2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar kilo durumlariniz ne alemde ? az cok kilodan herkes birseyler söylemis ama kimler kac kilo aldi şimdiye kadar.heralde rekor bendedir bu konuda
Ben sarece 3.ayda sırf yattığım ve mide bulantısını dindirsin diye ekmek yediğim için 3 kilo aldım,ama hiç kıpırdamadım nerdeyse. Bu ay hiç eklememiştim ama eşim geldi5 günde 1 kilo kattı gittidoğumu mart başı olanlar nerdeyse 6 ayı tamamlayacak,asıl kilo alımı bundan sonraymış ama. Umarım çok tombikleşmeyiz. Ben hedef koydum kendime, 6.ayın sonuna kadar kilo alımına dur diycem

Ya bende diyetten yeni çıktigim için tatliyi çikolatayı asiri özledim sık sık yiyince böyle oldu tabi
Dikkat etmek lazım da, olmuyo ki işte insan tutamıyor. Ben hayatımda böyle iştahlı yemek yemedim Bi de ya aşerdiysem şimdi, belki bebek istedi diyip daha bi yiyesim geliyor. Amaan diyorum başka zaman durursun şimdi vakti değil diyorum bi de. Ne güzel destek olurum dimi

Masallah canim ikizlerine,gecmis olsun

Nasıl başarılı olacaksın bize de ilham versene 5 bitti 6. aydayız artık, oradan sonrası beni de korkutuyor valla

Nasıl başarılı olacaksın bize de ilham versene 5 bitti 6. aydayız artık, oradan sonrası beni de korkutuyor valla
Spor yapıyorum,evde koşu bandı var,bisiklet var onları kullanıyorum. İş yerimde merdivenlerden in çık yapıyorum sürekli. Tatlıdan tiksindim hamilelikle birlikte,ekmekten de son bir aydır. Bu alışkanlıklarıma sahip çıkarak başarmayı düşünüyorum ama,bakalım:)

Tatlı yok o bile yeter Ben bütün gün oturuyorum iş gereği, eh gırtlağımı da tutamıyorum.. Kaçınılmaz sonum belli gibi

Cok tesekkurler arkadaslar icim rahatladi bazilarinin suyu erken geliomus ya oyle bir sey olabilir mi die tereddut ettim gerci o suyla bu akinti benzer mi onuda bilmiyorumda pimpiriklendim yine
O su oyle olmuyor canim ben sana soyliym:) şarr diye akiyo seffaf renkte bildigin su kivami icerisinde de beyaz kremsi seyler oluyor bebegin cildindeki verniks yani.

7 kilo aldim ben de. 3 kilo nedir gerçekten :))

Tatlı yok o bile yeter Ben bütün gün oturuyorum iş gereği, eh gırtlağımı da tutamıyorum.. Kaçınılmaz sonum belli gibi
Benim işim de sürekli oturarak ama işte arada wc yi bahane ediyorum kalkıp dolaşıyorum,oda içinde bile aşağı yukarı yürüyorum bazen. Bi de ben yanlızım. İnsanın canı pek bişey yemek istemiyor bi başına. Eminim eşim yanımda olsa haftada 1 eklerdim ben de
Sen de belli bi saatten sonra falan dikkat etsen. Bu arada senin kaç kilo? Ben kaçırdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…