- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.781
Sende bana yakin almissin bende 8 kilo aldm ama hangi ara aldim anlamis degilim gerci çikolata felan cok yer oldum da bide vitamine ilk basladigimda 3 kilo aldm ilk kilo alimimdi zaten sonrasi nasıl geldi hic anlamadm58 ile hamile kaldim ilk 3.5 ay hic kilo almadim ama suan 65 im.. 7 kilo hangi ara aldim bilmiyorum. Sanirim gun gun aliyorum tatliyo falan fazla kacirdim bide doyma yetimi kaybettim
Allah güle güle kullanmayi nasip etsin inşallah cok seker :)Kızlar dayanamadım bınu da aldım şimdiden çok erken ama ilk gebeliğimde hiç alışveriş yapamamıştım şimdi saldım kendimi inşallah sağlıckla kullanmayı nasip et allahımm
Aaa ne güzel düştüğünü saymazsak 1 kilo almissin daha ve sanirim grupta en az kiloyu alan tek kişisin :)Bende 60 la hamile kaldım 59a duştum şimdi 61 oldm ama tartılmaya korkuyorum iki gündür abarttım.hedefim 69inşallah daha fazla almam ama sanki 72-73 u gorucem gibi hissediyorum
Ben aynı saatte yapmıyorum ne zaman aklıma gelirse günde bir taneBende kullanıyorum canım ilk gunden karnıma yapıyorum, hergun bitane aynı saatde sizde nasıl? Hergunmu kullanıyorsunuz?
Okuyalım canım cok uzuldum ama kardesimde annem usg ye hıc gırmedi seneler sonra yası 21 iken beyın boyun mr cekıldı boyundan kaynaklı ve dogumsal anne karnında olan kıstleri goruldu sorun yok bunlarda takıp ediliyo uzme kendını dualarımdasın Gecmıs olsunMerhaba canlar. Allah herkese güzel dogumlar nasip eylesin. Hz Fatimanin ruhuna fatiha okuyalım insaallah hergun. Detayli ultrasonda bebegimin kafasinda kistler gorundu cok üzgünüm. Rabbim saglikli olsun evlatlarmiz ..
Bornovadayim bnde cnm:)) buaralar pek bi kosturmaca geciyor bnm ama en kisa zmnda gidip bakicam..Evet canim sen neresindesin bak bak hos seyler var yenileri gelecek diyordu kadin
Cook sevindim senin adina, ne tatlidir 2 tane birden gormesi. cifte mutlanmasiSelam kizlarrrrbiz detayli ultrasondan ciktik geldik. Rabbime binlerce sukurler olsun ki hersey tum degerler normal cikti. Darisi randevu bekleyenlerin basina. Stresten atesim cikti evham yaptim her iki bebek de iyi. 23 cm olmuslar birisi 330 gr digeri 370 gr olmus ikizlerin aralarinda boyle deger farklari olabiliyormus. Dr servikal uzunlugu olctu 4cm dedi ben de sordum ozellikle 'onceden 4.5cm 5.5cm idi degisebiliyor mu ? ' diye. Degisir dedi bebeklerin buyumesi vs etkileniyor dedi. 4 cm cok iyi bir deger dedi. Valla bir ton deger gecti el kol bobrek burun beyin kalp uyluk ne varsa gorduk :) bir saate yakin surdu. Bir ara bebisin birisi yuzustu durdugu icin bobregin tekini goremedi beni wcye gonderdi biraz da yuru dedi. Yurudum ettim geldim baktim dönmus bizim kizce :) neyse onu da gorduk. Dr cok iyi cok ilgili bir perinatolog. Sagolsun . Sabahlari el parmaklarim kasilmis bir halde kalkiyorum cok agrili bir sekilde ellerimi acabiliyorum. Odemden olurmus. Gece el icin ateller var onlardan takabilirsin dedi. Bakalim idare edicez artik. bir de bu bebilerin ellerini agzina goturmeleri nedir ya ekrandan seve seve öldüm sonra kendi dr umun bos bir anini yakaladim onun oraya girdim sirt agrisi vs sordum acaba kalsiyum destegi vs mi verse bana diye 'yapacak birsey yok. Kalsiyum vs hic yogurt et vs yiyemeyenler icin. Magnezyumu icmeye devam et. Bu haftalarda tek gebelikleri bile dusununce 350 gr bebek tasiniyor onlarin da agriyor seninkinin agrimasi cok cok normal 'dedi. E bebek de vs satilan gebeler icin kemer alabilirsin bel destegi dedi
Sizin de aklinizda olsun. Akinti kokusuz ve yanmasiz ise sikinti yok dedi yine. Bu sefer tartilmadigim icin laf edemedi bana
Yaaa ben de bişeyler yapmayı düşünüyorum ama model lazım. Benim de pek bi fikrim yok iplerle ilgili. Modellere nerden bakıyorsun? Bi site falan var mı?
Kizlar kilo durumlariniz ne alemde ? az cok kilodan herkes birseyler söylemis ama kimler kac kilo aldi şimdiye kadar.heralde rekor bendedir bu konuda
Kızlar bakın ben kuzuma şöyle bi oyuncak yapmayı düşünüyorum
Ahahahaha son kontrolde doktora kilo mu söylüyorum onda 70 yaziyodu 1 ay sonraki kontrolüm oldugu icin dedm simdi yemek yedimde geldim ben sabahki ac kilo mu söylesem de onu yazsaniz olmaz mi dedm 73 düm sabah ac karnina dedm yinede kabul etmedi tartiya bi ciktm 764.5son bikac haftaya kadar ben de sadece 2,5 kiloydum. Elevit basladiktan sonra yememde degisiklik yapmadigim halde almaya basladim. Hic ona yormamistim ama heralde dedigin gibi vitaminle bi ilgisi var. Hayir ben simdi sabah ac karnina, kiyafetsiz falan tartiliyorum. Pazartesi kontrolde doktor gelcek bissuru kislik kiyafetle tok halimle tartcak moralimi bozcak. Simdi icin korkum yok da ilerde abartili bir noktaya gelirse bebisin sagligina etkisi olmasin diye endiseler. Yoksa kilo verilir elbet bir sekil. Gerekirse hamile diyeti falan takilcaz artik yapcak bisey yok.
Masallah minige bence gayet iyi canmKızlar dün yazamadim internet çok kötüydü kontrolümuz cok güzel geçti minigim dün hiç durmadı :) ben uyur sanmiştim ama nafile cok hareketliydi doktor maşallah çok hareketli durmuyor dedidoktor herşey yolunda dedi :) bu arada kızlar bebeğim 550 gram sizce az mı? Boyuda 27 cm
En sondayım ya tarih olarak ondandr 1 ay sonra gör bide sen beniAaa ne güzel düştüğünü saymazsak 1 kilo almissin daha ve sanirim grupta en az kiloyu alan tek kişisin :)
Yok yok kontrollü gidenlerdesin sende belli :) 1 ay sonrada tas catlasin toplam 3 kilo almis olursun senEn sondayım ya tarih olarak ondandr 1 ay sonra gör bide sen beni
Hah iste kesin bende de oyle olcak, dinletemezsin de tabi, gordugume mi inaniyim bakislari var. Bi de burdakilerin ingilizcesi de pek yok, zati anlascaz diye catliyorum. Birakirim oyle sansin napalimAhahahaha son kontrolde doktora kilo mu söylüyorum onda 70 yaziyodu 1 ay sonraki kontrolüm oldugu icin dedm simdi yemek yedimde geldim ben sabahki ac kilo mu söylesem de onu yazsaniz olmaz mi dedm 73 düm sabah ac karnina dedm yinede kabul etmedi tartiya bi ciktm 76
Bi kuzu yedin de geldin heralde 3 kilo fark mi olur diyoee dedim üstüm kalin ayakkabi var arti cok tokum olsun o kadar dedysem de kabul etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?