2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben 5.5 numara tıgla Alize superlana maxi iple yapıyorum bir zincir bir sık iğne şeklinde çok kolay 5 6 günde kolaylıkla biter

esmerm91 60 la hamile kaldım -1 kilodaym canm 59 kiloyum 56 ya kdr düstüm kusmalar hala dewam ara ara bulantı war ilac iciom hala

7 kilo aldim ben de. 3 kilo nedir gerçekten :))
Olsun sen 3 canlısın
Ya evet yalnız olunca ben de es geçiyorum bazen, sonra pişman olup nasıl yemem bebeğime lazım diyip 10da yemek yiyorum Düzen şahane.. Ben 55,5tum, 53,5a düştüm, şu an 58,5 ve üzeri herhangi bir şey olabilirim çıkmıyorum tartıya

E daha nolsun kızııım 3 kilo yani 6 ayda..asıl sen bana akıl ver nasıl tamamlarım 6 ayı 4 kiloyla:) bu arada ben de korka korka çıkıyorum tartıya bi daha her ay sonunda tartılıcam bakalım

Valla onlar iyi olsunlarda tek sıkıntı kilo alimimiz olsun aman.ben bebegime ulasabilmek icin o aldigim hormon ilaclariyla öyle cok kilo aldim ki ama sonuc koca bir sifirdi..simdi Rabbim mucizemi nasip etmis onun icin kilo almisim hic umrumda değil aslinda.yeterki onu saglikla kucağıma alayim.eminim burdaki herkes icin durum aynidir simdi diyeceksin ki madem öyle ne sordun diyeceksin ama yinede merak ettm kim kac kilo aldi diye :)

Hmm sonuc itibariyle 4 kilo aldin yani öyle mi ? eşin isi dolayısiyla mi senden uzakta canm yoksa sen annenlern yaninda felanmisin ?

Kızlar belki fikir olur bunların hepsi basit örnekler bende yapıcam ip almayı bekliyorum puffff illa çarşıya gitmem lazım mahrumiyet bölgesi konya resmen
Çooook güzeller life ben de böyle bişeyler düşünüyordum ama az önce ablamla konuştum, ağzına falan kaçar tüyü,başına iş açma dedi. Acaba sade pamuk,penye battaniye alıp üzerine kuşlu,çiçekli işlemeler mi yapsak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…