2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Nasil yatacagimi sasirdim. Saga yatarkrn bi nebze daha rahatim onda da uyusup obur yana donuyorum. Neyse bebegim iyi oldugu surece bunlar gecici insallah atlaticaz. Ilk 3 ay yasadiklarimdan sonra bunlara uzulmuyorum bile.

Kizlaar 3 gundur bebisimi kasiklarda hissediyorum hatta kasik bile degil garip bi sekilde sanki disari dogru degilde içeri dogru oynuyor.. sanki basi yukarda sirti donuk bi sekilde.. Bnm gibi hisseden var mi
Ozellikle oturdugumda o kadar asagilarda hissediyorum ki. Yatarken fln daha yukarida normalde. Demekki normal bi durum canim

Enfeksiyon kapmıştır dedi canım donaksil fitil ve travacort krem verdi :)

Yaa bayıldım çok güzeeel
Bebek arabası deme bana Almadan deliricem düşünmekten.
Kizlaar 3 gundur bebisimi kasiklarda hissediyorum hatta kasik bile degil garip bi sekilde sanki disari dogru degilde içeri dogru oynuyor.. sanki basi yukarda sirti donuk bi sekilde.. Bnm gibi hisseden var mi
Benimki de çok aşağılarda takılıyor ve ağrı yapıyor kafası. Hele merdiven çıkarken Ben orada olduğunu anlamıyordum önceden ama detaylıda da kafasını baya aşağılara sokuşturmuştu ve o tarafımda ağrı vardı, sebebini anlamış olduk. Yer bol dönüp duruyorlar işte..

Auralee Bn delirdim cnm çok baktım herlde 2 gece rüyama girdi yaa.. neyse ki karar verdim cadillac air conford sanırım Yen'i çıkmış e bebekte gördüm başka mağazada sordum bilmiyordu araba koltuğu olan anakucağı mı artık puset mi ismi her neyse yatar pozisyona geliyo beni çok cezbetti o arabaya taktığında da yatar pozisyonda kullanabiliyorsun e zaten cadillac her türlü iyi dedi çocuk.. karft bakıyordum Bn Kraft işte Türkiye'de satılıyo ama tavsiye etmem dedi :)

Dönem dönem kampanyalar oluyor, modele karar verdiysen biraz pusuda bekle o zaman :) Ben de karar veremiyorum işte. Görüntüsüne de fonksiyonuna da fiyatına da takılıp hiçbirinden ödün vermek istemeyinde de bulamıyorum :/

Sorma fiyatında tereddütlüydüm zaten ama internette kampanya var gittigidiyorda 1300 normalde 1600 alcam galiba

Kizlar bnde gecen gece cok fena mide yanmasi oldu oyle boyle degildi solugu acilde aldik o neydi oyle ya

kızlar merhaba. yaklaşık 4 gündür çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum. benim gibi olan var mı? yarın doktor kontrolüm var ama gerçekten durabilecek gibi değilim. acaba bende mi terslik? yoksa benm gibi olan var mı?

Günaydın canım :)
Hanımlar ya birsey sorucam 6 gün orucum var ben doğumdan sonraya bırakmak istemiyorum çünkü zaten lohusalik bitene kadar ramazan gelicek zamanım olmiycak tutmaya bu ilk gebelik olunca sorayım dedim bugün oruç tuttum deniycem bakalım dayanabiliyor muyum diye sizce kısa günleri mi bekliyim bi ay sonrayi falan yani yoksa o zamn bebek biraz daha buyur bi saat erken akşam olsun diye daha mı çok zorlanirim fikrinizi almak istiyorum

Ama senin şu an aç kalmaman gerek bence ramazandan sonraya bırakmalısın. Beslenmemen bebeği sıkıntıya sokar

Tatlim muhtemeln yukten kaynaklaniyordur olabildgnce dik durmya calis sirtini surekli destekle

Ama senin şu an aç kalmaman gerek bence ramazandan sonraya bırakmalısın. Beslenmemen bebeği sıkıntıya sokar
Zaten sahura kalktım ve burda akşam ezanı 5 te okunuyor o saatten sonra vitaminli iyi beslenirim biraz önce uyandım zaten cesaret edemem o kadar bırakmaya çünkü hiç bir sene bırakmadım sadece şimdi mi bi ay sonra mı tutSam kararsız kaldim büyüdükçe daha fazla oluyor dimi ihtiyacı

Allah kolaylık versin cnm Allah kabul etsin :) benim kayınvalidem eşimi oruçlu doğurmuş ama eşimde biraz zayıf doğmuş bnce sen bugün denicem nede olsa kendine göre bak ama akşam iyi beslen Bebişe su lazım vitamin lazım :)

Benim kuzenim altı aylık hamile haliyle gecen sene ramazanda tüm orucunu tuttu o sıcak havalarda ve bebeği gayet iyiydi bi sorun olmamıştı bende onu bilince gaza geliyorum ama ilk ya yinede insan bi cesaret edemiyor bi danışayım dedim :)

Yok canim son ayda bile bu ladar olmaz. Sen ya usuttun ya enfeksiyon var. Yanman var mi peki? Bol su ic kavun tuket ve gecmezse dr.a git. Idrar yollari onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…