2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben kullanıyorum Can'ım ben şimdilik göbeğe devam ben ama başlarda kola çok yapmıştım yalnız bacağa bşr kere yaptım onda da çok acıdı yapamadın sanırım
Bende kullanıyorum canım ilk gunden karnıma yapıyorum, hergun bitane aynı saatde sizde nasıl? Hergunmu kullanıyorsunuz?

Kizlar kilo durumlariniz ne alemde ? az cok kilodan herkes birseyler söylemis ama kimler kac kilo aldi şimdiye kadar.heralde rekor bendedir bu konuda
Ben 47ydim suan 54 oldum ama en çok kiloyu bu ay aldım nasıl oldu anlamadm 1 ay önce gittiğimde 50 kiloydum bakalm doktor ne dicek ayda 4 kiloya :) siz kaç kilo aldınızki

Ben 54 le hamile kaldım. Şuan 61 kiloyum, dr her gittiğimde çok kilo alıyorsun dedi. Son 1 ay çok dikkat ettim , kilo almamak için, takıntı yapmıştım,hergün tartıya çıkıyordum ama yinede 2 kilo aldım. Kendi kendime yeter , kısıktlamıcam kendimi ,kaç kilo alırsam alırım bebişim sağlıklı olsun yeter.dedim

Evet canim esimin ailesinin adetinde oyle oluyor bebis yaninda sen geceliklerinle yataginda oturuyosun :)

Ben 47ydim suan 54 oldum ama en çok kiloyu bu ay aldım nasıl oldu anlamadm 1 ay önce gittiğimde 50 kiloydum bakalm doktor ne dicek ayda 4 kiloya :) siz kaç kilo aldınızki

58 ile hamile kaldim ilk 3.5 ay hic kilo almadim ama suan 65 im.. 7 kilo hangi ara aldim bilmiyorum. Sanirim gun gun aliyorum tatliyo falan fazla kacirdim bide doyma yetimi kaybettim

Hahaha bak dediğin gibi oldu benim de ilk üç ay ekşiciydim, şimdide benim kız baya enerji sarfedip geri istiyor herhalde, çok tatlı istemeye başladım

Ayy bende ilk aylarda tatli diyince bile midem kalkiyodu şimdi hamuduyla goturuyorum ve normalde sevmem tatliyi aramam.. her gece serbetliler cikolatalar havada ucusuyor

58 ile hamile kaldim ilk 3.5 ay hic kilo almadim ama suan 65 im.. 7 kilo hangi ara aldim bilmiyorum. Sanirim gun gun aliyorum tatliyo falan fazla kacirdim bide doyma yetimi kaybettim
Ya ben aslında çok yemiyorum nasıl kilo aldıgıma sasırıyorum eskiden yesemde almıodum şmdi su içsem yarıyor kıvamındayım sizle aynı kilomuz doktor bişe diyormu ben çook zayıf başladığım için doktorum şmdilik bişe demiyor ama bu gdişle azarı işitcez

Esas en çok kilo alınan aya giriyoruz yedinci ayda haftada bi kilo almıştım ve aynı yediğin halde

Kızlar dayanamadım bınu da aldım şimdiden çok erken ama ilk gebeliğimde hiç alışveriş yapamamıştım şimdi saldım kendimi inşallah sağlıckla kullanmayı nasip et allahımm
Allahımmm kızına da var ne kadaaar sevimli. Güle güle kullan ayrıca sefan olsun böyle şeylerin içinde kalması çok fena. Ben de iki gecelik takımına 300 baydım walla

Kizlar kilo durumlariniz ne alemde ? az cok kilodan herkes birseyler söylemis ama kimler kac kilo aldi şimdiye kadar.heralde rekor bendedir bu konuda
Bende 60 la hamile kaldım 59a duştum şimdi 61 oldm ama tartılmaya korkuyorum iki gündür abarttım.hedefim 69inşallah daha fazla almam ama sanki 72-73 u gorucem gibi hissediyorum

Esas en çok kilo alınan aya giriyoruz yedinci ayda haftada bi kilo almıştım ve aynı yediğin halde
Hadi yaa korkutma beni..nedense gobeğimin şişmesi değil ama kilo almak korkutuyo beni.daha 5. Ayımı dolduruyorum 2 kg aldm sanırım ama hızlanıyo almam

Baya zayifmissin canm sen artik o kadar zayifligada doktor bisey demesin yani bi zahmet bende toplamda 8 kilo aldm

Ya bu doktorlarida anlamiyorum tamam dikkat et felan de ama kizmalarini anlamıyorum aman bebislerimiz saglikli olsun da gercekten kiloyu nasilsa veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…