Selam kizlarrrr
biz detayli ultrasondan ciktik geldik. Rabbime binlerce sukurler olsun ki hersey tum degerler normal cikti. Darisi randevu bekleyenlerin basina. Stresten atesim cikti evham yaptim
her iki bebek de iyi. 23 cm olmuslar birisi 330 gr digeri 370 gr olmus
ikizlerin aralarinda boyle deger farklari olabiliyormus. Dr servikal uzunlugu olctu 4cm dedi ben de sordum ozellikle 'onceden 4.5cm 5.5cm idi degisebiliyor mu ? ' diye. Degisir dedi bebeklerin buyumesi vs etkileniyor dedi. 4 cm cok iyi bir deger dedi. Valla bir ton deger gecti el kol bobrek burun beyin kalp uyluk ne varsa gorduk :) bir saate yakin surdu. Bir ara bebisin birisi yuzustu durdugu icin bobregin tekini goremedi beni wcye gonderdi biraz da yuru dedi. Yurudum ettim geldim baktim dönmus bizim kizce :) neyse onu da gorduk. Dr cok iyi cok ilgili bir perinatolog. Sagolsun . Sabahlari el parmaklarim kasilmis bir halde kalkiyorum cok agrili bir sekilde ellerimi acabiliyorum. Odemden olurmus. Gece el icin ateller var onlardan takabilirsin dedi. Bakalim idare edicez artik. bir de bu bebilerin ellerini agzina goturmeleri nedir ya ekrandan seve seve öldüm
sonra kendi dr umun bos bir anini yakaladim onun oraya girdim sirt agrisi vs sordum acaba kalsiyum destegi vs mi verse bana diye 'yapacak birsey yok. Kalsiyum vs hic yogurt et vs yiyemeyenler icin. Magnezyumu icmeye devam et. Bu haftalarda tek gebelikleri bile dusununce 350 gr bebek tasiniyor onlarin da agriyor seninkinin agrimasi cok cok normal
'dedi. E bebek de vs satilan gebeler icin kemer alabilirsin bel destegi dedi
Sizin de aklinizda olsun. Akinti kokusuz ve yanmasiz ise sikinti yok dedi yine. Bu sefer tartilmadigim icin laf edemedi bana