2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Eşim evhamlı biraz Su takibi yapacam o halde üşütmüş olabilirim bu doğru bi tespit sağol masmallhow

Canlar bugün detaylı ultrasona girdim ama çokta gerkli değilmiş gibi geldi bana 350 tl verdim. aynı kendi doktorumun baktığı detay da baktı aynı detaylara kendi doktorumda bakmıştı. çok şükür bir sorunumuz yok ama doktorunuz tüm detaylara bakıyosa boşuna gidip para vermeyin bence.

Bence az degil benimkinin de boyu 28 sanirim kilosu da 540lardaydi ayni gidiyoruz gibi gunlerimiz de ayni

Kızlar ya bi şey diyin valla çok kafam karıştı artık rüyalarıma giriyo Bebek arabası işini naptınız ya Bn çok araştırdım ya ondan herlde kafam çorba oldu.. cadillac air conford alayım diyorum? Ama pahalı mı sizce 1.600? Öff şiştim :))

Saol canım birazdaha rahatladım seninde kanaman vardı dimi gıttınmı doktora
Ultrasonda öyle görünmustu canım içim rahat etmedi bugün eski doktoruma gittim küçük bi kanama alan var dedi plasenta arkasında en iyi ilacı dinlenmek dedi ilaç falan vermedi sürekli hareketlerini dinliyorum elimde olmadan

Bnada hareketlerıni sordu hepımız oyleyız canım ve bnmde plasentanın yanında kanama alanları var belki o bolgede oluyodur sordum herhangı bı kasılmada olabılır dedi yani doktor onu pek onemsemıyor hatta

Gozunaydın canım..nerde yaptırdın devlet mi özel mi bide renkli mi bakıyolar

Ben varım dünden beri uzansam sıkıntı yok ama yürüsem nasıl desem tam kahve değil sarı akıntının koyusu gibi akıyor doktora gitsem mi yoksa geçmesini mi bekliyeyim neye bağlı acaba
Ben direk bi labrotuara gidicem tam teşekkülü idrar testi yaptırıcam yürümeyince benimmde yok

Geçmiş olsun canım tekrar

Herkese günaydın kizlar tamamlayici sağlık sigortasi ile ilgili bilginiz var mi ? yada öyle sigorta yaptiraniniz var mı

Bnada hareketlerıni sordu hepımız oyleyız canım ve bnmde plasentanın yanında kanama alanları var belki o bolgede oluyodur sordum herhangı bı kasılmada olabılır dedi yani doktor onu pek onemsemıyor hatta
Galiba arkasında olması sorun oluyor canım büyürse Allah korusun plasenta ayrilabiliyormus inşallah cuma gittiğimde yok olmuş olur

Günaydin guzel anneler.uzun zaman oldu buraya yazmayali.ayrintiliya girmeden yazmak istemedim.21+1 de devlet hastanesinde girdim ayrıntiliya.480 gr dedi ve özeldede yaptırmam gerektiğini söyledi rapor için gerekliymiş.ertesi gün tekrar başka bi hastane de yaptirdim 390 gr dedi oradaki dr.ve sol uterin arterde enddiastolik çentik gördü.cok mühim degil dedi yüksek tansiyon olmadığı sürece.bebegin yeterli beslenebilmesi için bu çentikin olmamasi gerekiyomus.ve hala hareketsiz yada ben hissetmiyorum.bende durum şimdilik bu .umarim sizlerin ki guzel geçer ve geçmiştir.

Son düzenleme:
Ayni durum bendede var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…