- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.861
Arkadaşlar az önce lavaboya gittim çıktıktan hemen sonra biraz sulu akıntım geldi çok korktum aminyon sıvısı değil dimi? Doktorumu aradım dönücek bana çok korktum birde hafif yanma var acaba enfeksiyonmu kaptım ://
Canım, telaş yapma bence.Arkadaşlar az önce lavaboya gittim çıktıktan hemen sonra biraz sulu akıntım geldi çok korktum aminyon sıvısı değil dimi? Doktorumu aradım dönücek bana çok korktum birde hafif yanma var acaba enfeksiyonmu kaptım ://
Seffaf akinti normal canim ama cok oluyorsa bir idrar tahlili yaptirmani oneriririm doktoruna gosterip ssonucunu sorarsinSelam kızlar bende bu haftaki ayrıntılımı bekliyorum ben ne zaman yürüsem çok hareket etsem akıntı çok oluyor ve beyaz çok yorulursam kokuda oluyor akıntısı harekete bağlı artan var mı
Gittim canım kasılma yok karnın yumusak dedi korkulcak bıse yok dedi bebek yan yattıgı için kafasını olcemedi bu hafta daha az ölctü hatta ama kaba taslak olcebıldım pozisyonundan dolayı kılosunudq gecen haftadan az ölctum dedi yemek yemelisin dedi p tesi gunu seker testım var ona gore makarna yemenı soylıcem dedi.. Birde pazartesi tetanozun ıkıncısı olcaktı onadq yaptırma kanamayı artırabılır dedi biraz kılosuna taktım bende neden gecen haftadan az cıktı diye onun dısında ayakta kalmamalıym hala servıkal uzunluk 3 cm korkulcak bi durum yok dedi canımBugün kontrole gittin mi canım
Çok şükür geçmiş olsun canım kilosuna takılma bence aciklamasini yapmış zaten en ufak mm kaysa kilosunu değiştiriyor düzgün olcemedigi için öyledir içini ferah tutGittim canım kasılma yok karnın yumusak dedi korkulcak bıse yok dedi bebek yan yattıgı için kafasını olcemedi bu hafta daha az ölctü hatta ama kaba taslak olcebıldım pozisyonundan dolayı kılosunudq gecen haftadan az ölctum dedi yemek yemelisin dedi p tesi gunu seker testım var ona gore makarna yemenı soylıcem dedi.. Birde pazartesi tetanozun ıkıncısı olcaktı onadq yaptırma kanamayı artırabılır dedi biraz kılosuna taktım bende neden gecen haftadan az cıktı diye onun dısında ayakta kalmamalıym hala servıkal uzunluk 3 cm korkulcak bi durum yok dedi canım
Muglada yasarken buyuk bi kipa vardi orda inanilmaz kiyafetler vardi bebek icin. FF diye bi marka cok guz3ldi nelr aldim kizima ordan. Ama burda yok avrupa yakasindayim yakinimda kipa hic yok malesef olsa yine alirim kucuk badylerden.Kizlar selam. Burda bir arkadas daha yazmis sanirimmavi_lina kipa da bebe kiyafetlerinde indirim var. yani ben atasehir tarafindaki kipaya geldim oyle cok cok cesit yok fakat kisa kollu bodyler falan acayip indirimde. 35 tl yaziyor kasada 17.5 - dusuyor 5 li kisa kollu body ler bradford marka. Ben 3 paket 0-1 ay aldim. 3 paket de 'up to 3 months' aldim. Hepsi kasada yari fiyatina dustu. Brosurunde 25 tlye dustu yaziyor ama kasada 17.5 a dusunce donup
Birkac tane daha aldim. Bir de 5 li agiz mendili var 15tl den. 7.5 tl ye dusuyor muslin diye emici bir kumas vardir cok iyi ondan. Bilginiz olsun. Yarin son gun olabilir.
Bende boyuma oranla cok zayifim canim belkide ondanYa ben aslında çok yemiyorum nasıl kilo aldıgıma sasırıyorum eskiden yesemde almıodum şmdi su içsem yarıyor kıvamındayım sizle aynı kilomuz doktor bişe diyormu ben çook zayıf başladığım için doktorum şmdilik bişe demiyor ama bu gdişle azarı işitcez
Kizlar göğüs ağrısı yasiyor musunuz 2-3 gündür göğsümde resmen igne varmisda batiyormus gibi agri var ya
Bnce kilosuna filan takilma bnm doktorum bu donemdeki olcumler cok bir sey ifade etmiyor 6. aydan snra bebegin kilosu anlam kazaniyor dedi bnmkini olcmedi bileGittim canım kasılma yok karnın yumusak dedi korkulcak bıse yok dedi bebek yan yattıgı için kafasını olcemedi bu hafta daha az ölctü hatta ama kaba taslak olcebıldım pozisyonundan dolayı kılosunudq gecen haftadan az ölctum dedi yemek yemelisin dedi p tesi gunu seker testım var ona gore makarna yemenı soylıcem dedi.. Birde pazartesi tetanozun ıkıncısı olcaktı onadq yaptırma kanamayı artırabılır dedi biraz kılosuna taktım bende neden gecen haftadan az cıktı diye onun dısında ayakta kalmamalıym hala servıkal uzunluk 3 cm korkulcak bi durum yok dedi canım
Ne kadar uygun fiyatlar..ben bugün bi çıkıp bakayım dedim ama indirimli bile 3'lü badiler min 50-60 lira. Bu arada katlanabilir bi küvet gördüm o da 180 lira yaklaşık. Çok di mi? Türkiye'de internet sitelerinde falan gördünüz mü hiç öyle ürünler,ordan sipariş versem diyorum. Yoksa ben batıcam wallahttp://www.ebrosur.com/Istanbul/Kipa-Bradford-2017-Kis-Katalogu/BHIt8v
Sonlara dogru bebe kiyafetleri var.
Bakin isterseniz ama
Fiyatlar yari fiyatina
http://www.ebrosur.com/Istanbul/Kipa-Bradford-2017-Kis-Katalogu/BHIt8v
Sonlara dogru bebe kiyafetleri var.
Bakin isterseniz ama
Fiyatlar yari fiyatina
Ben varım dünden beri uzansam sıkıntı yok ama yürüsem nasıl desem tam kahve değil sarı akıntının koyusu gibi akıyor doktora gitsem mi yoksa geçmesini mi bekliyeyim neye bağlı acabaSelam kızlar bende bu haftaki ayrıntılımı bekliyorum ben ne zaman yürüsem çok hareket etsem akıntı çok oluyor ve beyaz çok yorulursam kokuda oluyor akıntısı harekete bağlı artan var mı
Canım korkma akıntıdır büyük ihtimalle hamilelik boyunca normal bol su iç ayaklarını sıcak tut doktorunada git ihmal etme ilk 3 ay benimde oldu bir fitille haloldu:)
Canım, telaş yapma bence.
Amniyon sıvısı değildir bence. Büyük ihtimalle akıntı. Su gibi akıntım benim de oldu geçtiğimiz haftalarda.
Ama hiç yanmam olmadı. Eğer sistit gibi idrar sırasında yanma var ise belki enfeksiyon olabilir, bi doktorunla görüşüp emin olup, ilaç alabilirsin..
Doktoruna danışmadan ilaç ya da bitkisel şeyler bile kullanma derim. Akıntı çok normal bu haftalarda. Ama yanma konusunda doktorunun talimatlarını bekle derim..
Önemli bir şey yoktur bence, içini rahat tut
Yani doktorluk bir şey yok değil mi yarın pazar üstelik 3.5 litre içeyim o haldeEKMEK86 cnm yarın bol su iç de bi takip etsene Bn az su içtiğimde koyu sarı akıntım oluyo mesela :)
Yani doktorluk bir şey yok değil mi yarın pazar üstelik 3.5 litre içeyim o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?