikkat ettiğim için umarım küçülürler bir tanıdıgım var oda bizim gibiydi gecen hafta dogum yaptı aldırmadı oda halada aldırmam diyor yemesi düzelmiş birde kilo almamıs fazla o daha kötüydü haftada bir hastanedeymiş benim en büyük korkum patlaması ama aşırı yemek yemiyorum inşallah dayanırız :)

Canan Karataya hala inanıyor musunuz yaa şaka ama bu şeker yüklemesi olayını ve diğer aşı,detaylı bana hiçbişey yapılmıyor
Haber olsun diye bazı şeyleri fazla abartıp çıkardığını düşünüyorum açıkçası. Bi o mu insan sağlığını önemsiyor diğer doktorların hepsi mi paragöz
Kizlar kilo durumlariniz ne alemde ? az cok kilodan herkes birseyler söylemis ama kimler kac kilo aldi şimdiye kadar.heralde rekor bendedir bu konuda
Sabah akşam kilom arasında 2 kilo oynuyor, bir de başta kusmalardan verdiğim kiloları saymazsak 3 kilo aldım, ama onları da dahil edersek 5,5 falan Sonrası için korkuyorum artıyormuş kilo alma hızı..

Bende 63 tüm ilk zaman 61 e düşmüştüm bu hafta bi kilo alınca 66 ya dayandım anlaşılan 75 e kendimi alıştırsam iyi olacak

Ben korkudan süt bile içmiyorum yA bu durum ne olacak bilmiyorum
Laktozsuz süt siddetle öneririm bende icemiyordum gazdan sislnlktn yatamıodum smdi bu hafta icmeye basladm cok rahat ettim sna da süt yogurt gaz yapıo olabilir bi onu dene derm

Ben 7 kilo aldım rahatsizdim bi ay yatınca rekoru ben kaptım galiba :)
8 kilo aldm rekor bende malesef ki benden daha cok alan yoktur sanırım

3kg oldu, keşke daha az olsaydı
Benimkinin yaninda 3 kilo nedir ki :/

Ya bende vitamin kullanmaya baslayana kadar hic almamistim yani 13.haftaya kadar sonra vitamin bianda bana 3 kilo aldirdi 2 haftada sonra ilaci degistirdik baska ilaca gectiysekde üstüne demir felanda kullaninca cok aldim bide ben zaten yeni diyet sürecimi bitirmistim sanirm o yüzden de cabuk ve cok kilo aldim

Bende 63 tüm ilk zaman 61 e düşmüştüm bu hafta bi kilo alınca 66 ya dayandım anlaşılan 75 e kendimi alıştırsam iyi olacak
Finalim mi 75 olur diyosun canm ee 75 le bitirsen bile toplam 12 kilo almis oluyorsun ve bunu doktorlar normal kabul ediyor zaten üstü sıkıntı

Kızlar belki fikir olur bunların hepsi basit örnekler bende yapıcam ip almayı bekliyorum puffff illa çarşıya gitmem lazım mahrumiyet bölgesi konya resmen

Eklentiler

• 078d4c19646afacf443811d0105c032d.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 857326580006e8ee4462ce5199346ce1.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 41
  • ccfb5174afd1ea064f0d2fc38622d66d.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 45
  • a7f11374950b86a9dd9c88dbea398e31.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 38
  • d150cc135e3330cf9c25c920d5c1d464.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 41
Yaa işte bi de canım çekti ya hamileyim ben yiyeyim kafası da var :/
Kızlar belki fikir olur bunların hepsi basit örnekler bende yapıcam ip almayı bekliyorum puffff illa çarşıya gitmem lazım mahrumiyet bölgesi konya resmen
Çok güzeller de elimden gelmiyo hiç :) Ama arkadaşımın annesi elbise örmüş kıyamam minicik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…