2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aman yarabbi resmi görev nedir acaba ne kaa merakliyim dimi
Türkiye'de kamu çalışanıyız normalde. Geçici süreliğine yurtdışı görevdeyiz. Amirler izin vermediği sürece yerinden kıpırdayamıyorsun. Mesela ben hamilelik nedeniyle "bana acıyın istifamı kabul edin dedim. Yok daha neler dediler otur oturduğun yerde seni göndersek şu yoklukta yerine kimi getircez dediler

Ehehehe hakkaten yaaa..tabi ki bebekler sağlıklı doğsun da kilo da neymiş ama kadınız işte çıkıntıları,ekstra kiloları düşününce bi afakanlar basıyo
Bende tam yeni zayiflamisken tadina bile varamadan üstüne hamile kaldim hooop geri aldim yarisini

E ama senin ilaçlar,ödem etkili olmuş,boşversene yaaa eminim o yavruları kucağımıza aldığımızda ne kilosuymuş kafamıza takmışız diycez
Aynen ya yeterki minnoslari bi kucagimiza alalim gerisi bos

Walla ilk defa deniycem, tutarsa kargolarım sizin için de adreslere
Ayy tatlm teşekkür ederim

Hadi gozumuz aydin caniimmmm cok heyecanli bi gundu . Valla evham yaptim heralde atesim cikti falan :) Rabbime sukurler olsun. Gazi Beyi yine yakaladik desene ben de daldim valla ama cok ygundu bugun hatta kendileri bile burasi saglik ocagi gibi dimi falan diyorlar ben de ayin 4 une alicam illa denk dusucem seninle

Canım hiç sorma eşimle kışlık pardesu almaya gittik üç beden büyük verdiler Marta kadar ancak dediler sonra getir daralticaz dediler zaten olmuşum 72 kilo kendimi içinde 85 gibi görüyorum
Ya bu dönemde de pardüse kaban felan almak ne kadar büyük dert tam bedenini alsan hamilelik sonuna kadar nasil giyceksin tam almasan doğum sonrasi sikinti :/

Sagol canimmmm tup bebek bunlar kuzum
Ayy yerim ben o kuzulari Allahm saglikla kucagina almayida nasip etsin inşallah

Kızlar 56ile hamile kaldım. Kusmalarla 53e düştüm.şimdi ise 58,5 kiloyum.çok mu almışım?

Bambu ve %100pamuk bebek ipleri var canim. Bir de onla örülen battaniyelerin arka kismini penye kumaş ile kapliyorlar uygun renkte, o kumasin bir adi var ama hatirlayamadim :)

Bambu ve %100pamuk bebek ipleri var canim. Bir de onla örülen battaniyelerin arka kismini penye kumaş ile kapliyorlar uygun renkte, o kumasin bir adi var ama hatirlayamadim :)
Heh çok iyi oldu bak bu bambu iplik fikri. Hem onlar çok sıcak da tutuyor. Çok teşekkür ederim

saol canim umarim onemsizdir .ben de yarin watsaptan sonucun fotosunu yollucam bakalim

kızlar detaylı ultrasona gireniniz var mı normal ultrasondan farkı ne
Ben girdim kendi çapımda. Büyük şehirlerde perinatologlar ayrıntılı ve güzel bir şekilde bakıyorlar galiba ama pahalı da oluyor. Ben küçük bir şehirde yaşadığım için radyoloji uzmanı baktı ama 10 dakikacık Bir de bana çok biliyormuş gibi miyom var dedi. Kendi doktoruma gittim adam şok oldu kim baktı diye. Yani ayrıntılıdan hiçbir şey anlamadım. Yüzünü gösterir diye bekledim onu bile zor gösterdi. Kendi doktorum her muayenede daha ayrıntılı gösteriyordu. O yüzden ayrıntılıdan hiçbir şey anlamadım.

Korkma canım inşallah bişey olmaz doğumdan sonra alındı benimki çünkü iltihap vardı karaciğer enzimlerim bozuk çıkıyordu sancı yapıyordu sonunda acilden yatış yaptılar ve ameliyat oldum çikolata yağlı yemekler limon ve yumurta zararı var diye biliyorum

Anladım benimde iltihap vardı 14. Haftamda simdi iyi çok şükür sancıları çok kötü allah bir daha yaşatmasın ağrı cektinmi ameliyat sonrası?

Ahaahhahaa aciyin bana ha Türkiye'de nerde yasiyodun canm ne zamandir ordasin ?

Ay sorma ya valla bi denk gelemedik inşallah bu sefer ya :) doğurmadan denk gelseydik iyiydi bugün çok kalabalıktı ya inanılmaz... bana da oluş hanım çok hayvanlı çift bunlar aZcık sakin olun felan dedi bnde çok evham yapıyorum ama şükür herşey iyi Rabbim böyle devamını nasip etsin inşallah ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…