2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Selam annisler oglusumla 21+6 olduk bgun buyuyoruz.. gecen gittm hastaneye bebisim iyi cok skur 415 gram olmusuz.. ayrntli ultrasna girecegmizi soledi nedir nasl yapiliyor bileninz varsa anlatablirmi... bu arada seker yuklemesi yapacakmsnz

LifeandFeel kuzuluyu yolladigini görmeden yolladim :) gördüğümden berinaklimda bu model bayilmistim. Annem şuan deniz yildizliyi yapiyor, o tig işi. Ben şişle örebiliyorum. Kuzulunun zeminini ben örerim belki

dr konustunmu dogum seklını bende normal istıyorum benim ilk normal ikinci sezeryan ama dr buna sezeryan dıyon normal yaptıramam diyor
hangi ilde yaşıyorsun sana hastane veya doktor ismi vereyim ssvd (sez sonrası vajinal dogum) destekleyen dr ile görüş. hatta facebooktaki grubumuza gel orada bilgilenirsin hergün onlarca anne bu şekilde doğum yapıyor türkiyenin her ilinde

ist dayım

facedeki gurubun lınkını atsana face biraz yavas çalısıyor

Arkadaslar bebegim icin camasır deterjanı ve yumoş bakarken böyle bir ürün buldum biberon temizleyiciside war we bir sürü ürün war tamamen organik deniyo bilgisi olan war mi deterjan ne tercih ediceksiniz cok önemli hir konu bence :))

Eklentiler

• IMG_7048.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_7047.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 55
Ohh ii canm cok şükür bu kadarinada.artk ilac fayda ediyorsa ne güzel

Kizlar bn bugun gttim kendisi ayrintili olarak bakti kafa buyuklugunu icindeki kemiklere ense capini burnuna dudaklarinda yarik falan olup olmadgina kollarinin uzunluguna ellerine ayaklarina ve kalbine bakti herhangi bir siknti olmadgini ama eger istiyrsam bi hoca adi verdi ona gdebilcegmi soyledi

Arkadaşlar az önce lavaboya gittim çıktıktan hemen sonra biraz sulu akıntım geldi çok korktum aminyon sıvısı değil dimi? Doktorumu aradım dönücek bana çok korktum birde hafif yanma var acaba enfeksiyonmu kaptım ://

Bugün kontrole gittin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…