2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hmm sonuc itibariyle 4 kilo aldin yani öyle mi ? eşin isi dolayısiyla mi senden uzakta canm yoksa sen annenlern yaninda felanmisin ?
Evet 4 kilo:) ikimiz de iş dolayısıyla farklı ülkelerdeyiz. Resmi görev. Ben Suudi Arabistan o Almanya. Arada 5 bin küsür km var

E daha nolsun kızııım 3 kilo yani 6 ayda..asıl sen bana akıl ver nasıl tamamlarım 6 ayı 4 kiloyla:) bu arada ben de korka korka çıkıyorum tartıya bi daha her ay sonunda tartılıcam bakalım
Hahah ama şimdi görüntüde öyle dee verdiğim kiloları da hesaba katarsak nolacak Bana uyma rahat tamamlarsın bence
Yok canım niye diyeyim merak ediyoruz hepimiz. Tabiki sağlıkları önce gelir. Ama kendime de dikkat edebilmek isterdim bir yandan. Baktık aldı başını gitti kilolar, artık minikler doğunca emzirme zamanları geçince bi çekidüzen verilir ne diyeyim, sağlık olarak sorun çıkarmasın fazla kilolar yeter

Ehehehe hakkaten yaaa..tabi ki bebekler sağlıklı doğsun da kilo da neymiş ama kadınız işte çıkıntıları,ekstra kiloları düşününce bi afakanlar basıyo

Ohh masallah çok iyi canm

8 kilo aldm canm bunun 3 kilosu 2 haftada geldi vitamin ilaciyla.ve suan vücudumda ödem de var malesef
E ama senin ilaçlar,ödem etkili olmuş,boşversene yaaa eminim o yavruları kucağımıza aldığımızda ne kilosuymuş kafamıza takmışız diycez

Kız olurmu hiç alemsin penye pattaniyeye sarıp öyle sarılıyo bide bebeğin ağzına sokmuyoruz ki pattaniyeler tüy dökmez zaten çok kullanışlı sıcak tutar ben yapıcam birtane minik erkekime benim yeğenlere hep yapıldı gezmede çok güzel oluyor böyle örgü birşey burda pek bi havalı duruyo el emeği olduğu için

Ben de evdeki tartıya göre 4 kg aldım sanırım. Bakalım 15 gün sonra kontrol var doktora göre kaç almış olacağım :)

Bende dun ilk dozu oldum ttetaoz ilk once hhicbisey hissetmedim ama gece kolum cok agridi simdi de idare ediyorum 2. doz icin 5 aralik a gun verdiler 24. haftaya kadar ilk doz yapilabiliyormus haberiniz olsun
Canım benimde ilk doz aşı vurulduğumda 3-4 gün ağrı yapmıştı ama 2. Dozu pazartesi günü yaptırdım hiç ağrı yapmadı. İnşallah sizinde öyle olur .

Canım hiç sorma eşimle kışlık pardesu almaya gittik üç beden büyük verdiler Marta kadar ancak dediler sonra getir daralticaz dediler zaten olmuşum 72 kilo kendimi içinde 85 gibi görüyorum

Oy maşallah cimcimelere :)) Ne güzel çok da fark yok hem aralarında. Maşallah güzel güzel geçinsinler iki kardeş :) Sende hareketler de çifter çifter gelir tabi

Evet evet hareketler cifter cifter :) sag sol Allah ne verdiyse hepsine masallah Rabbim nazarlardan korusun

Ayyy ben hiç bişey bilmiyorum walla bi de ablama kundak dedim, kundak için sarmalık bişeyler dedim karşıdan kahkakayı bastı, çöl sıcağında çocuğu çatlatacak mısın diye
Neyse ki annem gelecek,bana kalırsa yandı yavrucak

Amaan diyetisyene gider 2 3 ayda veririz ne var ki diyetisyen kontrolünde harika kilolar veriliyor

Gozun aydin canim ay ne guzeldir ya bn 1 taneyi gorunce icim bir tuhaf oluyordu sevincten ucuyorum sen 2 tane birden goruyorsun her gittinde :)
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)
Ayyy cnm evet cok tuhaf bir duygu. Rabbim nasip etti hele boyle uzun uzun kontrol olunca bakmaya doyamiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…