2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Galiba arkasında olması sorun oluyor canım büyürse Allah korusun plasenta ayrilabiliyormus inşallah cuma gittiğimde yok olmuş olur
Aa doktor mu soyledi benım plasentanın onundeydi ama yakın yani iğne ve ılac kullandıgım için buyumez herhalde tetanozuda kanama artar diye yaptırtmıyo zaten

Aa doktor mu soyledi benım plasentanın onundeydi ama yakın yani iğne ve ılac kullandıgım için buyumez herhalde tetanozuda kanama artar diye yaptırtmıyo zaten
Ayrıntılı ultrasonun sonucunda yazıyordu canım tetanozu bende başka sebepten yaptiramamistim isabet olmuş :)

Biraz ağrı oluyor ama bir haftada toparlanıyorsun inanki ameliyat öncesi sancıda çok zor en azından kurtuluyorsun bence doğumdan sonra düşün ameliyatı yinede doktorun daha iyi bilir eğer ilk bebeğinse ikincide dahada artar koreanmom@

Kızlar geçen sene yeğenime aşağıdaki kıyafetleri yapmıştım. Bebişleri kız olan arkadaşlar isterseniz sizede yapabilirim.

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 85
Doğru diyorsun canım bende hemen ameliyat olucam büyük ihtimal yada 1 ay sonra bakalım

Hamileyken mi alacaklar riski varmıymış inşallah çok çabuk atlatırsın muhtemelen kapalı ameliyat olursun kapslıda iyikeşme süresi daha çabuk ben açık ameliyat olmuştum

Yok canım hamilelik sonrası kapalı olucak ama bir gaz veriyorlar vucuduna o bebeğe zararlıymış kese emiyormus gazı
Hamileyken mi alacaklar riski varmıymış inşallah çok çabuk atlatırsın muhtemelen kapalı ameliyat olursun kapslıda iyikeşme süresi daha çabuk ben açık ameliyat olmuştum

Kizlar son bir haftadir cok sık wcye gidiyorum. 15-20 dakikada bir oluyor neredeyse. Cok geldigini dusunuyorum ama fazla da olmuyor cogu zaman. Son aylarda normal de bu tarz seyler. Simdiden olmasi normal mi ki ?
Bu arada bizim son 1 haftamiz kaldi Allahin izniyle 6 aylik olacagiz.

Bende bugün öyleyim yarım saatte 3 defa çıktım çarşamba idrar testi yapıp ilaç verdi Dr sanırım usuttugum için öyle

Evet o gazı biliyorum bir yakınım kapalı olmuştu doktor bize anlatmıştı karın bölgesini şişirmek için gaz veriyorlarmış inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın bu arada benden de sulu bir akıntı geliyor biraz tedirgin oldum doktor dana ne dedi

Kizlaar 3 gundur bebisimi kasiklarda hissediyorum hatta kasik bile degil garip bi sekilde sanki disari dogru degilde içeri dogru oynuyor.. sanki basi yukarda sirti donuk bi sekilde.. Bnm gibi hisseden var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…