2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar birazdan ayrintili ultrasona gircem cok heyecanliyim lutfen dua edin her sey cok guzel gecsin
Güzel geçer inşallah kuzum yavrunla hasret giderirsin ben çarşamba gittim Dr ölçüm yaptı ayrintiliya giricektik dedim yapıyorum ya işte dedi şaşırdım bende farklı şeyler hayal ediyordum sıradan bi kontrol gibiydi sadece uzuvlarini tek tek gösterip espriler patlattı çocuk bana benziyomus falan kahkahayla geçen bi muayene oldu ilk defa bu kadar çok gördüm bebisimi

Bende yaşıyordm şimdide ucu yara oldu doktorada hiç sormadm sebebi nedr dye of inş kötü bişe değildir
Bende geçenhafta gittim doktora o zaman agri yoktu simdide telefon edip sormak istemedim pff hergün bir yerim agriyor ya

Ya her vücut hamilelikte farkli farkli sikintilar yaşatıyor benimde kaburgam batıyor sürekli onun agrisiyla uğraşıyorum Birgün belim agriyor bir gün göğüsm esim de geçecek bunlar hepsi gececek diyor anca yahu geçecek de iste aciyor diye dert anlatıyorum sana :/

Kizlar birazdan ayrintili ultrasona gircem cok heyecanliyim lutfen dua edin her sey cok guzel gecsin
Hayirli haberlerle gel canm insallah sikintisiz gecer ultrasonun

Canim o kaburga agrisi değil nur topu gibi bi safra kesesi eğer sağ tarafsa çünkü benim öyleydi dra dedim daha nerde dedi çocuk daha asagida ne kaburgası dedi bi baktık taş mis

Günaydın kızlar
Dün Kipa hipermarkete gittim tesadüfen ve soobe, bradford vs marka bebek kıyafetleri hepsi %50 indirimdeydi. Bayağı bir şeyler aldım, çok güzel şeyler vardı ve çok uyguna geldi. Herkes kapışıyordu. Belki indirim devam ediyordur sizin de aklınızda olsun, fırsat bulursanız bir uğrayın

Vay kilo almaya baslamissin ben bile az aldim 3-4 kilo:) dikkat ediyorum ama:) çikolataya düşkün olmama rağmen zaten 6 aydan sora eyvahlar basliyor kilo almaya benim 6. Ayi dolmak üzere. Su an 78-79 gidip geliyorum. İnşallah 85-90 ile doğuma giricem

Kaç ilmekten basladiniz kareye.tek tek mi yoksa devami ekliyormusun? Su an cetvel örgüsü oruyorum bitince bende basliycam bakalim:)
33 zincir atıp otuzuncuya vurdum sığ iğneyi bi zincir bi sık iğne şeklinde 15 sık iğne oldu ilk sıra ben her renkten 22 sıra yapa yapa gittim uzun uzun yapıp sonra igneyle dikicem 6 kare yaptım diğerini bi sonraki renkle başladım ko dikince farklı renkler cakissin

Canim o kaburga agrisi değil nur topu gibi bi safra kesesi eğer sağ tarafsa çünkü benim öyleydi dra dedim daha nerde dedi çocuk daha asagida ne kaburgası dedi bi baktık taş mis
Canm ben günlerce böbreğim agriyor sandım en son dayanamayıp acile gittim tüm tahliller yapildi ultrasonla bakildi böbrekte safra kesesinde ciğerde midede hic bir sıkıntı yok denildi hatta bi 20 dakika felan baktilar ultrasonla ama şükür birsey cikmadi.

İyi canım çok şükür benimki safra kesesi çıktı ayrintilida doktor bana da baktı böbrek karaciğer falan

Aa öyle mi. BEnim sağ kaburgam sürekli. Ama ayakta durdukça ağrımaya başlıyor o yüzden kemik ağrısı diye düşündüm.

Aa öyle mi. BEnim sağ kaburgam sürekli. Ama ayakta durdukça ağrımaya başlıyor o yüzden kemik ağrısı diye düşündüm.
Bi baktir derim canım benim drm ultrasondan baktı röntgen cekemiyoruz malum hamileyiz diye doğumdan sonra git dra dedi arada bi geçiyor bazen bütün gün ağrıyor sırta da vuruyor sağ alt kaburga batıyor gibi bi ağrı bende kaburga sanmistim

Kizlar battaniyeden konu acilmisken. Erkek bebek icin battaniye ornegi ariyorum. Siz de begendiginiz ornekleri payladirsaniz sevinirimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…