2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
örgülerden konu açılmiş hiç aklımda yoktu orgü battaniye ama modelleri görünce içim gitti bugün fırsat bulursam iplere bakıcam yapamazsam kayınvalideye yada babaanneme veririm tamamlarlar bende 20+1 ım ve 3 kilo aldım ama göbeğim öyle demiyor aslında hoşuma gidiyor çünkü diğer hamileleıklerimde bu halım son aylardaki halimle aynı seviyorum göbüşümü kilolarımı

şaka maka doğuma 4 ay kaldı kızlar :) son ayı saymıyorum doğum ayı diye
ay benim küçük kız anne ne kadar kaldı dedi ( benim sezeryan olacağı için) tamtamına 130 gun kaldı dedim uzun off cektı daha cok varmıs canım cok sıkılıyor dedi

ay benim küçük kız anne ne kadar kaldı dedi ( benim sezeryan olacağı için) tamtamına 130 gun kaldı dedim uzun off cektı daha cok varmıs canım cok sıkılıyor dedi
ona göre çok ama biz geri sayıma geçtik artık :) sez. idi benim ilk çocukda. bunu normal yapmak istiyorum inşallah.

Ahh canmm bu kusmalar mahvetti seni ya bebisin nasil kilosu gelisimi felan? kusmalarin hala son gaz devam mi yoksa az biraz hafifleme oldu mu
Hafifleme oldu tabi artık en azndan yemek yiebiliyorum haftada bir iki kereye düstü kusma ama hala ilaçla yani ilaç icmedigim gün deli gibi kusuyorum ama önceden ilac icsemde tam kesmiyodu simdi kesiyo rahat rahat yemek yiebiliyorum

ayy doğru sen sıcak yerdedin

Günaydın kızlar dün kontrole gittim bebeğim 269 gr 18.4 cm düşük mu yaa kız olduğu icin mi yoksa besleyemedimmi herşeyden de yiyorum halbuki sizin nasıl
doktor bi sıkıntı yok dediyse yoktur bence. normal diye biliyorum senin haftanda okadar olması gerek. MaşAllah kuzucuğuna.

maşAllah canım sonunda bebişinle hasret giderdin demek benimki de çok hareketli artık elbisemin üzerinden görüyorum hareketlerini doktor herşey yolunda demiş bence çok normal
Kizlar göğüs ağrısı yasiyor musunuz 2-3 gündür göğsümde resmen igne varmisda batiyormus gibi agri var ya
Bendede ara sıra oluyor sızı batma şeklinde normal gibi geldi bana
doktorların yüzünden bi naz da yapamıyoruz kırkyılın başında

ona göre çok ama biz geri sayıma geçtik artık :) sez. idi benim ilk çocukda. bunu normal yapmak istiyorum inşallah.
dr konustunmu dogum seklını bende normal istıyorum benim ilk normal ikinci sezeryan ama dr buna sezeryan dıyon normal yaptıramam diyor

Bunlar benim begendiklerim
Tığ çok güzel ama çok zor geliyor bana ben örgü yapmayı düşünüyorum arkadaşın dediği gibi pinterestte çok model var baby blanket yazarsanda çok çeşit çıkıyor

Eklentiler

• 2b9564450cf0ecda95e4f915d62ebfb3.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 68
Allah Allah neden öyle birşey diyor benim görümcem sezeryandan sonra evde tek normal doğurdu tabi kendi ebe :)
masallah görümcene sezeryandan sonra evde normal dogum büyük cesaret ya bende istıyorum 10 sene oldu sezeryan yapalı ve normal dogum gıbısı yokk

Eklentiler

• örgü.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 76
bak buda olabılır ne almam lazım şiş olarak kızlar

Eklentiler

• örgü 2.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 77
Bunlar da çok güzelmiş life:) kaç numara şiş gerekir bunlara biliyo musun?
bunlar tahminimce 4,5 yada 5 le yapılmış

masallah görümcene sezeryandan sonra evde normal dogum büyük cesaret ya bende istıyorum 10 sene oldu sezeryan yapalı ve normal dogum gıbısı yokk
bence sen başka bi doktora sor 10 sene ne demek ya bence rahatlıkla yaparsın sen helede normal doğum yapmış ve isteyen birisin hal böyleyken normal doğurabilirsin.

ya ben böyle bi sey istıyoru bunun kolsuz modelide olabilirEki Görüntüle 1907565

bak buda olabılır ne almam lazım şiş olarak kızlar
bunda 3 buçuk çok güzel olur :)

Benim annem bunlara örecek. Kuzulunun zemin rengi farklı olacak, deniz yildizli buradaki gibi. Pinterest ve instagramda çok güzel modeller var

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-05-13-35-23.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2016-11-05-13-34-55.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…