2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
58 ile hamile kaldim ilk 3.5 ay hic kilo almadim ama suan 65 im.. 7 kilo hangi ara aldim bilmiyorum. Sanirim gun gun aliyorum tatliyo falan fazla kacirdim bide doyma yetimi kaybettim
Sende bana yakin almissin bende 8 kilo aldm ama hangi ara aldim anlamis degilim gerci çikolata felan cok yer oldum da bide vitamine ilk basladigimda 3 kilo aldm ilk kilo alimimdi zaten sonrasi nasıl geldi hic anlamadm

Kızlar dayanamadım bınu da aldım şimdiden çok erken ama ilk gebeliğimde hiç alışveriş yapamamıştım şimdi saldım kendimi inşallah sağlıckla kullanmayı nasip et allahımm
Allah güle güle kullanmayi nasip etsin inşallah cok seker :)

Bende 60 la hamile kaldım 59a duştum şimdi 61 oldm ama tartılmaya korkuyorum iki gündür abarttım.hedefim 69inşallah daha fazla almam ama sanki 72-73 u gorucem gibi hissediyorum
Aaa ne güzel düştüğünü saymazsak 1 kilo almissin daha ve sanirim grupta en az kiloyu alan tek kişisin :)

Merhaba canlar. Allah herkese güzel dogumlar nasip eylesin. Hz Fatimanin ruhuna fatiha okuyalım insaallah hergun. Detayli ultrasonda bebegimin kafasinda kistler gorundu cok üzgünüm. Rabbim saglikli olsun evlatlarmiz ..

Merhaba canlar. Allah herkese güzel dogumlar nasip eylesin. Hz Fatimanin ruhuna fatiha okuyalım insaallah hergun. Detayli ultrasonda bebegimin kafasinda kistler gorundu cok üzgünüm. Rabbim saglikli olsun evlatlarmiz ..
Okuyalım canım cok uzuldum ama kardesimde annem usg ye hıc gırmedi seneler sonra yası 21 iken beyın boyun mr cekıldı boyundan kaynaklı ve dogumsal anne karnında olan kıstleri goruldu sorun yok bunlarda takıp ediliyo uzme kendını dualarımdasın Gecmıs olsun

Saat farki cok fena sey. Siz aksam yemeginizi yemeden yatiyorum butun konusmalari kaciriyorum. Hayir bi de merakliyim sabah sabah 30 sayfa falan okudum heralde

Cook sevindim senin adina, ne tatlidir 2 tane birden gormesi. cifte mutlanmasi Benim de sirtim 1 haftadir acayip agriyor. O kemerlerden almayi dusunuyorum. Simdilik hamile yastiklarindan aldim, U seklinde olanlardan. Bas kismi ve yan parcalari birbirinden ayrilabiliyor. Yanlardan birini sirtima, belimin altina destek yapiyorum geceleri cok iyi geliyor.

Yaaa ben de bişeyler yapmayı düşünüyorum ama model lazım. Benim de pek bi fikrim yok iplerle ilgili. Modellere nerden bakıyorsun? Bi site falan var mı?

Pinterest'i de deneyebilirsin. Cok tatli modeller bulmustum en son baktigimda.

Kizlar kilo durumlariniz ne alemde ? az cok kilodan herkes birseyler söylemis ama kimler kac kilo aldi şimdiye kadar.heralde rekor bendedir bu konuda

4.5 son bikac haftaya kadar ben de sadece 2,5 kiloydum. Elevit basladiktan sonra yememde degisiklik yapmadigim halde almaya basladim. Hic ona yormamistim ama heralde dedigin gibi vitaminle bi ilgisi var. Hayir ben simdi sabah ac karnina, kiyafetsiz falan tartiliyorum. Pazartesi kontrolde doktor gelcek bissuru kislik kiyafetle tok halimle tartcak moralimi bozcak. Simdi icin korkum yok da ilerde abartili bir noktaya gelirse bebisin sagligina etkisi olmasin diye endiseler. Yoksa kilo verilir elbet bir sekil. Gerekirse hamile diyeti falan takilcaz artik yapcak bisey yok.

Kızlar bakın ben kuzuma şöyle bi oyuncak yapmayı düşünüyorum

Bayildim bayildim bayildim Cok tatliymis, dolgusunu neyle yapcaksin?

esmerm91 evet:)
Y ysmdry iç dolgusunu mu diyorsun? Onu söylüyorsan pamuk,sünger karışımı bişey kullanırım sanırım,bulursam tabi:)
Bu arada sen nerdesin? Profilde Çin gözüküyor ama

Geçmiş Olsun kızlar. Bu safra kesesi iltihabı gebelikte görülen yaygın bir şey sanırım. Bizim komşuda da olmuştu ama şükür gebelikten sonra geçti. Annelik bu yüzden kutsal, ana rahmine düştüklerinden beri hepimiz farklı konular için endişe ediyoruz, Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...

Günaydın kızlar dün kontrole gittim bebeğim 269 gr 18.4 cm düşük mu yaa kız olduğu icin mi yoksa besleyemedimmi herşeyden de yiyorum halbuki sizin nasıl

Kızlar dün yazamadim internet çok kötüydü kontrolümuz cok güzel geçti minigim dün hiç durmadı :) ben uyur sanmiştim ama nafile cok hareketliydi doktor maşallah çok hareketli durmuyor dedi doktor herşey yolunda dedi :) bu arada kızlar bebeğim 550 gram sizce az mı? Boyuda 27 cm

Ahahahaha son kontrolde doktora kilo mu söylüyorum onda 70 yaziyodu 1 ay sonraki kontrolüm oldugu icin dedm simdi yemek yedimde geldim ben sabahki ac kilo mu söylesem de onu yazsaniz olmaz mi dedm 73 düm sabah ac karnina dedm yinede kabul etmedi tartiya bi ciktm 76
Bi kuzu yedin de geldin heralde 3 kilo fark mi olur diyo ee dedim üstüm kalin ayakkabi var arti cok tokum olsun o kadar dedysem de kabul etmedi

Kizlar göğüs ağrısı yasiyor musunuz 2-3 gündür göğsümde resmen igne varmisda batiyormus gibi agri var ya

Masallah minige bence gayet iyi canm

Cok gaza geldim tatliligindan. Becerebilir miyim bilmiyorum ama usenmezsem bi denicem. :)
Cin'deyim evet. 5 saat fark var. Sabah kalktigimda herkes bininci uykusunda oluyor, ogleden sonra tam benim islerim kizisinca sizde muhabbetler. Bi tutturamadim :)) ama sabah kalkinca iyi oluyo bi gozden gecirmek

Hah iste kesin bende de oyle olcak, dinletemezsin de tabi, gordugume mi inaniyim bakislari var. Bi de burdakilerin ingilizcesi de pek yok, zati anlascaz diye catliyorum. Birakirim oyle sansin napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…